10-15 üveg?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 13:44

mindenkivel szakítottam...csak a sörrel nem....
De már az sem tud boldoggá tenni....
nem tudok eleget inni, hamarább eltelek, semhogy bebaxam tőle....
nem tudok eleget inni, hamarább eltelek, semhogy bebaxam tőle....
mindenkivel szakítottam...csak a sörrel nem....
nem tudok eleget inni, hamarább eltelek, semhogy bebaxam tőle.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
nem tudok eleget inni, hamarább eltelek, semhogy bebaxam tőle.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ez már óriási haladás
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor szakítottál a görög barátnőddel?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Finomságok tömkelege!!!:-))))Mint az első éjszakán,azt gondoltam "ez az utólsó" ezt már nem lehet fokozni!!Igazam lett!:-(
+ Oráliával is találkozott!!!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Már magamnak sem kellek...a zsebhoki unalmas egyedül.....
Magadnak azért még kellesz,
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 10:40

Nem szexmentes.... PUNCImentes!
Azóta nem járt a farkam PUNCIban!!!
Azóta nem járt a farkam PUNCIban!!!
Tudtam.Rád számithatok mindenben
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)

alvás.
Nem szexmentes.... PUNCImentes!
Azóta nem járt a farkam PUNCIban!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 09:55
Azóta nem járt a farkam PUNCIban!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4475)

Azt hiszem újra kell értékeljem a dolgokat .
1 a vad napjait én kezdem nem elhinni, valszeg csak minket hülyit.
Szerintem egy érett felnőtt nem birja ki enyi ideig szex nélkül.
2 a fejfájás sex közben elfelejtődik pl a tegnapelőtt este nekem is fájt a fejem nem erőssen de éreztem azonban dugni akartam igy nem emlitettem a páromnak és akár hiszitek akár nem arra a másfél órára amig az egéész dolog lebonyolódott beleértve előjátékot egésszen a csúcsig mindtha kizárták volna belőlem a fejfájást.
Igaz utánna visszajött de már egésszen tompán és hatalmasat aludtam reggel fél9ig.
2 a fejfájás sex közben elfelejtődik pl a tegnapelőtt este nekem is fájt a fejem nem erőssen de éreztem azonban dugni akartam igy nem emlitettem a páromnak és akár hiszitek akár nem arra a másfél órára amig az egéész dolog lebonyolódott beleértve előjátékot egésszen a csúcsig mindtha kizárták volna belőlem a fejfájást.
Igaz utánna visszajött de már egésszen tompán és hatalmasat aludtam reggel fél9ig.
Azt hiszem újra kell értékeljem a dolgokat .
Most megyek és fejbelövetem magam
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)

73. :-(
Tényleg ez igaz a feleségem azt modja,hogy közben soha nem fáj a feje hiába úgykezdünk hozzá,hogy neki fáj

Témához kapcsolódik ezért nem a vicc topikba:
- férj: Drágám itt a kvalerined és hoztam hozzá vizet is.
- feleség: Dehát nem is fáj afejem!
- férj: Akkor dugunk!
- férj: Drágám itt a kvalerined és hoztam hozzá vizet is.
- feleség: Dehát nem is fáj afejem!
- férj: Akkor dugunk!
Na jó, de neki azért fájdult meg, mert tudta, hogy közös hancúr lesz

Pedig a fejfájásra nincs is jobb, mint egy kis közös hancúr

ha jol ertem 70 napja nem dugtal?
respect man, big fat respect! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 09. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
respect man, big fat respect! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 09. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)