Mi ez itt ,valami meseország?
Meglátogatott a külföldről hazatért dokinéni!! Nagyon jó volt! Úgy szopott, hogy" behorpadt a fejem"
Szauna szerda

A királynő azt csinál amit akar és annyival ahánnyal akarja ebbe maradtunk.Érdekes és új volt ez a játék.Mindig forditva volt nekem eddig kb.
A párom volt a királynő.És a királynők uralkodnak az alattvalók szolgálnak!Nagyon izgató volt sosem volt ilyen előtte!
Megjött a Mikulás(néni)! Hozott csokit, virgácsot,mivel neki is megjött, így csak megszopattam.
Volt tegnap este? Átaludtam!
Sziasztok.Kiváncsiak vagyunk a részletekre.Feleségem is kivégezne pár pasit.
A kedvesem megdugott egy felcsatissal . A lábam ujjai hegyétől indult az orgazmus a fejem búbjáig ! Szerintem soha nem élveztem ekkorát !
új kanapét felavattuk!
Én támogatom! Benne lennék szívesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 24. hétfő 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 24. hétfő 09:21
Törölt felhasználó (4658031)

Mit szólnátok hozzá, ha csinalnánk egy Viber csoportot ahol képeket, videókat osztanánk meg a párjainkról ?! Lenne rá igény ?
3 pasi "kivégezve". A férjem és 2 full idegen.
Gyerek születése utáni első szex!

Igazán jól néztek. Kér, hogy messze vagytok. És a az a videó! Hmmmm.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2022. 10. 25. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szex
Mit szólnátok hozzá, ha csinalnánk egy Viber csoportot ahol képeket, videókat osztanánk meg a párjainkról ?! Lenne rá igény ?
Hosszú előjáték kényeztetés után elokerult a folcsatolhatos és megdugott a párom! Fantasztikus orgazmust okozva!
jó kis szex volt
Hatalmasat maszturbáltam

Marok Marcsa marad