alvás és horkolás
tegnap este.......meg volt beszélve egy kedves csajjal a találka innen....de nem jött el.....hát még szerencse, hogy van telefonkönyvem

Akkor nálam ég a ház....:( egész évben... de egész évben jó(l) leszek
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2010. 01. 02. szombat 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 02. szombat 11:04

Tűzoltás.
Muszáj volt, mert állítólag, ha újévkor nem, akkor egész évben nem

Tűzoltás.

Szép kis ajándék !
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 25. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 25. péntek 11:16

Törölt felhasználó (76919)

Ajándékosztás után kihívott a feleségem a garázsba!
Mint kiderült, a kabát alatt nem volt rajta semmi, csak combfix!
Felfeküdt a motorháztetőre és engem akart! (Még szerencse, hogy lemostam az autót délelőtt!!!) Majd egy korrekt "pipa", elém térdelve!!! Szó se róla, nem volt rossz!

Ajándékosztás után kihívott a feleségem a garázsba!
Mint kiderült, a kabát alatt nem volt rajta semmi, csak combfix!
Felfeküdt a motorháztetőre és engem akart! (Még szerencse, hogy lemostam az autót délelőtt!!!) Majd egy korrekt "pipa", elém térdelve!!! Szó se róla, nem volt rossz!

Tegnap.....egy isteni 4-es szex csata.Az első próbálkozásom volt, de nem vallottam szégyent!!!!!!!!!!
Lázmérés,gyógyszerek és nagy alvás összebújva mint a ...
Tegnap este barátok közt, benkő, és ez elég is volt kidőltem

Nem kenyerem a dicsekvés.De tegnap "merevedésben" Új csillag szűletett a diványon !

f*szverés... a barátnőm meztelen combjára. Komolyabb nem lehetett, akadályozott a tampon:(
Hogy mi volt? ESEMÉNY! bővebben?? SEX esemény! még bővebben??? nem engedem kifaggatni magam!!!
ui: csak a jókedvemet próbálom átadi nektek is!

ui: csak a jókedvemet próbálom átadi nektek is!
hétfő sikerül ma is 5 akciót összehozni
)

sziasztok
Múlt héten nem találkoztam a barátnőmmel mert beteg volt.Pénteken átjött hozzám együtt voltunk de nem akkart részemről ősze jönni a dolog.nem tudom mi volt a baj de nem voltam ott lehet ez.szombaton ismét átjött ebéd után 1 re.együtt voltunk majd este 10 ig 5 x sikerült együtt lennünk.elsőnek egy rendes hagyományos szex volt,következő kör egy laza cumizás majd élveztem a cicikre.majd kis pihi és én nyaltam a kis puncikát és ujjaztam .utána pihike majd megint ágaskodót a fickó újabb cumizás szájba élvezéssel újra hatalmasat élveztem.este 9 fele a kicsim nem bírt magával és akart.ismét szexeltünk egyet.
ez volt tegnap este nálunk.sajnos nem enged képet csinálni magáról,ismer milyen vagyok és egy társaságba is járunk tudja hogy mutogatnám,sajnos nem tudok képet csinálni róla.21 éves 70 kiló 172 magas.popsis fajta
Múlt héten nem találkoztam a barátnőmmel mert beteg volt.Pénteken átjött hozzám együtt voltunk de nem akkart részemről ősze jönni a dolog.nem tudom mi volt a baj de nem voltam ott lehet ez.szombaton ismét átjött ebéd után 1 re.együtt voltunk majd este 10 ig 5 x sikerült együtt lennünk.elsőnek egy rendes hagyományos szex volt,következő kör egy laza cumizás majd élveztem a cicikre.majd kis pihi és én nyaltam a kis puncikát és ujjaztam .utána pihike majd megint ágaskodót a fickó újabb cumizás szájba élvezéssel újra hatalmasat élveztem.este 9 fele a kicsim nem bírt magával és akart.ismét szexeltünk egyet.
ez volt tegnap este nálunk.sajnos nem enged képet csinálni magáról,ismer milyen vagyok és egy társaságba is járunk tudja hogy mutogatnám,sajnos nem tudok képet csinálni róla.21 éves 70 kiló 172 magas.popsis fajta

Tegnap egy hirtelen jött randi a volt, van, kedvessel.Isteni volt mint mindig!!!!

Nem az a kérdés, hogy "Mi volt ...?"!
Hanem az, hogy mi lesz ma???
Megyek a Kedvesemhez délután!
Hanem az, hogy mi lesz ma???
Megyek a Kedvesemhez délután!

A Tűzfal című rém uncsi film....
Így egy kis játszadozás volt . . . sajna csak egyedül
Így egy kis játszadozás volt . . . sajna csak egyedül

már éjfél is elmúlt... párom simogatott és közben beszélgettünk... hirtelen megcsókolt és magára húzott... forró csókokban ölelkeztünk és mivel éppen előtte tettem be egy tampont, ezért gyorsan felizgatta a popóm... meglovagoltam, majd hátamra fordított és úgy élveztük a szexet... nem tartott sokáig a menet, mert nagyon gyorsan elélveztünk, de oltári jó volt!