Tegnap este borotválkozás közben rendesen le szopott a párom ki szívta belőlem az utolsó csepp nedűt is.
Sziasztok. Sajnos semmi.
Alap szopás- nyalás, majd egy kis dugás, extrák nélkül.
Elmentünk egy buliba kicsit ittasan értünk haza rögtön egymásra vetettük magunkat 2x jól meg dugtam és azt súgta a nejem hol a vibrátor úgy meg dugtam még a vibrátorral hogy hatalmas squrt lett a vége csodálatos volt
Este elmentunk sétálni egy parkba megaltunk romantikazni és hatalmas szeretkezés lett a vege

Nem-nem, tessék mesélni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 09. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 09. péntek 20:22
Törölt felhasználó (4674336)

Este? Korán van még... de délután?
Volt ismét egy olajos farokverés, közben előkerült a vibri és egy lovaglópálca... a többit a fantáziátokra bízzuk
Volt ismét egy olajos farokverés, közben előkerült a vibri és egy lovaglópálca... a többit a fantáziátokra bízzuk

melo.....
Este? Korán van még... de délután?

Este alvás….De reggel ébredés hatalmasat szexeltünk a konyha asztalon,aztán kávézás.
És a hálószobában jöhetett is a második menet…..
Gyönyörű vasárnap reggel
És a hálószobában jöhetett is a második menet…..
Gyönyörű vasárnap reggel

Kicsit fáradtak voltunk, így a drágám egy alapos olajozás után, szép finom mozdulatokkal élvezésig játszott a farkammal. -imádom
Viszonzásul alaposan kinyaltam...

Viszonzásul alaposan kinyaltam...

Cuckold két idegen pasival, férj megbilincselve.
Sőtétség volt!

Egy hosszas nyalás után , kispárna a popsi alá és csattogva élvezésig!

Végre megtört a jég, és találtunk egy szimpatikus srácot, aki el is mert jönni hozzánk harmadiknak...

Kis összejövetel azon a helyen ahol nyaralunk a helyiek el hívtak minket,beszélgetés iszogatás aztán a szálláson nagyon megbasztam a feleségem.
4-5 biztos hogy élvezett mire én bele élveztem a finom kis puncijába….
4-5 biztos hogy élvezett mire én bele élveztem a finom kis puncijába….
sajnos csak kivertem
Kimerítő szeretkezés a feleségemmel. 2,5 hónapot külföldön melózott így volt mit bepótolni.
Anno mi sem maradtunk. Nem a mi világunk, ennél több, szebb és színesebb az életünk. Privát bulik a megoldás
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 06. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 06. szombat 20:10

Törölt felhasználó (4674336)

Tegnap este, gondoltuk kipróbáljuk a swinger élményt... elmentünk egy kezdőknek szóló egy órás bemutató beszélgetésre. Nem ragozom. -Öten érkeztünk újak, az óra végén, mindenki felállt és eljött...
Ezután a szerelmemmel bementünk a városba, beültünk egy igényes étterembe vacsorázni, majd hazajöttünk és hajnalig szeretkeztünk -kettesben. Szerintem a szomszédok, megint nem aludtak tőlünk
Ezután a szerelmemmel bementünk a városba, beültünk egy igényes étterembe vacsorázni, majd hazajöttünk és hajnalig szeretkeztünk -kettesben. Szerintem a szomszédok, megint nem aludtak tőlünk

Tegnap este, gondoltuk kipróbáljuk a swinger élményt... elmentünk egy kezdőknek szóló egy órás bemutató beszélgetésre. Nem ragozom. -Öten érkeztünk újak, az óra végén, mindenki felállt és eljött...

Egy igényes fiatal asszonynak minimálisan három férje van a párhuzamos univerzum elmélete szerint. Az igényes fiatal asszony egyszerre és mindörökre együtt alszik a mindösszesen három férjével persze egy speciálisan erre a célra készült hatalmas ágyon. A három férj akik nem a három kismalacot akarják elfogyasztani mint a gonosz farkasok egyszerre és szorgalmasan és kötelesség tudóan egyszerre kényeztetik az igényes feleségüket aki igényes módszerrel a három férjnek szült is hat darab gyermeket. Így éldegélnek ők boldogan éjjel és nappal az örök szerelem ideáljában.
(Ez egy válasz Kukkolo76 üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)