Orgazmus koktél!!!Még most is zsibbadó popsival
Dürerbe tegnap volt valaki?
Másnap reggel álló farokkal ébredtem,párom ott aludt mellettem a takaró le volt csúszva észbontó popójáról.Persze ki is használtam a lehetőséget és a klasszikus kis kifli nagy kifli pózban hozzá bújtam hozzá.Gyengéden átkaroltam és a melleit kezdtem simogatni mire persze egyből ő is felébredt de a szemeit nem nyitotta ki csak élvezte ahogy kezeim a melleit cirógatják.Megfogta a kezem és a szájához emelve egyből bekapta két ujjamat jól benyálazta majd visszatette a melleire.Na ekkor már olyan kemény lett a farkam hogy majd szét durrant.Ezt ő is észre vette mert szép lassan még jobban odanyomta a szerszámomhoz.Ekkor már nem bírtam tovább és kezeim a hasán keresztül elindultak a lábai közé és pár másodperc múlva már a csiklóját simogattam mire megemelte a lábát.Az addig gyengéd simogatást felváltotta a szeméremdombjának erősebb masszírozása majd a tangáját félrehúzva egy határozott mozdulattal karóba húztam.Hangosan felnyögött és szép lassan mozogni kezdet közben a kezeivel irányította a kezem hol dörzsöljem a punciját.Majd hirtelen megfeszült zilálni kezdet és már el is élvezett.Pár percig így feküdtünk majd hirtelen kicsúszott az ölelésemből felpattant és mosdóba siettet könnyíteni magán.Én a konyhába mentem kávét főzni mire végzet már várta a reggeli koffein a pulton.Egy csókot nyomott a számra és megkérdezte mikor fojtatjuk mert azt hitte megvárom az ágyban.Én nem terveztem mára semmit mondtam és elmosolyodtam.Ugyan olyan jól indult a napom mint ahogy a másik végződött.
Bp oda-vissza.
Majd mellém feküdt és úgy pihegtünk még pár percig.Majd a hálóba mentünk hogy aludjunk egy nagyot.
Fárasztó hét volt és így péntek estére már nem szerveztünk programot.Párom küldött egy üzenetet hogy most indul haza,én már otthon voltam így mire hazaért engedtem neki egy kád habos fürdővizet és a nappaliba leterítettem a masszázshoz használt plédet az olaj a radiátorra hogy ne legyen hideg.Egy üveg bor az asztalon és alig vártam hazaérjen.Épp csak végeztem és már be is toppant a drága legnagyobb örömömre.Kért egy kávét meg mondtam neki majd beviszem a fürdőbe engedtem neki vizet fürödjön meg.Ő már el is tűnt és mire elkészült a kávé már a habok között pihent.Megbeszéltük kivel mi történt ma majd lemosakodott és a törölközőt magára tekerve eltűnt a fürdőből.Gyors én is lemosakodtam és indultam utána a nappaliba.Ő már feküdt az ágyon a kedvenc tangájában amit én is nagyon imádok mert spagetti pántja van és az egész csak akkora hogy épp a barlangot takarja csak el.Az előmelegített olajjal elkezdtem masszírozni a nyakától egész a lába kisujjáig.Az erogén zónáit kikerültem de így is elég mélyen vette a levegőt a drága.Megfordult így már a melleit kezdtem gyúrni mire a lábai szétnyíltak és pár apró nyögés is elhagyta a száját.A kezeim elindultak lefelé egész a köldökéig ahol kicsit elidőztem majd tovább haladva a combjait kezdtem elölről masszírozni,ehhez már fölé kellet térdelnem hogy rendesen elérjem.Épp a combjai belső felét gyúrtam mikor felemelte a fejét és a szája a zacskómra tapadt.Meglepődtem és kezemben az olajjal élveztem ahogy a szájával csókolgatja a heréimet. Elérkezettnek láttam az időt és egy nagy adag olajat nyomtam a tangájára és a környékére mire egy nagyobb sóhaj volt a válasz.Elkezdtem szép finoman simogatni mire ő egyre gyakrabban emelte meg a csípőjét.Hirtelen előre dőltem és a számmal elkezdtem a tangát nyalni és persze a környékét is erre ő már felhagyott a heréim csókolgatásával csak élvezte hogy milyen aprólékosan végig csókolom a barlang bejáratát.Kis idő múlva határozottan felszólított hogy cseréljünk helyet én engedelmeskedtem és a hátamra feküdtem ő meg fölém térdelt,és előre hajolva már nyelte is be a kőkemény dákómat.Egy kicsit hagytam hadd játszadozzon vele majd megragadtam a csípőjét és a számhoz húztam és a tangát félrehúzva nyalni kezdtem a szép borotvált punciját.Szép lassan ütemesen elkezdett mozogni a fejemen ekkor már az én testem is kezdett néha megfeszülni és egyre közelebb kerültem a hőn áhított csúcsig.Ő is észrevette és egy kicsit felemelkedett és előre billentette a csípőjét majd hirtelen újra rám ereszkedett.A nyelvem már nem érte el csodálatos punciját így maradt a ritkán engedélyezett popsija.Nem is kellett kérlelni már nyaltam is bele mire ő megfeszült és kézbe véve a farkam őrült tempóban verni kezdte.Még pár nyelvcsapás kellett csak neki és már remegve élvezett el fejemet a lábai közé szorítva.Ekkor már én sem bírtam tovább és akkorát élveztem hogy a hasamat beborította a sok sperma.Mikor egy kicsit alább hagyott az orgazmusa szépen lenyalogatta az utolsó cseppig.
Helyesírásból elég gyenge lehettél
(Ez egy válasz világjáró69 üzenetére (2025. 11. 02. vasárnap 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 02. vasárnap 23:15
Hali. Nov.1-hez képest nagyon szép idő volt. Elhunyt szereteteinknél meggyújtottuk a gyertyákat. Szoltam a szeretett feleségemnek hogy meghívom vacsorára egy éteremben. Kissé húzta a száját mert nem volt az alkalomhoz öltözve (az öltözék az nála fontos szerepet játszik). Megemlítettem hogy ahová mennénk ott a mosdó az nagyon tiszta. Ez volt a jelszó és márt igyekeztünk is a kocsihoz amikor ránk köszöntek a szomszéd baráti pár. Pár szó váltás után elmondtuk mink a szándékunk, mire felajánlkoztak a társaságnak. Miért is ne! Megvártuk míg megteszik tiszteletüket a temetőbe, és külön kocsival elmentünk a kiszemelt vendéglőbe ahol majd hogy zárásig voltunk. Férfiak csak bambit ittunk (mink vezetünk) de a lányok elengedték magukat (diszkréten becsicsentek). Fizetéskor az asszonyok elmentek a mosdóba miután elindultunk mihozzánk mivel meghívtuk hogy folytassuk az estét nálunk. Mellém be ült szomszéd asszony (kisé meglepődtem) utána sejtettem hogy ezt ledumálták a mosdóban. Hozzánk érve férfiak is ittunk kis alkoholt, halk zene mellet folyt a beszélgetés, mire a lányok kimentek zuhanyozni. Vissza térve... feleségemen általam ismerős fenékaljáig érő kötőt kinyúlt nyakú pulcsi, köröm cipelővel és haja copfba kötve. Szomszéd asszonyon harisnyanadrág, alatta óné bugyi, magas sarkú zártorú cipelő, és hatalmas kancsócskáit mell emelővel tartotta kordában. Napaliba érve a halk zenére táncolni kezdtek borospohárral a kezükben. A fotó aparátot egymásnak átadva, és mint a seregbe gyorsan megtisztálkodtunk és álló doronggal néztük a produkciót. A végeredmény!!!!.... Volt szopás...Nyalás... közben elő került a latex lepedő is, és még egy kis alkohol után összegabajodtunk, elveszve az idő térben. Jó pár orgazmusos spriccelés sikítások közepette és hatalmas tár ürítés egymás feleségébe. Befejezésül megcsodáltuk a kitágított kéjbarlangokat és abból kifolyó ondót álomba szenderültünk a felfújható matracon. Majd ebéd ellőt kész Kv-val ébresztettem a társaságot és az élmény beszámoló után ki-ki a párjával egymás ellőt dugót ami roppant izgalmas volt. Tudni kell hogy ez nem az első alakom. Jó volt veletek megosztani.
meló....
Tegnap este egy másik nagy szexpartner kereső platformon kamozhattam alkalmi online Úrnőmnek és barátainak. Kellemes volt, kinevettek a kis, puha kukacom miatt majd gyorsan el is élveztem parancsra, sikerült arcon lőnöm magam, ez is tetszett a társaságnak. Végül mindenki szép álmokat kívánt mindenkinek és elmentünk aludni. Egy igazán jó este volt.
Hali. Nov.1-hez képest nagyon szép idő volt. Elhunyt szereteteinknél meggyújtottuk a gyertyákat. Szoltam a szeretett feleségemnek hogy meghívom vacsorára egy éteremben. Kissé húzta a száját mert nem volt az alkalomhoz öltözve (az öltözék az nála fontos szerepet játszik). Megemlítettem hogy ahová mennénk ott a mosdó az nagyon tiszta. Ez volt a jelszó és márt igyekeztünk is a kocsihoz amikor ránk köszöntek a szomszéd baráti pár. Pár szó váltás után elmondtuk mink a szándékunk, mire felajánlkoztak a társaságnak. Miért is ne! Megvártuk míg megteszik tiszteletüket a temetőbe, és külön kocsival elmentünk a kiszemelt vendéglőbe ahol majd hogy zárásig voltunk. Férfiak csak bambit ittunk (mink vezetünk) de a lányok elengedték magukat (diszkréten becsicsentek). Fizetéskor az asszonyok elmentek a mosdóba miután elindultunk mihozzánk mivel meghívtuk hogy folytassuk az estét nálunk. Mellém be ült szomszéd asszony (kisé meglepődtem) utána sejtettem hogy ezt ledumálták a mosdóban. Hozzánk érve férfiak is ittunk kis alkoholt, halk zene mellet folyt a beszélgetés, mire a lányok kimentek zuhanyozni. Vissza térve... feleségemen általam ismerős fenékaljáig érő kötőt kinyúlt nyakú pulcsi, köröm cipelővel és haja copfba kötve. Szomszéd asszonyon harisnyanadrág, alatta óné bugyi, magas sarkú zártorú cipelő, és hatalmas kancsócskáit mell emelővel tartotta kordában. Napaliba érve a halk zenére táncolni kezdtek borospohárral a kezükben. A fotó aparátot egymásnak átadva, és mint a seregbe gyorsan megtisztálkodtunk és álló doronggal néztük a produkciót. A végeredmény!!!!.... Volt szopás...Nyalás... közben elő került a latex lepedő is, és még egy kis alkohol után összegabajodtunk, elveszve az idő térben. Jó pár orgazmusos spriccelés sikítások közepette és hatalmas tár ürítés egymás feleségébe. Befejezésül megcsodáltuk a kitágított kéjbarlangokat és abból kifolyó ondót álomba szenderültünk a felfújható matracon. Majd ebéd ellőt kész Kv-val ébresztettem a társaságot és az élmény beszámoló után ki-ki a párjával egymás ellőt dugót ami roppant izgalmas volt. Tudni kell hogy ez nem az első alakom. Jó volt veletek megosztani.
Tegnap este történt elsőnek olyan velem, hogy már 3 napja nem rántottam rá. Minden nap húzogattam kicsit, de mindig meg zavartak telefonon így utána nem is folytattam. Aztán tegnap már nagyon jó lett volna könnyíteni magamon ezért újra elővettem. Lassú húzogatás közbe folyt ki a sperma időközönként. De nem élveztem el és rengeteg jött (sima átlátszó volt és nem pisi). Ezután pár percre rá jött az a bizonyos érzés és valami hihetetlen adag sperma jött ki belőlem. Ilyen sok termelődött pár nap alatt? Másnak volt már ilyen?
Hat itt csak F1 aztan a Macsi és kidőltem
Marok marcsa
Dp volt vibrátor a punciba kuki popsiba isteni volt
.
.
Nagyon jó többes kb 6 pasi dugta még párom nem egyszerre kis szünet és dugás
Dildo, és dildo, egyre vastagbb méretben.
Tegnap este végre volt időnk egymásra nyugalomban.
Istenit szexeltünk .
Volt minden ami csak élvezetes volt számunkra.
Popsiba élvezéssel lett vége.
De nem bírtam ki h ne nyaljam a finom punciját.
Hát persze h a popsit sem bírtam kihagyni.
Szóval most már kipróbáltam h milyen úgy nyalni valakit h már bele élveztem.
Istenit szexeltünk .
Volt minden ami csak élvezetes volt számunkra.
Popsiba élvezéssel lett vége.
De nem bírtam ki h ne nyaljam a finom punciját.
Hát persze h a popsit sem bírtam kihagyni.
Szóval most már kipróbáltam h milyen úgy nyalni valakit h már bele élveztem.
Sziasztok
Párom személyesen nem, de camozásban benne lenne.
Összehozhatnánk egy közös estét. (Ez egy válasz Gyengéden egy térben üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 03. csütörtök 08:12
Párom személyesen nem, de camozásban benne lenne.
Összehozhatnánk egy közös estét. (Ez egy válasz Gyengéden egy térben üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Webcamoztunk egy pasival innen az oldalról. Párom leszopott keményen. A srác háromszor élvezett el kb 15 perc alatt a látványtól. Én a végén teljesen beterítettem a párom arcát. Jó móka volt és szeretnénk folytatni akár ma is. Inkáb párral persze...
hat elég jó buli volt valaki kíváncsi?
Tegnap este buli volt,ma reggel pedig ébredés után úgy gondoltam kinyalom a párom finom punciját,nem tiltakozott
Ez annyira beindította hogy több pózban is szexeltünk.
Aztán pedig felkínálta a popsi szex lehetőséget(2-3 havonta egyszer szoktunk így is együtt lenni)
Egy kis síkosítás után először egy ujjamat majd kettőt dugtam a popsiba,nagyon szeretem ahogy közben nyög.
A popsi ujjazás után lassan de határozottan a farkamat dugtam a szűk kis popsiba,nagyon nagyon kívánta már.
Lassan tövig nyomtam a farkam aztán lassan kihúztam ez ment egy kis ideig amit egyre intenzívebb és határozottabb behatolás követett aztán keményen megdugtam.Kb 20 perc után hatalmasat élveztem a popsijába……
Ez annyira beindította hogy több pózban is szexeltünk.
Aztán pedig felkínálta a popsi szex lehetőséget(2-3 havonta egyszer szoktunk így is együtt lenni)
Egy kis síkosítás után először egy ujjamat majd kettőt dugtam a popsiba,nagyon szeretem ahogy közben nyög.
A popsi ujjazás után lassan de határozottan a farkamat dugtam a szűk kis popsiba,nagyon nagyon kívánta már.
Lassan tövig nyomtam a farkam aztán lassan kihúztam ez ment egy kis ideig amit egyre intenzívebb és határozottabb behatolás követett aztán keményen megdugtam.Kb 20 perc után hatalmasat élveztem a popsijába……

kuklukszklán

Sinya