Tegnap este büntetés volt.Mivel egész nap kint feküdt a napon és szét égette magát és este könyörgött kenjem be.Hát megkapta,jól bekentem babaolajjal és a végén amikor négykézláb volt előttem durván kinyaltam a punciját meg a popóját is.És hogy nehogy jól érezze magát mikor le akart szopni nem engedtem hanem a popójára vertem a farkam majd szétkentem neki.
Csodás nap után egymás égett testének bekenése!
A kádban locsi-pocsi!
Lecsós nokedli...
Meló
Este durci de most édes kibéékülés!
Mivel piros betűs napok vannak így csak egy gyengéd szopást kaptam persze a masszírozóval én is csúcsra járattam.
Munka utáni pihenes
Bbq fesztet sajnos éhesen hagytam ott mert minden volt csak kaja nem illetve 1 lángosos és egy burgeres aztan maradt a marcsi és kidőltem
Az este szembesültem, hogy a “fagyosszentek” miatt párom “bundásított” Nagyon felizgatott ez a látvány
Nagyot élveztünk mindketten
Nagyot élveztünk mindketten
Este
Este semmi de ma reggel jót dugtunk . Viszont most még mindig ágaskodó
Megint magamnak vertem. Az asszonynak nem volt kedve.
Egy nehéz nap csodálatos megkoronázása! Egy jó és hosszú szeretkezés!
Egy csodás,szexi pár hölgytagjának popsijára élvezés a férjjel együtt! Gyönyörű popsi és punci a pucsítás következtében hamar elérte a várt hatást tőlünk férfiaktól! Közben a hölgy is a csúcsra jutatta önmagát! Nagyszerű élmény volt! Köszi nektek!
Kocsiba szopatás
Alvás
Naturista ház körüli munka,
le
a májusi nap mindkettőnket délután közös fürdés majd hosszasan egymás krémmel bekenegetése és aztán kényeztetése!
alf
ég alf
et alf
ett
Pihi
Ami reggel és délben is! SZEX!

kuklukszklán

coca85
Lina