Tudni fogja,ha ideirod,nem?
Volt már itt,tudja,h ki vagy.... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 17. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 17. szombat 18:37
Volt már itt,tudja,h ki vagy.... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 17. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7453)

Remélem,hogy igen! De jobb ha nem tudja!
Remélem,hogy igen! De jobb ha nem tudja!
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 09. 17. szombat 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
ÖÖÖ....namostakkor mindehhez kapsz is kimenőt az asszonytól???
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 17. szombat 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 17. szombat 16:38
majd meglátom legközelebb mennyire lesz odaadó!
Esetleg ha hozná még a barátnőjét is,akkor dupla fizu emelésben is benne lennék!

És fizetésemelést is kapni fog?
Vagy te igy osztod neki a prémiumot?

És fizetésemelést is kapni fog?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 16. péntek 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 16. péntek 16:11

Igaz nem tegnap este ,hanem pár órája volt,hogy felfektettem a titkárnőmet az asztalra és nagyon megdugtam a kopasz pináját! Kipróbáltuk az irodát raktárat sőt még az eladó teret is! Isteni volt!Ezután gyakrabban is elkapnám! Ja és mindent vett az ipari kamera! Most nézem vissza! Nagyon Izgato!
Nem vagy tán irigy egy csöppet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 16. péntek 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 16. péntek 23:51

Törölt felhasználó (465893)

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj.
Muszáj mindig ezt csinálnod?

Nem tegnap, hanem ma... Kicsit felöntöttem a garatra és most a laptopom elött ülök, valószinüleg masztizni fogok...

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj.
Muszáj mindig ezt csinálnod?

Mit gondolsz?
Majd meglátod...

Igaz nem tegnap este ,hanem pár órája volt,hogy felfektettem a titkárnőmet az asztalra és nagyon megdugtam a kopasz pináját! Kipróbáltuk az irodát raktárat sőt még az eladó teret is! Isteni volt!Ezután gyakrabban is elkapnám! Ja és mindent vett az ipari kamera! Most nézem vissza! Nagyon Izgato!
A szombat éjszaka után nem nehéz elképzelni.
Ahhh.
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 09. 13. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 13. kedd 17:15

Remélem egyszer majd meg is mutatja olyankor az arcát,hogy ne csak a képzelőerődre kelljen támaszkodnod

Remélem egyszer majd meg is mutatja olyankor az arcát,hogy ne csak a képzelőerődre kelljen támaszkodnod
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 13. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 13. kedd 17:08

Most elképzeltem az arcát.

Most elképzeltem az arcát.
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 09. 13. kedd 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 13. kedd 16:16

A középső ujjam a popsijában,a mutató a puncijában a G pontjára irányitva a hüvejkujjam,meg a nyelvem a felváltva a csiklójára irányitva egy akkora hatalmasat élvezett,hogy hullottak a könnyei a gyönyörtől...
Hosszasan ölelkeztünk utánna.
Imádom Őt,mindent megad nekem,igyekszem viszonozni is...
A középső ujjam a popsijában,a mutató a puncijában a G pontjára irányitva a hüvejkujjam,meg a nyelvem a felváltva a csiklójára irányitva egy akkora hatalmasat élvezett,hogy hullottak a könnyei a gyönyörtől...
Miért nincs itt elpirulós Smiley?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 13. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 13. kedd 13:30

Szivesen, én is nagyon élveztem...

Szivesen, én is nagyon élveztem...
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 09. 13. kedd 02:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 13. kedd 02:16

Tegnapelőtt este két belevaló lány nyalta falta egymást a farkam végén
Ketten együtt is kevesebb évesek ,mint én...
Hálás köszönetem nekik...egy életre szóló élménnyel gazdagitottak!

Tegnapelőtt este két belevaló lány nyalta falta egymást a farkam végén

ma én is egyedül leszek, de a képeid nézni fogom, miközben....
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 08. 31. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 31. szerda 12:49

Sajnos ua. mint tegnap előtt. Azért ha egyedül is, de jól esett tegnap is és tegnap előtt is 2x elmenni
fincsi volt

Felvettem a pizsit és elmentem a tollasbálba

videó cheteltem a feleségemmel.el élvezett,elszáltam