Visszakaptam a múltkori szemétkedést.Szexi fehérneműben várt a nappaliban a kanapén mikor hazaértem úgyhogy első utam a fürdőbe vezetett és már dobáltam is le a ruháimat és gyorsan a zuhany alá álltam.Már majdnem végeztem amikor megjelent és elkezdte összeszedni a ruháimat de úgy hogy mindjárt fel is állt a farkam mert úgy behajolt előttem.Ki is léptem a zuhany alól és megfogtam a popóját,hát nem kellett volna mert egy jókora pofont kaptam tőle.Majd eltűnt a nappaliban.Mikor én is odaértem ő épp egy szexfilmet nézett és a keze már a bugyijában volt.Leültem vele szemben a fotelba és néztem milyen érzékien simogatja magát.Odalépett hozzám majd a köntösömből kihúzta a kötőjét és összekötötte a kezeimet és egyből rácuppant az akkor már kőkemény farkamra.Gyengéden szopta majd keményebben és amikor már kezdtem a csúcsra jutni abbahagyta és újra magával volt elfoglalva majd újra én jöttem de megint csak addig a pontig amíg épp nem sültem el.Ez így ment már egy jó ideje mikor már nem bírtam a kínzást és csúnyán odaszóltam neki.Nem kellett volna mert hirtelen rábukott a farkamra elkezdte szívni és amikor érezte hogy kitör a vulkán abbahagyta de ez már késő volt mert elsültem.Épp csak elsült a fegyver de nem élveztem nagyot amivel ő is tisztában volt.Amikor már kezdtem magamhoz térni ő a kezeire nyomott egy kis síkosítót és mind ha nem lenne holnap elkezdte verni a farkam.Az egyik kezével fel-le rángatta a másikkal meg a makkját masszírozta.Na ez durva volt és nem is kellett sok és már élveztem is el a kezei között.A mellkasomon landolt az anyag legnagyobb része és mikor minden cseppjét kifacsarta belőlem akkor hagyta csak abba.Majd háttal elém térdelt és az odakészített talpas dildóra ereszkedett és lovagolni kezdett.Majd mikor jól bejáratta megfordult és leguggolva ráereszkedett ismét és amikor kicsit hátra dőlt akkor vettem észre hogy eggyel eltévesztette a lyukat.De nem mert ekkor az egyik kezével elkezdte izgatni a csiklóját majd szép lassan eltüntette négy ujját is a puncijába.Na akkor már az én farkam is újra állt de mivel a kezeim még nem voltak szabadok így csak néztem mint a
gy
a moziban.Ő is pár perc múlva elélvezett és fejét a combomon pihentette a pulzáló farkam mellett.Mikor magához tért eloldozta a kezeimet és elnyúlt a kanapén.Én a fotelban ő meg a kanapén bóbiskolt el.
alf
er alf
ek alf
ek
Totális szívás!
Gyönyör
Kb 1 órája címszavakban:
Meztelenül egymás mellett fekvés - kényeztetés - orális élvezetek - ujjazás - sikosító előkerült - ujjazás punci és kölcsönös fenék (szájjal nem engedett el közben) - misszió póz - orgazmus - orgazmus punciba élvezés.
Meztelenül egymás mellett fekvés - kényeztetés - orális élvezetek - ujjazás - sikosító előkerült - ujjazás punci és kölcsönös fenék (szájjal nem engedett el közben) - misszió póz - orgazmus - orgazmus punciba élvezés.
Este
Tegnap este büntetés volt.Mivel egész nap kint feküdt a napon és szét égette magát és este könyörgött kenjem be.Hát megkapta,jól bekentem babaolajjal és a végén amikor négykézláb volt előttem durván kinyaltam a punciját meg a popóját is.És hogy nehogy jól érezze magát mikor le akart szopni nem engedtem hanem a popójára vertem a farkam majd szétkentem neki.
Csodás nap után egymás égett testének bekenése!
A kádban locsi-pocsi!
Lecsós nokedli...
Meló
Este durci de most édes kibéékülés!
Mivel piros betűs napok vannak így csak egy gyengéd szopást kaptam persze a masszírozóval én is csúcsra járattam.
Munka utáni pihenes
Bbq fesztet sajnos éhesen hagytam ott mert minden volt csak kaja nem illetve 1 lángosos és egy burgeres aztan maradt a marcsi és kidőltem
Az este szembesültem, hogy a “fagyosszentek” miatt párom “bundásított” Nagyon felizgatott ez a látvány
Nagyot élveztünk mindketten
Nagyot élveztünk mindketten
Este
Este semmi de ma reggel jót dugtunk . Viszont most még mindig ágaskodó
Megint magamnak vertem. Az asszonynak nem volt kedve.
Egy nehéz nap csodálatos megkoronázása! Egy jó és hosszú szeretkezés!
Egy csodás,szexi pár hölgytagjának popsijára élvezés a férjjel együtt! Gyönyörű popsi és punci a pucsítás következtében hamar elérte a várt hatást tőlünk férfiaktól! Közben a hölgy is a csúcsra jutatta önmagát! Nagyszerű élmény volt! Köszi nektek!

kuklukszklán

hpsx