ilyes csajszi egyedül??? joke
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 08. 31. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 31. szerda 12:49

Sajnos ua. mint tegnap előtt. Azért ha egyedül is, de jól esett tegnap is és tegnap előtt is 2x elmenni
fincsi volt

Egy lány...

Már a reggel is jól indult,hatalmas szex élménnyel kezdődött, s este jó hangulatos táncos buli.
10 órakor megálltam.skype-n videobeszélgetés a feleségemmel.simogatta magát én meg kivertem

gép hiba...

Az újjaim a puncimban...

Már egyszer felajánlottam a segítségemet.......és most megint!
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 08. 31. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos ua. mint tegnap előtt. Azért ha egyedül is, de jól esett tegnap is és tegnap előtt is 2x elmenni
fincsi volt

szia segíthetek?csodás vagy

fincsi volt

fincsi volt

Már nagyon hiányzott.
Szerintem tudta az illető, hogy mit értettem a szinház alatt, amikor elhivtam.

Az egyik unokatestvérem összehozott nekem egy estét a barátjával, aki tetszik nekem. Szinházba mentünk és ő jött értem. Fekete, térden fölüli ruha volt rajtam és ahogy mentünk ki "véletlenül"
leejtettem a kulcsaimat, ő pedig nekemjött hátulról.
Nekem sem kellett több, a farkához dörzsöltem a fenekem, úgyhogy a szinház elmaradt, helyette kaptam egy nagy faszt a számba is és a puncimba is.
Megérdemeltem!

Egy eszméletlen jó szex. A farkam a popsijában a punciban pedig vibri. Eddig még nem próbáltuk de oltári jó volt. Mindketten nagyon élveztük.

Isteni szex "csata"

szioka!
tegnap nem volt semmi,de most itt a kedvesem
,aki másodszora szop le engemet .
ja midenböl kapok iz mintát.Ja és finom!!
EZT KIVÁNOM MINDENKINEK.
Finom ageci!
tegnap nem volt semmi,de most itt a kedvesem

ja midenböl kapok iz mintát.Ja és finom!!
EZT KIVÁNOM MINDENKINEK.

Bejön,habár eléggé filmbeillő.... De fontos,élvezted,amin nem csodálkozok,mert igencsak belevaló csajszi lehetsz!
Hát szerintem piszok nagy mázlista ez a te barátod....

Bevittem a párom az irodába, felültettem az asztalra és minden tökölés nélkül megbasztam nagyon keményen.
Az első 15mp-ben ordibálta, hogy fáhj fáhj aztán már csak az áh áh ment. kb 8x szándékosan megálltam/kivettem mikor élvezett volna már mondta is hogy gonosz vagyok
ezért a következőnél már bevégeztem és utánna a hasára élveztem. Mind ketten szeretjük ezt a nem betervezett vad szexet. A kezdeti kellemetlen fájdlamas szexel szemben az utánna lévő rész már SOKKAL nagyobb kontrasztban van mintha előkészitett lenne a terep
Az első 15mp-ben ordibálta, hogy fáhj fáhj aztán már csak az áh áh ment. kb 8x szándékosan megálltam/kivettem mikor élvezett volna már mondta is hogy gonosz vagyok

Egy csodás szex csata támadtam minden barlangot, párom kész is volt.
meccs, genki továbbjutással