Egy nagyon jó hangulatú kerti bográcsozós, kicsit iszogatós névnapi bulim után a házigazda sráccal egy kellemes hármas szex buliban volt részünk a párommal
!

TEgnapi nagy viharban a szemközti épület egyik lakásában a függöny nem volt elhúzva teljesen. Eléggé be lehetett látni. A nő épp készülhetett zuhanyozni, mert levetkőzött, majd törülközőt tekert magaköré. Majd villany lekapcs és később , amikor újra világos lett már jobban el volt húzva :( Kellemesen telt volt, enyhén szőrös dombocskával.
Oda vissza kényeztetés szàjjal aztàn összebujós alvàs.
Szexeltünk egy párral, egy kukkoló meg is lesett minket közben és még a rendőrök is jöttek

4es szex 3pasi 1 nő.
Csillaghullás.
Nyitott ablak, redőny felhúzva és a függöny is elhúzva TV fényénél - utcafrontos földszintes családiház - egy hatalmas szex több pózban, ahol természetesen orál is volt A párom többszöri élvezése után hatálmasat élveztem én is

All Blacks meccs.
Este az erkelyen a hintaagyon nagy szeretkezes!(szomszedok oromere!)

Dèlutàn nagy farokkal fènykèp kèszítès.. Este puncinyalàs ès sok sex

Hangolódás, flört
Holdfogyatkozás.
Első képsorozatomat feltöltöttem tegnap este! Ma megjelent!

Szokasos semmi
Teljesen igazad van. Efelöl ninca kétségem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 20. péntek 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 20. péntek 19:32
Törölt felhasználó (869472)

Szerintem ez tok bunkosag. A masik ember tudta, es beleegyezese nelkul ilyet csinalni.
Szerintem ez tok bunkosag. A masik ember tudta, es beleegyezese nelkul ilyet csinalni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 20. péntek 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 20. péntek 19:05
Törölt felhasználó (940836)

Ezt tényleg hülyén fogalmaztam meg
. Skypon kamerába mutattam telefonról. Persze a gonosz része hogy ő nemtudott róla. Mert le volt kötve a szeme.

Ezt tényleg hülyén fogalmaztam meg
. Skypon kamerába mutattam telefonról. Persze a gonosz része hogy ő nemtudott róla. Mert le volt kötve a szeme.

AZ MIT JELENT? - élő közvetítéses
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 19. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 19. csütörtök 19:58
Törölt felhasználó (940836)

hát nem tegnap este,hanem ma reggel ismét egy élő közvetítéses dugás . Rettentően izgalmasra sikeredett

hát nem tegnap este,hanem ma reggel ismét egy élő közvetítéses dugás . Rettentően izgalmasra sikeredett

Egy jó szex..