Éjfél után egy kicsivel nagyon megdugtam Beát.
Rám kisebb mennyiségű pia mindig olyan hatással van hogy alig tudok elélvezni, viszont a "keménységre" nincs negatív hatással. Mondjuk nagyon extra nem volt éppen, ő feküdt a hátán az ágy szélén, a lábai hatalmas terpeszben én meg dugtam és közben a csiklójával is játszottam. Viszont így elég rendesen lerendeztem, látszott az orgazmusán hogy nagyon intenzívet élvezett. A végén én nem is élveztem el pedig már próbáltam a szájában és a mellei között is. De ma reggel úgy látom nagyon megérte ez mert nagyon bújós és nem győzi mondogatni hogy így kell kezdeni egy évet.
Rám kisebb mennyiségű pia mindig olyan hatással van hogy alig tudok elélvezni, viszont a "keménységre" nincs negatív hatással. Mondjuk nagyon extra nem volt éppen, ő feküdt a hátán az ágy szélén, a lábai hatalmas terpeszben én meg dugtam és közben a csiklójával is játszottam. Viszont így elég rendesen lerendeztem, látszott az orgazmusán hogy nagyon intenzívet élvezett. A végén én nem is élveztem el pedig már próbáltam a szájában és a mellei között is. De ma reggel úgy látom nagyon megérte ez mert nagyon bújós és nem győzi mondogatni hogy így kell kezdeni egy évet.
Este,semmi de reggel mondtam a feleségemnek,hogy kiverem a farkam előtte,nem tiltakozott,így a végén a mellére élveztem.
Ez hogy mi?Ez egy álom világ!Mindenki csak az álmaiban él!
(Ez egy válasz BETTY BOOP üzenetére (2022. 12. 24. szombat 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi ez itt ,valami meseország?
Meglátogatott a külföldről hazatért dokinéni!! Nagyon jó volt! Úgy szopott, hogy" behorpadt a fejem"
Szauna szerda
A királynő azt csinál amit akar és annyival ahánnyal akarja ebbe maradtunk.Érdekes és új volt ez a játék.Mindig forditva volt nekem eddig kb.
A párom volt a királynő.És a királynők uralkodnak az alattvalók szolgálnak!Nagyon izgató volt sosem volt ilyen előtte!
Megjött a Mikulás(néni)! Hozott csokit, virgácsot,mivel neki is megjött, így csak megszopattam.
Volt tegnap este? Átaludtam!
Sziasztok.Kiváncsiak vagyunk a részletekre.Feleségem is kivégezne pár pasit.
A kedvesem megdugott egy felcsatissal . A lábam ujjai hegyétől indult az orgazmus a fejem búbjáig ! Szerintem soha nem élveztem ekkorát !
új kanapét felavattuk!
Én támogatom! Benne lennék szívesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 24. hétfő 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 24. hétfő 09:21
Törölt felhasználó (4658031)
Mit szólnátok hozzá, ha csinalnánk egy Viber csoportot ahol képeket, videókat osztanánk meg a párjainkról ?! Lenne rá igény ?
3 pasi "kivégezve". A férjem és 2 full idegen.
Gyerek születése utáni első szex!
Igazán jól néztek. Kér, hogy messze vagytok. És a az a videó! Hmmmm.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2022. 10. 25. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szex
Mit szólnátok hozzá, ha csinalnánk egy Viber csoportot ahol képeket, videókat osztanánk meg a párjainkról ?! Lenne rá igény ?
Hosszú előjáték kényeztetés után elokerult a folcsatolhatos és megdugott a párom! Fantasztikus orgazmust okozva!

kuklukszklán

Lacibá