Sziasztok nem örök sokat sok hosszú év után . Meg tudtam dugni a. Szomszéd ikreket egyszerre. Huh nagyon jók voltak
Sziasztok! Tegnap vacsorát rendeltem házhoz szállítással, sajnos most csak így lehet. Vörösbort kortyolgattunk és beszélgettünk. Bizonyára az alkohol hatása is közrejátszhatott, párom odalépett hozzám és hosszú csókkal köszönte meg a vacsora rendelést. Éreztem, hogy egyre szorosabban simult hozzám, combjaival átkulcsolta lábam és combomhoz dörzsölve egy durvábban és erőszakosabban lágyékát. Lehetetlen volt ellenállni gerjedelmének, lucskoságának. Nagyon jó szex volt. Kemény mellei pici de durván álló bimbói őrületbe kergettek. Folyamatosan ingerelni kell őket, imádja. Majd az orgazmus és az extázis. Fantasztikus volt! Melleire élveztem, rányomta fejem és látszott, hogy akarja. Megtettem, pedig soha nem csináltam még, lenyaltam saját ondómat a testéről és utánna csókolóztunk. Akkor élvezett el másodszor, belenyögve a számba. Vadul izgató volt, főleg ondót érezni. Igaz a sajátos volt, de felizgatott. Mondjuk vicces, hogy miközben írom ezeket a sorokat ismét állok.
Ma egy üzleti ügy miatt Győrben jàrtam.A dolgom vègeztèvel gondoltam az új lakàsomhoz,nèzegetek bútorokat.Sorra vègigjàrtam a nagyobb üzleteket,ès az egyikben összefutottam egy sràccal akivel mèg anno a volt fèrjemmel többeseztünk. Elegàns voltam,magassarkúban tetszetem is Attilànak.Attila egy 40 èves 175 magas kisportolt testalkatú fiú ,aki baromi vagàny .Roppant energikus,ès lehengerlő stílusa van,az a fajta aki pillanatok alatt ledumàlja rólúnk csajokról a bugyit.Szóval beszèlgettünk,közben nèztük a bútorokat.Majd kimentünk ès az autója melett folytattuk. Egy kis idő elteltèvel, megkèrt hogy üljek be hozzà az autóba.Először vacilàlltam,mert egy ütött -kopott ,belül is koszos autó volt. Mindegy csak beültem. Egyből jött is a poèn hogy hàtul van a közösülès.Kinevettem magam, majdvisszadobtam a labdàt azzal ,hogy ezekszerint elöl csak maszturbàlni ,ès önkielègíteni szabad , hisz csak egyes üèsekről beszèlünk.Egyszer csak meghívott magàhoz egy üdítőre,mivel tudja nem kàvèzok.Elfogadtam a meghívàst. Ott ülve nàla egyszer csak beugrott hogy neki bizony hatalmas a micsodàlya. Egy pillanat alatt totàl nedves lettem. Làttam őis alig bírta màr tűrtőztetni magàt, oda is hajolt egy làgy csókért.Egymàsnak ugrottunk ,estünk keltünk keresztűl mindenen. Azt tudni kell,hogy most vette a lakàst alig volt bent bútor,de doboz annàl több.3 óràn àt megàllàs nèlkűl rosszalkodtunk, màr a vègèn sorozatos orgazmusaim voltak tőle. Többször elment ő is a vègèn màr elèg rendesen ragadtam az ondótól.letusoltam ,felöltöztem ,és haza indúltam. Hàt egy ilyen napom volt a mai.
A Lajos góljával is nyert a magyar válogatott.

Mi elmentünk egy szimpatikus parhoz!es a ket no olyan szépen xekxelt hogy elvezet volt nezni!az egesz este jól sikerül es erotikus volt!reméljük meg lesz ilyen velük!es csere nelkul zajlott az egesz!es csak a ket holgy jateka volt!
Elaltattuk a gyereket és utánna a szobánkban meztelenre vetkőztünk. Hasra fektettem feleségem, síkosítóval bekentem és maszíroztam, lassan elkezdtem nyalogatni a popóját amíg teljesen fel nem izgult. Ezután lassan a seggébe dugtam a vastag farkamat, nagyon szűk volt, de befogadta és addig dugtam keményen amíg meg nem töltöttem a finom seggét forró spermával.
Szerencsés pali!Korán reggel.egy ilyen csinos nő szopatásával,seggbe baszásával kezdeni a napot....te sem panaszkodhatsz,korán reggel megvolt az ánuszfeszítés
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 20. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 20. vasárnap 10:32

Törölt felhasználó (4402432)

Ugyan nem tegnap este, hanem ma hajnal/reggel.
Nyitásra terveztem elszaladni a dohányboltba, miközben összevakartam magam az induláshoz, beszélgetni kezdtem az egyik randizós app-on keresztül egy sráccal, aki nagyon közel lakik és épp még közelebb is volt éppen. Megbeszéltük, hogy találkozunk a dohányboltnál, így is lett
Én közben a párom és a gyerekeink mellől szöktem le xD a végén tőlünk pár lépcsőházzal arrébb felmentünk egy magasabb emeletre, bezárkóztunk a szemétledobó helységbe, ahol is bemelegítésként gyorsan és nagyon durván szopatott egy kicsit, sőt inkább baszta a torkomat, aztán jött a seggem, egyből, szárazon, amit addig baszott míg tele nem élvezte
még mindig van belőle a seggemben, imádom!
Nyitásra terveztem elszaladni a dohányboltba, miközben összevakartam magam az induláshoz, beszélgetni kezdtem az egyik randizós app-on keresztül egy sráccal, aki nagyon közel lakik és épp még közelebb is volt éppen. Megbeszéltük, hogy találkozunk a dohányboltnál, így is lett

Az èjszaka sem unatkoztam.Taliztam egy pasival izgalmas volt.Fehèrnemű imàdó volt ,hàt be öltöztem neki ,a combfixes törtènetnèl nagyon begerjedt , ràdöntött az àgyra ,ès tette a dolgàt. Gyorslóvetű volt,de kèpes volt 2 óra alatt 6 magömlèsre.Azèrt ügyes volt de mèg mindig Pèter a legjobb.
Hosszú testmasszirozast kaptam és utána egybe olvadva hosszan csokolozva élveztük egymás testet!

Ha pèntek,hàt randi. Nem is akàrmilyen. Egy 2m 10 cm magas fekete sràccal .Szokàsos ètterem, vacsora, kis autózàs ,most egy motel szobàban fejeztük be. Lànyok ,akik ezt olvassàk! Egyszer èrdemes kipróbàlni,mert küóönleges szeretők ezek a fiúk. Règebben mar votam hasonló fiukkal ,de sosem csalódtam.Vègig velem foglalkozott, ès azaktusban is èreztette hogy èn vsgyok a lènyeg.Megis ijedtdem mert hatalmas micsodàlya volt ,de úgy tudott vele bànni ,hogy nem fàjt.
Igaz nem tegnap este, de délután átugrott egy páros, akikkel maratoni négyes gabalyodás keveredett. Nem az első alkalom volt, de ez volt a legjobb. A lányok között nagyon megy a biszex, úgyhogy agyon kényeztették egymást, de mi is kitettünk magunkért. A bakancslista is rövidült a párcserével, felcsatolhatós (lányok egymással) szexxel és a spriccelős orgazmussal.
A nap végén kettesben pedig végre áldoztunk a popsiszex oltárán, ami fantasztikus élmény mindkettőnknek (főleg most a kipróbált két új pózban).
A nap végén kettesben pedig végre áldoztunk a popsiszex oltárán, ami fantasztikus élmény mindkettőnknek (főleg most a kipróbált két új pózban).
Pénteken,megkért egy jó ismerősöm,hogy kísérjem el egy üzleti vacsorára.Elfogadtam!Egy híres hotel aulájában volt a fogadás,egy kb. 20 személyes asztal várt minket.Belépve megpillantottam egy magas ,nagyon jóképű pasast öltönyben,azonnal kívántam.Úgy alakítottam,hogy egymással szemben ülhessünk.A vacsora alatt végig szemeztünk,a kísérője észre is vette.Mivel én is kísérő voltam ,az etikett, teljesen lefoglalt.Viszont a vacsi végeztével oda mentem a bárpulthoz,nem is kelet sokat várnom ,hogy megszólítson.Közölte Andrásnak hívják,és nem titkolt szándéka még az éjszaka folyamán ágyban vinni.Erre én elkezdtem kacérkodni,és rákérdeztem,hogy mit szól majd e nemes tervhez a kísérője?Nevetve mondta, hogy mivel a húga az illető ,talán nem lesz baj.Mondtam neki,hogy nagyon ügyesnek kell lennie,hát az volt.A rendezvény végezetével a kísérőm hazavitt,majd én taxiba űltem,és Andrásnál találkoztunk.Mivel otthonról mentem már,így magassarkúban, combfixben szexis badyban mentem hozzá,persze azért egy hosszú kardigán volt rajtam.Odaérve ,pezsgő és vörös bor várt,és persze andrás már lazább öltözékben.Iszogattunk,és nyíltan beszédben eljátszottunk a gondolattal,hogy szexelünk.Nagyon felhúztuk egymást,és hát nekikezdtünk.Mögém állva csókólgatott , simogatott,majd magára húzott.Én is megfogtam a micsodáját,nagyon kemény volt.Hatalmas ,vastag hím tag volt, mondta biztosan fájni fog majd először.Mondtam neki ne félts,voltam már nagyobbal is.Láthatóan még jobban beindult,és nagyon megakarta mutatni hogy ő a legjobb legény a talpán.Bevallom azért mondtam neki,hogy így legyen.Nagyfiú révén azt mondta ma olyanban lesz részem mint még soha.Vissza is kontráztam gyorsan,hogy amit én fogok nyyujtani,azt te nem biztos hogy bírod.Aztán már az orál tudásom kifogott rajta ,akkorát élvezett az arcomra,a hörgésétől pedig hangos volt a ház.Miután az utolsó cseppet is lenyaltam ,megtísztitottam a farkincáját,újra bedobtam magam.Elkezdtem trágár szavakkal kérlelni,és mélyen a szemébe néztem,mikor dugott.kb. 15 perc elteltével újra elélvezett, hörögve.Aztán mint előtte a finom spermát megkaptam részeműl , de most a puncimra.A földön feküdt,én föléáltam magas sarkúban és mondtam neki ,hogy ma te nekem szolgálsz.Ettől aztán totál beindúlt, utánna úgy megdugott mindenhonét,hogy számolni sem birtam már az orgazmusaimat.Azóta folyamatosan hívogat,de mondtam én csak szexelni akartam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 20. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 20. vasárnap 10:32
Törölt felhasználó (4402432)

Ugyan nem tegnap este, hanem ma hajnal/reggel.
Én közben a párom és a gyerekeink mellől szöktem le xD a végén tőlünk pár lépcsőházzal arrébb felmentünk egy magasabb emeletre, bezárkóztunk a szemétledobó helységbe, ahol is bemelegítésként gyorsan és nagyon durván szopatott egy kicsit, sőt inkább baszta a torkomat, aztán jött a seggem, egyből, szárazon, amit addig baszott míg tele nem élvezte
még mindig van belőle a seggemben, imádom!

Hmmmm.
Hát akkor nálam tegnap egy csaj volt és 7 alacsony növésű fickó.

Én is azt hittem ennyire éhes vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 29. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 29. kedd 19:18

Törölt felhasználó (4269692)

Csak azt írtam 5 pasi.Hát igen a két fiam, és 3 kis barátaik,voltak vendégségben.Anyaszolgálat volt,gondoltam sokan félre értik majd.Az a csúnya fantázia mindig.

Csak azt írtam 5 pasi.Hát igen a két fiam, és 3 kis barátaik,voltak vendégségben.Anyaszolgálat volt,gondoltam sokan félre értik majd.Az a csúnya fantázia mindig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 27. vasárnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 27. vasárnap 12:16

Törölt felhasználó (4413692)

Ha neked 5 kevés,akkor te nem is élvezed a sexet.Szerintem te lóditasz.Ugye!
Tegnap nem volt velem a párom ezért telefonon keresztül, üzenetben írtuk le vágyainkat és elégítettük ki magunkat. Jó volt.
Nálunk csak két plusz pasi itt tirolban agynemut kellett cserélni a barátnőmnek
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 26. szombat 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 26. szombat 06:57

5 pasi.
Ha neked 5 kevés,akkor te nem is élvezed a sexet.Szerintem te lóditasz.Ugye!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 26. szombat 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 26. szombat 06:57

5 pasi.