Mi volt tegnap este?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3491   2024. 07. 15. hétfő 23:44
istvan.kovacs89 istvan.kovacs89
Lehet. De imádom a párom illatát, minden szempontból. Imádom mikor a feromonok belepnek és már gondolkozni sem tudok, mikor másra sem vágyom, csak a testére, a testnedveire, mindenre ami ő. Amikor csak fekszúnk és minden cél nélkül csak a punciját nyalom, függetlenül attól, hogy szőrös e vagy sem. Mikor a mellei alól nyalogam le az izzadságot, és mikor a punci izzadságát nyalom, mikor leveszi azt a fekete, szűk tangát, ami már olyan punci szagú, hogy csak azt várom mikor nyalhatom meg. Nekem a párom izzadt és feromonokkal teli puncija, az amitől olyan élvezek a segglyukára, mint még soha senki. Az igazi illatától tudom, hogy őt nekem teremtették, mert nem az undor kap el, hanem brutálisan bekeményedek.
(Ez egy válasz pittike üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 12:59
Bocs. de ez elég beteg.....
#3490   2024. 07. 15. hétfő 12:59
pittike pittike
Bocs. de ez elég beteg.....
(Ez egy válasz istvan.kovacs89 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 09:26
Mikor szexelünk a párommal, gyakran hátulról csináljuk, és ilyenkor mindíg széthúzom a popsiját és belenyalok az ánuszába, imádom. Viszont néhány hete egy nagyon különös dolog történt. Este próbáltam nyitni a szex felé, de a párom mondta, hogy előtte elmegy zuhanyozni. Egyszerűen már annyira kívántam, hogy rávettem, hogy szexeljünk, aztán zuhany. Erre ö emlékeztetett, hogy rendben, de ne legyen semmi nyali a popsijánál, mert leizzadt és mosdóban is volt. Persze megígértem neki és mikor hátulról dugtam, és széthúztan a fenekét eszembe jutott, hogy most nem nyalhatom ki a segglyukát. Viszont ahogy dugtam, csak arra tudtam gondolni, mennyire is piszkos most a párom és egyre csak keményebb lettem, már nem is dugtam, hanem kőkeményen basztam. Annyira beindultam a gondolattól, hogy egyszer valami átfordult bennem, kivettem a brutális kemény farkamat, széthúztam a seggét és brutális módon tisztára nyaltam a segglyukát, aztán annyira megbasztam, hogy 30 percig nem tudott megmozdulni. Azóta nagyon gyakran kifigyelem mikor volt utoljára wc-n és utána kinyalom a seggét. Aztán azt vettem észre, hogy gyakran mikor levetkőzik, érzem a puncijának a szagát, ami egy kicsit büdös (na jó, nagyon büdös), mikor zuhanyzás után eltelik 8-10 óra. Annyira beindulok a puncija és a segge illatától, hogy van, hogy 30 percig csak nyalom.
#3489   2024. 07. 15. hétfő 09:26
istvan.kovacs89 istvan.kovacs89
Mikor szexelünk a párommal, gyakran hátulról csináljuk, és ilyenkor mindíg széthúzom a popsiját és belenyalok az ánuszába, imádom. Viszont néhány hete egy nagyon különös dolog történt. Este próbáltam nyitni a szex felé, de a párom mondta, hogy előtte elmegy zuhanyozni. Egyszerűen már annyira kívántam, hogy rávettem, hogy szexeljünk, aztán zuhany. Erre ö emlékeztetett, hogy rendben, de ne legyen semmi nyali a popsijánál, mert leizzadt és mosdóban is volt. Persze megígértem neki és mikor hátulról dugtam, és széthúztan a fenekét eszembe jutott, hogy most nem nyalhatom ki a segglyukát. Viszont ahogy dugtam, csak arra tudtam gondolni, mennyire is piszkos most a párom és egyre csak keményebb lettem, már nem is dugtam, hanem kőkeményen basztam. Annyira beindultam a gondolattól, hogy egyszer valami átfordult bennem, kivettem a brutális kemény farkamat, széthúztam a seggét és brutális módon tisztára nyaltam a segglyukát, aztán annyira megbasztam, hogy 30 percig nem tudott megmozdulni. Azóta nagyon gyakran kifigyelem mikor volt utoljára wc-n és utána kinyalom a seggét. Aztán azt vettem észre, hogy gyakran mikor levetkőzik, érzem a puncijának a szagát, ami egy kicsit büdös (na jó, nagyon büdös), mikor zuhanyzás után eltelik 8-10 óra. Annyira beindulok a puncija és a segge illatától, hogy van, hogy 30 percig csak nyalom.
#3488   2024. 07. 04. csütörtök 17:09
Tahet Tahet VIP
Egy spontán, vad szex a mosógépen. smile
#3487   2024. 06. 28. péntek 19:08
Bisex pár Bisex pár
Tegnap este miután a 2 gyerkőc elaludt végre,párocskám elkezdte hozzám bökdösni,tologatni a popsiját.
NA nekem sem kellett több,a farkam elkezdett ágaskodni.
Simogattam a popsiját,punciját a bugyin keresztül.
Hirtelen lekaptam magamról az alsót s párom bugyiját lehúzva hátulról tettem be a puncijába,közben la lábikóját magamfelé húzva hogy mminnél jobban kinyíljon az a csodás puncikája vigyor2
Fölé fordultam s beraktam a farkam egy hirtelen lökéssel a tocsogó puncijába tövig crazya
Kicsit nagyon a megdolgozás közben magához nyúlva masztizni kezdett miközben kényeztettem ahogy tudtam.
Utána kivéve a farkamat lecsúsztam a szaftos kelyhecskéhez s addig nyaltam míg nem remegett mindene az elélvezéstől smile

Ismerve őt már tettem is vissza azonnal a farkamat hogy ne esse ki az extázisból finom Keményen szexeltünk jó ideig s a legvégén teleélveztem a forró,mohó,imádott punciját.
#3486   2024. 06. 23. vasárnap 17:17
sweetpain sweetpain
Végre az első bi hármas, isteni volt smile
#3485   2024. 06. 11. kedd 06:32
X Törölt felhasználó (4294812)
Megint egy kellemes hármas .
#3484   2024. 06. 08. szombat 06:27
platon7477 platon7477
Egy jól sikerült több fiús 1 lànyos buli.
#3483   2024. 06. 03. hétfő 18:34
katist katist
Egy összebújás, kettesben. A végén cici és arc spriccel
#3482   2024. 06. 03. hétfő 14:47
Inkàbb nevezzétek átt álomnak mert annyira hitelltelenek irnak .....
#3481   2024. 06. 02. vasárnap 21:19
mindigmegy mindigmegy
Egy kis buli egy szórakozó helyen a baráti társasággal.
Fogyott egy kis alkohol ami a társaságból két lánynak a gátlásait feloldotta.
Hajnalban egy jó négyes lett a vége csak úgy barátilag
#3480   2024. 06. 02. vasárnap 05:20
platon7477 platon7477
Ismèt egy többes a felesègem örömère.
#3479   2024. 05. 30. csütörtök 09:45
Na ez az álom . Még adatlapod sincs....ìgy elég hiteltelen
(Ez egy válasz jupi77 üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 05:35
Udvar rendezés délután majd vacsora fürdés és elmentem aludni.De nem sokáig mert párom megkívánt így becsusszant a takaró alá és a szájával kényeztetve felébresztett. Jó alaposan megdolgozott én meg a szájába élveztem.Az összes nedűt lenyelte majd felmászott rám és a lábai közé szorította a fejem és kinyalatta magát,és mire a csúcsra ért én újra ágaskodtam így mögé kerültem és kutyapózban szétkeféltem tocsogó pináját.Egyszerre élveztünk el másodszor, majd összebújva aludtunk el. finom
#3478   2024. 05. 30. csütörtök 05:35
jupi77 jupi77
Udvar rendezés délután majd vacsora fürdés és elmentem aludni.De nem sokáig mert párom megkívánt így becsusszant a takaró alá és a szájával kényeztetve felébresztett. Jó alaposan megdolgozott én meg a szájába élveztem.Az összes nedűt lenyelte majd felmászott rám és a lábai közé szorította a fejem és kinyalatta magát,és mire a csúcsra ért én újra ágaskodtam így mögé kerültem és kutyapózban szétkeféltem tocsogó pináját.Egyszerre élveztünk el másodszor, majd összebújva aludtunk el. finom
#3477   2024. 05. 29. szerda 06:37
Ami egy 2 +1 böl kilehet hozni 2 óra allatt .
#3476   2024. 05. 19. vasárnap 22:03
tothimi2000 tothimi2000
Sajnos semmi, mivel sokat utazom, jelenleg franciaországban vagyok nézegetem az itteni nőket szerintem bejönnék nekik mert sokszor kommunikálnának velem de csak annyit tudok franciául h bonjour, merci meg au revoir!
#3475   2024. 05. 14. kedd 12:02
kalandtour kalandtour
Közös maszti és anális játszadozás circling
#3474   2024. 05. 02. csütörtök 06:07
Albert8310 Albert8310
Túrázgatás a jó időben.
Szabadban szexelés, pucérkodás, élvezkedés. smile
#3473   2024. 05. 02. csütörtök 04:30
platon7477 platon7477
2 fiú ès èn.A pàromn pedig mindezt végignèzhette.
#3472   2024. 04. 18. csütörtök 06:40
X Törölt felhasználó (86433)
Mázlista vigyor3
(Ez egy válasz keménysex üzenetére (2024. 03. 05. kedd 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 05. kedd 20:45
Feleségemnek nem volt kedve szexelni ezért leszopott és a szájába élveztem miközben ujjaztam a popsiját….

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kuklukszklán kuklukszklán
Nyitás ideje: 2004. 10. 31. vasárnap
Üzenetek: 3551db
Utolsó üzenet: 2025. 09. 02. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!