Balatoni nyaralóban kettesbe az asszonnyal.Nagyon kemény dogàsok a nappaliban az ülőgarnitúràn a létező ősszes részén.Szoli nyali ujjazàs perverz trâgàr beszéd.Majd sőrözés borozgatàs...Ma előről kéne kezdeni
)

Alvás.

Szauna...... csak szauna
Semmi
Váo. Ez szuper! Ilyenben én is részt vennék! Beszállhatnék?
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2017. 07. 09. vasárnap 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 09. vasárnap 07:48

Tegnap párom kikötözött az ágyhoz és ugy izgatta vadul csokolta a testem minden pontját!hatalmas szopásba volt részem közbe ujjával prosztatám masszirozta:!hatalmas élvezés után én kényeztettem punciját és a popsit!sikerült neki is hatalmas orgazmust szerezni!utána hatalmasat szeretkeztünk

Este medencés sex, lefekvéskor nagyon finom orális kényeztetés.
Tegnap párom kikötözött az ágyhoz és ugy izgatta vadul csokolta a testem minden pontját!hatalmas szopásba volt részem közbe ujjával prosztatám masszirozta:!hatalmas élvezés után én kényeztettem punciját és a popsit!sikerült neki is hatalmas orgazmust szerezni!utána hatalmasat szeretkeztünk

Semmi
Tíz nap külföldi munka után végre hazajött a férjem.
Hatalmasat szeretkeztünk.
Jó volt újra magamban érezni őt.
Akkorát élveztem, hogy utána nem bírtam lábra állni, remegett mindenem.
Neki kellett kitámogatnia a fürdőbe.
Aztán, úgy 3 óra körül mindketten felébredtünk és megtörtént még egyszer.
Hatalmasat szeretkeztünk.
Jó volt újra magamban érezni őt.
Akkorát élveztem, hogy utána nem bírtam lábra állni, remegett mindenem.
Neki kellett kitámogatnia a fürdőbe.
Aztán, úgy 3 óra körül mindketten felébredtünk és megtörtént még egyszer.
Legalább a szomszédoknak is szép estéjük volt.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2017. 07. 05. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 05. szerda 14:49

mi is nyaralunk és végre 2esben ki is használjuk, este a teraszon volt
Kellemes masszázst kaptam a páromtól,aztán nyalást orgazmusig,s egy oltári szeretkezèst amibe bevontuk a mű barátomat is!
Megdugta a férjem a szomszédasszonyt, én csak néző voltam. Nagyon tetszett

Igen nektek szántuk.
Kellemes időtöltést és várjuk a beszámolót.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 07. 06. csütörtök 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 06. csütörtök 12:36

Ha nekünk szántátok, akkor köszi!
A háttérrel óvatosan kell bánni, mert egy swingertanyán vagyunk, és a diszkréció fontos
Majd mesélünk!
Pusz
A háttérrel óvatosan kell bánni, mert egy swingertanyán vagyunk, és a diszkréció fontos

Majd mesélünk!
Pusz
Ha nekünk szántátok, akkor köszi!
Majd mesélünk!
Pusz (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 06. csütörtök 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 06. csütörtök 05:18

Majd mesélünk!
Pusz (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 06. csütörtök 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1436682)

Nagyon kellemes pihenést, feltöltődést kívánunk nektek. A két újonnan feltöltött képről látszik, hogy szép helyen nyaraltok. Persze nehezen fedeztük fel a háttérben a tájat, mert a tekintetünk rajtatok ragadt.

Nagyon kellemes pihenést, feltöltődést kívánunk nektek. A két újonnan feltöltött képről látszik, hogy szép helyen nyaraltok. Persze nehezen fedeztük fel a háttérben a tájat, mert a tekintetünk rajtatok ragadt.
(Ez egy válasz coupling üzenetére (2017. 07. 03. hétfő 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)

sajna semmi, de ma bepótoljuk a tegnapot is
mi is nyaralunk és végre 2esben ki is használjuk, este a teraszon volt
Épp nyaralunk, és az egyik szórakozóhelyen Burlesque-Party volt sok szuper jelmezes travival. Hogy ezek hogy tudnak bulizni! Asszem ma is ott parádézunk.

Szokásos vasárnap esti szopatás és nyalás.
ma punciba volt