Tovább jutott a Liverpool

Kurva nagy szopàs!!!
Szombat este, úgy volt hogy csatlakozom egy extra szimpatikus párhoz, de mint az olykor lenni szokott az élet más forgatókönyvet írt...
Szabadnap helyett dolgozóból indultam útnak,bízzanak tervezett járatot lekéstem, így oscaroztam pestig, mondom sebaj, én kitartó faszi vagyok
Majd onnan tovább egerbe ahol volt megbeszélve a találkozó, vagyis csak ha elértem volna az a Kibaszott távolsági járatott!
Így maradtak a közhelyes szólás mondások. Hiába ember tervez isten végez
A faszomat
Majd sok órás várakozás után indultam reggel vissza haza... tanulság valami csak volt benne
Szombat este, úgy volt hogy csatlakozom egy extra szimpatikus párhoz, de mint az olykor lenni szokott az élet más forgatókönyvet írt...
Szabadnap helyett dolgozóból indultam útnak,bízzanak tervezett járatot lekéstem, így oscaroztam pestig, mondom sebaj, én kitartó faszi vagyok

Majd onnan tovább egerbe ahol volt megbeszélve a találkozó, vagyis csak ha elértem volna az a Kibaszott távolsági járatott!

Így maradtak a közhelyes szólás mondások. Hiába ember tervez isten végez

A faszomat

Majd sok órás várakozás után indultam reggel vissza haza... tanulság valami csak volt benne

Egy este harom lannyal szex pécsen, kulon kulon. Nagyon jo volt. Akit erdekel a részleteket Irjon privin, szivesen elmondom.
Este hosszan kenyeztettem párom!Punciját kènyeztettem közbe az ujjamal a popsiját izgattam!Utána a tükör elött hatalmasatt szeretkeztunk!

de jót röhögtem
)) köszi.
On: alvás. (Ez egy válasz Pluszegyffi üzenetére (2016. 02. 18. csütörtök 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)

On: alvás. (Ez egy válasz Pluszegyffi üzenetére (2016. 02. 18. csütörtök 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Swinger klubban szauna est egy hármassal fűszerezve kis Pihi után szexhintaban lezartuk az estét
))

Roma - Real Madrid 0-2

Jóban rosszban :P
Győzött a Denver Broncos

Terhes kismamammal egy csodas szex
igaz mar a vege fele jarunk de amig lehet elvezzuk :P

Tegnap először a nyelvemmel kenyeztettem majd az ujjammal amibe ő is besegitett (összesen 5 ujj) itt elelveztem úgy negyven perc után. Aztán nem bírt magával és elkezdtel szopni a farkam de olyan iramban hogy azt hittem 2 perc után hogy eldurranok. Ekkor ráült a farkamra és erőteljes mozgassokkal akkorát elveztunk hogy a gyerek is felebredt a másik szobában.
A tegnap viszont volt es jooooo volt nagyon

Semmi, mar megint semmi

Jó volt hallgatni??amúgy jó csajszi a szomszéd??
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 06. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 06. szerda 22:15
Törölt felhasználó (1245012)

Tegnap a szomszédban szeretkeztek.
Mi meg aludtunk (mikor lecsendesedtek).
Sajnos semmi

Tegnap a szomszédban szeretkeztek.
Egy nagyon nagyon jó és tartalmas szilveszteri orgia 6osban!

Alvás.
Egymás mellett
Egymás mellett
munka amit már nagyon unok
Tegnap egy fantasztikus simulós szerelmeskedésből, átcsaptunk szenvedélyes szexbe, majd a végét ismét lassítottuk és hàtulról lassan érzékien mártogattam a farkam a feleségemben...