Este mozi /kőkemény család/ egyszer meglehet nézni:)9 Utána otthon egy közös fürdő majd kicsit később kiélvezhettem a finom frissen borotvált punci kellemes érzését:))))))
Tegnap este? János napozás.. egész eddig... viszont nagyon jól sikerült estét tudhatunk magunk mögött..
Mi lessz ma?
hm... most volt 1kis időm visszaolvasgatni... mit is írtam 1 évvel ezelőtt.. istenem hogy repül az idő.. és immár megünnepelhettük az évfordulónkat.. hogy mennyi minden történt azóta.. de a lényeg h. álmomban sem gondoltam volna h. ez szerelem, v. akár tartós kapcsolat lesz.. és ím mégis vannak még csodák és reménykedjünk h. örökre szóló csoda...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 26. vasárnap 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 26. vasárnap 06:15

Drága Virág! Ennek szívből örülök!!
Igen elmaradtam napok óta a fórumozásban... csüt. buli volt a cégnél.. de idő előtt vége lett... de én meghosszabbítottam a bulit... a Pasival
Te jó ég! Hogy mi lesz ebből....
Igen elmaradtam napok óta a fórumozásban... csüt. buli volt a cégnél.. de idő előtt vége lett... de én meghosszabbítottam a bulit... a Pasival

Egy üveg jó fajta pezsi... +ünnepeltük az évfordulónkat...

Tegnap este....torta...pezsi...izomlázig fajuló táncikálás....
ez elg érdekes
Bebaszás, Rockwell ;) és kibaszott nagy szélvihar aminek következtében holdfényben sétáltam haza, tök egyedül. Hát nem romantikus? :D:D:D:D
telihold...
Tegnap este? Kicsit késve.... de felhívott a "Mikulás" h. Velem tölti az éjszakát...Mennyit utazott szegénykém.. és volt is a "zsákjában" minden jó piros alma hm.... mogyoró...

Tegnap este?
Honan mesčljem, mikor lehůzta a barŕtnom a bugyijŕt?
Vagy a dizsiben mi volt.:)
Honan mesčljem, mikor lehůzta a barŕtnom a bugyijŕt?
Vagy a dizsiben mi volt.:)
Hahó kedves James és mi volt reggel??
(Ez egy válasz john james üzenetére (2005. 10. 27. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 27. csütörtök 19:19

Az érdekel valakit, hogy mi volt reggel?
Sajnos én is csak hallgattam az utcáról...
Az első emeleten nyitva volt egy ablak és a félreérthetetlen hangok hallatán, sorra nyíltak ki a mellette, felett lévő lakások ablakai. Ki mosolyogva, ki fejcsóválva nézett a másikra. Én meg lent álltam és sóvárogtam. Ha hallottatok már nőt ezerrel élvezni.... Hát, akkor tudjátok milyen lehetett. Szinte láttam magam előtt, ahogy DÖNGETNEK a padlón. Szinte még a testek egymáshoz való csattanátás is lehetett hallani - vagy csak én akartam. És ezek utá, ülj be a kocsidba és indulj dolgozni.

Az érdekel valakit, hogy mi volt reggel?
Az első emeleten nyitva volt egy ablak és a félreérthetetlen hangok hallatán, sorra nyíltak ki a mellette, felett lévő lakások ablakai. Ki mosolyogva, ki fejcsóválva nézett a másikra. Én meg lent álltam és sóvárogtam. Ha hallottatok már nőt ezerrel élvezni.... Hát, akkor tudjátok milyen lehetett. Szinte láttam magam előtt, ahogy DÖNGETNEK a padlón. Szinte még a testek egymáshoz való csattanátás is lehetett hallani - vagy csak én akartam. És ezek utá, ülj be a kocsidba és indulj dolgozni.

Hát nálunk gyerekvacsoráztatás, gyerekaltatás... Szex és New York... aztán New York nélkül...

Gyerek altatás, jó éjt sms-re várás, elalvaás, sms nem kapás, szomorkodás...

Emil ment, vitt egy csomó képet
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 25. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)

hát remélem is
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 25. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Ami késik nem múlik.
Imádlak kiscica...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 25. kedd 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 25. kedd 11:58

Imádlak kiscica...

Törölt felhasználó (29760)

magamra húztam volna 3x-et, ha ott let volna,
de így
hát aludtam

hát aludtam

aha, zakóban valóban nagy

ááááá nem, Ö nem Gall, Ö szög-e-di
(Ez egy válasz john james üzenetére (2005. 10. 25. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)