Tüzijáték!
Ha esetleg elmarad, szólj és segítek!!
Gyönyörű vagy!! (Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 07. 20. szerda 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 20. szerda 15:25
Gyönyörű vagy!! (Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 07. 20. szerda 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Tegnap este sajnos csak alvás, de a ma estében nagyon bízom, remélem lesz némi "akrobatika".

Sajnos nem emlékszem, mert elaludtam.
tegnap este semmi, de ma reggel pótoltuk: egymás előtti maszti és ráverte a puncimra. most pedig leszoptam miközben ment a gépen a szexfilm, a számba élvezett...nyamm

Tegnap este a heti rohanást követő alvás...de ma este lesz egy kis "ungi-bungi" az asszonnyal

Fincsi nyalás után hatalmas lovaglás
Fantasztikus estéd lehetett. Én dolgoztam és csak a hétvégén fogom tudni kényeztetni a párom, de már most nagyon várom..
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 07. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 07. csütörtök 11:18
Törölt felhasználó (33028)
VIP

na, mivel így "leszúrtál" tegnap
, ezért estére hagytam a szexet.
délután csináltam egy masztis videót a férjemnek. 2 és fél perces, tömör mondanivalóval.
kitettem a számítógépe asztalára, rá írtam, h meglepi.
mikor hazajött, mondtam, h lesz egy meglepi.... de nem mondtam többet, így nem találta.
késő este az ágyban már nem bírta tovább és kérdezgetett. céloztam a gépre és már rohant is le.
kis idő múlva (úgy közel 10 perc múlva) kemény, álló farokkal jött az ágyba.
letépte a takarómat és azonnal nyalni kezdett, közben számba adta a farkát.
kis idő múlva, már "erőszakosan" tolta számba a farkát, én meg csak nyeltem-nyeltem.
mikor már majdnem elélvezett, keményen megdugott, miközben térdelt, én meg előtte oldalamon feküdtem.
akkora volt a farka, h szinte a hasamban éreztem.
pár lökés után el is élvezett.
mivel én nem mentem még el, elővette a vibrimet és kérte, h dugjam meg vele magam keményen, mert látni akarja. nem kellett sokáig kérnie.... egyik kezemmel a vibrit dugtam magamba, másikkal a csiklóm kényeztettem... hamarosan óriásit élveztem.
kipilledve, gyorsan elaludtunk.
de még előtte a férjem elmondta, h vagy kétszer nézte meg a vidit, és rettentően tetszett neki, h nagyon fel voltam izgulva, mintha már belém élvezett volna.
hát, ez volt tegnap este

délután csináltam egy masztis videót a férjemnek. 2 és fél perces, tömör mondanivalóval.

kitettem a számítógépe asztalára, rá írtam, h meglepi.
mikor hazajött, mondtam, h lesz egy meglepi.... de nem mondtam többet, így nem találta.
késő este az ágyban már nem bírta tovább és kérdezgetett. céloztam a gépre és már rohant is le.
kis idő múlva (úgy közel 10 perc múlva) kemény, álló farokkal jött az ágyba.
letépte a takarómat és azonnal nyalni kezdett, közben számba adta a farkát.
kis idő múlva, már "erőszakosan" tolta számba a farkát, én meg csak nyeltem-nyeltem.
mikor már majdnem elélvezett, keményen megdugott, miközben térdelt, én meg előtte oldalamon feküdtem.
akkora volt a farka, h szinte a hasamban éreztem.
pár lökés után el is élvezett.
mivel én nem mentem még el, elővette a vibrimet és kérte, h dugjam meg vele magam keményen, mert látni akarja. nem kellett sokáig kérnie.... egyik kezemmel a vibrit dugtam magamba, másikkal a csiklóm kényeztettem... hamarosan óriásit élveztem.
kipilledve, gyorsan elaludtunk.
de még előtte a férjem elmondta, h vagy kétszer nézte meg a vidit, és rettentően tetszett neki, h nagyon fel voltam izgulva, mintha már belém élvezett volna.
hát, ez volt tegnap este

Szioka.Mi tegnap délután a H.val Délután gyors nyalás-falás,és szex.
Este meg 69poz.
De jo volt
Este meg 69poz.
De jo volt

Egészségedre!!Hagy dolgozzanak az urak is!!
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 07. 21. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)

egészségedre kedves
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 07. 21. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)

A reményem nem hullt a porba nagyon fincsi volt
(Ez egy válasz Rita1990 üzenetére (2011. 07. 21. csütörtök 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)

sötétség, de nagyon. sajna
Elmúltak a napok...végre punci!
Úgy legyen Edi!!Én már túl vagyok a reggeli tornán!!
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 07. 20. szerda 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 20. szerda 15:25

Tegnap este sajnos csak alvás, de a ma estében nagyon bízom, remélem lesz némi "akrobatika".

a medencében egy finom, érzéki szex
szívesen segítettem volna kedves!
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 07. 14. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 14. csütörtök 18:08

Jónak ígérkezett az este, végre kettesben lehetünk itthon (gondoltuk). Rengeteget csókolóztunk már a vacsifőzés közben amit rettenetesen imádok (és a férjem is tudja hogy ettől nagyon hamar kész vagyok). Szerencsétlenségemre úgy 8 előtt valamivel mikor már mosogattam, felcsengetett a férjem két haverja, és elcsalták sörözni. Egyedül maradtam természetesen kissé elázva odalent, hát nem vártam tétlenül, kézimunkára adtam a fejem kétszeri sikerrel. Utána elaludtam, a férjem sem hallottam hogy hazaért.
Nagyon kreatív vagy! Irigylem a párodat!
Jaj szegény,legyél trükkös,a jól bevált módszer: manipuláld a csengőt,és vigyél sört.
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 07. 14. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 14. csütörtök 18:08

Jónak ígérkezett az este, végre kettesben lehetünk itthon (gondoltuk). Rengeteget csókolóztunk már a vacsifőzés közben amit rettenetesen imádok (és a férjem is tudja hogy ettől nagyon hamar kész vagyok). Szerencsétlenségemre úgy 8 előtt valamivel mikor már mosogattam, felcsengetett a férjem két haverja, és elcsalták sörözni. Egyedül maradtam természetesen kissé elázva odalent, hát nem vártam tétlenül, kézimunkára adtam a fejem kétszeri sikerrel. Utána elaludtam, a férjem sem hallottam hogy hazaért.
semmi nem volt... és sztem ma sem lesz