Mi volt tegnap este?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 23 24 25 26 27 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3064   2020. 08. 23. vasárnap 17:13
X Törölt felhasználó (4293192)
Aludtam
#3063   2020. 08. 23. vasárnap 16:34
jony1983 jony1983
Gg-n megtehetik a csajok, hogy ennyire szelektáljanak.pláne ha ilyen kivánatosak.Persze egy normális önkritikával rendelkező fèrfi ember legtöbször olyan nőnèl próbálkozik akinèl tudja is, hogy landába rughat. Minden tekintetben persze.Mondom ezt úgy, hogy Gyönyörűnő7-től èn is begyüjtöttem egy elutasító választ sajnos.Sokszor inkább az a gond, hogy a hölgyek annyira gyorsan szelektálnal, hogy ideje sincs a pasinak bebizonyítani milyen is ő valójában.Az is lehet, hogy èletük szexèről maradnak le mindketten.
#3062   2020. 08. 23. vasárnap 15:23
vukk101 vukk101
Délelőtt a kertben dolgoztam, tettem-vettem, lényeg, hogy nem vettem észre és kicsit felkapott a nap. Főként a hátamon, de a mellkasomon is. Párom, figyelmeztetett, hogy be kell kenni, így is lett. Elkezdte bekenni a hűs krémmel a hátam, olyan finoman lágyan a pirult bőrt, olyan cirógatósan, hogy azonnal merevedésem lett. Bár az idő kikapcsolódott, de nekem olyan borzongós óráknak tüntek a percek... Hangjára tértem magamhoz:
-Elöl is felkapott, itt is bekenem.
Ahogy a hideg krém a bőrömhöz ért egyből össze ugrott a már eddig is félkemény bimbóm. Párom nyugtázta is, hogy biztos hideg a krém.... és ekkor vette észre a gatyámon, hogy nem maradt játéka hatás nélkül. Mosolygott egy huncutat, majd a mellkaskrémezésből mélyebbre hajolva nyelve hegyével kis köröcskéket rajzolt eddigre már üvegvágásra is alkalmas mellbimbóimra. Nagy sóhajjal és farkam rándulásával könnyített testem a feszültségen. Én sem akartam adósa maradni, apró csókokkal fejeztem ki hálámat a vállától a nyakán keresztül a füléig, ahol nyelvemmel kezdtem játszani a fülcimpájával egészen belenyalva a fülébe, na erre már ő is nagyobb levegőket vett.
Farkam eddigre már kinőtte a gatyám és kezdett lefolyni rajta elönedvem. Mivel volt némi lebukásveszély ezért tudtam, hogy nagy esemény ebből nem lesz. De azért egy kis elönedv felitatás jól esett volna, persze csak védendő, nehogy a padlóra cseppenjen, ne adj a gatyám kenjem össze. Párom tiltakozott kicsit (lebukás), de azért nem annyira, hogy ne tudjam finoman rányomni ajkait a farkamra. Innen már azért nem kellett könyörögni, hátrahúzta a bőrt és alaposan lenyalta a nedüm, kiszívva a még az adagolóban sorakozó cseppekel együtt és hálássan gyorsan szopott még rajta jópárat. Elvégezettnek ítélte a dolgot és nedves nyelves csókkal ízlelgettük egymás ajkait és nedümet. Közben legnagyobb sajnálatomra farkam is elcsomagolta és kaján mosollyal csak annyit mondott:
-Majd este! .....Ha be nem alszunk smile smile smile
#3061   2020. 08. 22. szombat 17:41
X Törölt felhasználó (3905732) VIP
Feleségem punciját nyaltam élvezésig
Majd utánna jól leszopott
#3060   2020. 08. 22. szombat 13:29
kicsi játékos kicsi játékos
Akkor okos tojás is vagy ezekszerint.Ezek szerint mostanában este e nem volt kalandod missis tökéletes.Csak mert nem olvasni sehol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 21. péntek 02:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
2020. 08. 21. péntek 02:02
Ahaaaa! Az elismerést köszi, de a kritikát nem fogadom el.Azért , mert az én elvárásaimnak megfelelően szanálok , és igen ebből a rostában csak kevesen maradnak benne , az nem azt jelenti ám , hogy mást lenézek.Egyszerűen , csak olyan férfiak társaságáért vagyok oda , akikkel úgygondolom , velük jól érezhetem magam egy-egy kaland során.
#3059   2020. 08. 21. péntek 02:02
X Törölt felhasználó (4269692)
Ahaaaa! Az elismerést köszi, de a kritikát nem fogadom el.Azért , mert az én elvárásaimnak megfelelően szanálok , és igen ebből a rostában csak kevesen maradnak benne , az nem azt jelenti ám , hogy mást lenézek.Egyszerűen , csak olyan férfiak társaságáért vagyok oda , akikkel úgygondolom , velük jól érezhetem magam egy-egy kaland során.
(Ez egy válasz kicsi játékos üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 22:27
Tényleg jól nézel ki gyönyörűnő, de azert jól fent hordod az orrod!
#3058   2020. 08. 20. csütörtök 22:27
kicsi játékos kicsi játékos
Tényleg jól nézel ki gyönyörűnő, de azert jól fent hordod az orrod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:10
Igen azt mondják szenvedélyes vagyok.A spontanitás egyébként mindíg egyfajta plusszot ad hozzá az estékhez , következetesen az ágyhoz is.
#3057   2020. 08. 18. kedd 18:10
jony1983 jony1983
Eggyet èrtek. szeretem a határozott nőket, elveszi ami kell.Ettől indúl be a szenvedèly. Nem lát nem hall nem beszèl, csak te ès ő
#3056   2020. 08. 18. kedd 18:09
jony1983 jony1983
Eggyet èrtek
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:10
Igen azt mondják szenvedélyes vagyok.A spontanitás egyébként mindíg egyfajta plusszot ad hozzá az estékhez , következetesen az ágyhoz is.
#3055   2020. 08. 18. kedd 12:10
(Ez egy válasz jony1983 üzenetére (2020. 08. 18. kedd 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 06:45
Nagyon szívesen lennèk èn is az egyik ilyen spontán partnered.nagyon szenvedèlyes nő lehetsz hmmmm finom
#3054   2020. 08. 18. kedd 06:45
jony1983 jony1983
Nagyon szívesen lennèk èn is az egyik ilyen spontán partnered.nagyon szenvedèlyes nő lehetsz hmmmm finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 11. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 11. kedd 21:09
Az én estém,fergetegesre sikeredett.Randiztam egy palival,akiről később kiderült valami.De most még nem árulom el a poént.Tehát egy étterembe beszéltük a talit.Eljött értem,így egyszerre mentünk be.Leültünk,rendeltünk,és beszélgettünk.Pontosabban,csak ő beszélt inkább.Úgyhogy a vacsi közepén,már a gyermekkoráról beszélgettünk.Egyszer csak ,felállt és ki ment a toalettre.Visszajött , mintha teljesen megváltozott volna.Zavart volt ,és túlzottan csendes.Végre én is beszélhettem.Végeztünk a vacsival ,és kimentünk a kocsihoz.Ott azt mondta ,vissza kell mennie mert bent felejtette a mobilját.Kijött és mintha megint átváltozott volna.Be nem ált a szája.Múszály volt megkérdeznem tőle,hogy szívat engem-e.Aztán ,még korai volt hazamenni,elvitt Tihanyba a Révhez.Ott sétáltunk,aztán hozzá mentünk Alsóörsre.Én egész este iszogattam már jól éreztem magam.Gyönyőrű kilátás volt ,kimentem a teraszra,addig ő öntött még egy italt és kijött ő is.Hmmm! Megint mintha megnémult volna.Elkezdtem félni,hogy ez biztos pszhiópata hát kértem hogy vigyen haza.Látta rajtam a félszt,aztán mondta menjünk be.Beérve aztán minden világos lett egyszerre,ugyanis ott űlt a kanapén egy másik férfi aki kiköpött mása volt annak a férfinek akivel bejöttünk a teraszról.Egy petéjű ikrek voltak, azért egymás mellett állva már láttam kicsi különbségeket.Még kicsit beszélgettünk, majd szexre terelődött az este.Választanom kellett a nagy dumás,vagy a szerényebb de helyesebb fiú között.Tanakodtam,aztán a nagy szájú háttulról megcsókolt,kész voltam egyből.A másik srác elindult kifele ,én gyorsan mondtam neki ,hogy sehova sem megy.Mindkettőjükkel dugni szeretnék.Le is kapkodtam a ruháikat,és találtam egy átlagos farkincát méretre és egy sokkal nagyobbat.Ekkorát még nem láttam,mondtam is neki,ezt biztos nem rakja belém.Nem oly régen voltam egy .sraccal aki nagy volt ,de ez !Elkaptak ,rendesen úgy ahogy kell.Forgattak rendesen ,aztán a nagy méretű fiú azért megkérdezte,hogy bejöhet e.Mit mondhattam volna.Max.hogy lassan csinálja.Aztán jött is.Nem bírtam ,nagyon vastag volt.Sajnáltam szegény,de cserében olyan orállt kapott tőlem,hogy azt mondta ilyenben még nem volt része.Mindegyik fiú élvezte ,én is nagyon.De azért Pétert akarom!
#3053   2020. 08. 17. hétfő 19:54
Hmmmm....
#3052   2020. 08. 13. csütörtök 14:39
X Törölt felhasználó (4298102)
Haverral felváltva cumiztattuk a páromat, mell szexel fűszerezve. Alulról nem volt hadra fogható a havi probléma miatt.
#3051   2020. 08. 13. csütörtök 00:51
Palesz Palesz
Úgy látom beleszerettél Péter farkába. smile Miért nem kapod meg megint Pétert?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 11. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 11. kedd 21:09
Az én estém,fergetegesre sikeredett.Randiztam egy palival,akiről később kiderült valami.De most még nem árulom el a poént.Tehát egy étterembe beszéltük a talit.Eljött értem,így egyszerre mentünk be.Leültünk,rendeltünk,és beszélgettünk.Pontosabban,csak ő beszélt inkább.Úgyhogy a vacsi közepén,már a gyermekkoráról beszélgettünk.Egyszer csak ,felállt és ki ment a toalettre.Visszajött , mintha teljesen megváltozott volna.Zavart volt ,és túlzottan csendes.Végre én is beszélhettem.Végeztünk a vacsival ,és kimentünk a kocsihoz.Ott azt mondta ,vissza kell mennie mert bent felejtette a mobilját.Kijött és mintha megint átváltozott volna.Be nem ált a szája.Múszály volt megkérdeznem tőle,hogy szívat engem-e.Aztán ,még korai volt hazamenni,elvitt Tihanyba a Révhez.Ott sétáltunk,aztán hozzá mentünk Alsóörsre.Én egész este iszogattam már jól éreztem magam.Gyönyőrű kilátás volt ,kimentem a teraszra,addig ő öntött még egy italt és kijött ő is.Hmmm! Megint mintha megnémult volna.Elkezdtem félni,hogy ez biztos pszhiópata hát kértem hogy vigyen haza.Látta rajtam a félszt,aztán mondta menjünk be.Beérve aztán minden világos lett egyszerre,ugyanis ott űlt a kanapén egy másik férfi aki kiköpött mása volt annak a férfinek akivel bejöttünk a teraszról.Egy petéjű ikrek voltak, azért egymás mellett állva már láttam kicsi különbségeket.Még kicsit beszélgettünk, majd szexre terelődött az este.Választanom kellett a nagy dumás,vagy a szerényebb de helyesebb fiú között.Tanakodtam,aztán a nagy szájú háttulról megcsókolt,kész voltam egyből.A másik srác elindult kifele ,én gyorsan mondtam neki ,hogy sehova sem megy.Mindkettőjükkel dugni szeretnék.Le is kapkodtam a ruháikat,és találtam egy átlagos farkincát méretre és egy sokkal nagyobbat.Ekkorát még nem láttam,mondtam is neki,ezt biztos nem rakja belém.Nem oly régen voltam egy .sraccal aki nagy volt ,de ez !Elkaptak ,rendesen úgy ahogy kell.Forgattak rendesen ,aztán a nagy méretű fiú azért megkérdezte,hogy bejöhet e.Mit mondhattam volna.Max.hogy lassan csinálja.Aztán jött is.Nem bírtam ,nagyon vastag volt.Sajnáltam szegény,de cserében olyan orállt kapott tőlem,hogy azt mondta ilyenben még nem volt része.Mindegyik fiú élvezte ,én is nagyon.De azért Pétert akarom!
#3050   2020. 08. 11. kedd 21:55
Futópartner Futópartner
ejnye1
#3049   2020. 08. 11. kedd 21:09
#3048   2020. 08. 11. kedd 14:18
masculine masculine
Körúton jártam páromban. Volt szájba, punciba, popsiba. Ritkán van ilyen, nagyon élveztem finom
#3047   2020. 08. 08. szombat 10:22
Krumplisteszta Krumplisteszta
Ezt èn nem èrtem. A szomszèdod volt az illetö? Mert nem hiszem, hogy a rozsacsokortol sèrtödtèl meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 06:20
Taliztam innét egy fiúval.Inkáb ne tettem volna.Személsiségi jogok miatt nem írom ki a nevét, de megérdemelné.A történet a következő!
Megkereset innét , szokásos uzizés , fotócsere , és pár hét után eljött y randi ideje. Egy benzinkútra terveztük a talit , és gondoltam tovább megyúnk majd. Eleve késett fél órát, aztán mikor megjött az állam leesett.Előszőr azt gondoltam hogy ez csak véletlen , meg hogy a szomszédom megint félre jár , mivel egy nagy rózsacsokorral a kezében jött. Láthatóan valakit keresett , de azt hogy engem azt álmomban sem gondoltam volna.Aztán odajött az autóhoz es közölte a szándékát. Természetesen visszautasítottam , és mérges voltam nagyon amiért igy átvert.Ugyanis egy internetről talált képpel udvsrolt előtte .Egyszer már befaragtunk akkor még az exemmel hasonlóképpen egy gyorsétteremben.Na mindegy , azt gondolom az ilyen emberek szánalomra sem méltók.
#3046   2020. 08. 08. szombat 09:05
LeonKatja LeonKatja
Ez de aljas....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 06:20
Taliztam innét egy fiúval.Inkáb ne tettem volna.Személsiségi jogok miatt nem írom ki a nevét, de megérdemelné.A történet a következő!
Megkereset innét , szokásos uzizés , fotócsere , és pár hét után eljött y randi ideje. Egy benzinkútra terveztük a talit , és gondoltam tovább megyúnk majd. Eleve késett fél órát, aztán mikor megjött az állam leesett.Előszőr azt gondoltam hogy ez csak véletlen , meg hogy a szomszédom megint félre jár , mivel egy nagy rózsacsokorral a kezében jött. Láthatóan valakit keresett , de azt hogy engem azt álmomban sem gondoltam volna.Aztán odajött az autóhoz es közölte a szándékát. Természetesen visszautasítottam , és mérges voltam nagyon amiért igy átvert.Ugyanis egy internetről talált képpel udvsrolt előtte .Egyszer már befaragtunk akkor még az exemmel hasonlóképpen egy gyorsétteremben.Na mindegy , azt gondolom az ilyen emberek szánalomra sem méltók.
#3045   2020. 08. 08. szombat 06:20

... 23 24 25 26 27 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kuklukszklán kuklukszklán
Nyitás ideje: 2004. 10. 31. vasárnap
Üzenetek: 3544db
Utolsó üzenet: tegnap 12:36

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!