Tegnap este? hm.. érdekes volt... Kedvesem jött látott győzőtt... majd nej részéről
nyilkolási szándék (jó lóra tett)... majd a jövendő exférjemmel elbeszélgetés... mééééér mindig csak duma meg duma...békét akarok mááááá

Hát...tudod...más kétkezi munkát választott...Csöves, ahogy Vándorsólyom mondaná....

Ki volt az a galád?Akkor a lovásznak nem lesz meloja????

Hát még szép,vaaazeee
próbáltad volna nem ezt mondani,te kis te
hihi,na jóh arrébb csúszok,mielőtt elolvasod
a végén még kapok..
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 04. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 04. szombat 20:21

Törölt felhasználó (57133)

Szia Drága Virág!!!Mi van veled?Ugy eltüntél....
Külőnben nagyon jó volt az estém
Köszönöm jól vagyok...csak hát szép magyartalanul mondva el lettem rabolva pasiügyileg.....

Szia Drága Virág!!!Mi van veled?Ugy eltüntél....
Számoltam a báránykákat...

Az nem čn voltam, bŕr lehettem volna:)
Szia +oldás szerintem: VESZTEK EGY JÓ MINÖSÉGŰ VIBRÁTORT HOZZÁ SÍKOSITÓT DE NEM VIZES BÁZISUT HANEM SZILIKON OLAJ TARTALMUT.
Megvertük a Gdynia-t:-)
Na de Uram...mit hátsó felezik itt a fórumon?
(A perse finnül sejhajt jelent)

(A perse finnül sejhajt jelent)

A fenébe...még mindig nincs pirulós smiley a fórumon...(de //5)

Nekem se volt semmi csak meló de veled lehetne kedves hőlgyem

Este semmi..na de délelőtt

Hát ide most szombatig bizti nem tudok mit írni.. legalábbis aminek szexuális vonzata lenne...
Perse čn is,de ha nem akkor is tugya hasznŕlni...
Nejem nem engedi a seggbeqkit, csak a nyalását, meg az ujjazást...a farkam vastag neki...sajnos...
Én inkább ott vagyok!!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 31. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 13:14

Van most egy nagyuon jň,ůj tipus,zselčs meg golyňkat porget,kŕr,hogy 20 rongy. De megčri,mert nem kell ot lennem.....
Van most egy nagyuon jň,ůj tipus,zselčs meg golyňkat porget,kŕr,hogy 20 rongy. De megčri,mert nem kell ot lennem.....
:-)Olajozta nejem puncija rendesen....
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 31. kedd 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)