Gyúrás, alvás...

Szivesen,,,máskor is

Csak maszti !

Tegnap este az volt, hogy randiztam egy pasival, aki "a barátnőm" friss exe. Kiderült, hogy a lány mégsem a barátnőm. Lehet, hogy ezért, vagy másért is, de nagyon megkívántam a pasit, így elvette az utolsó szüzességem, ahhh.

Mi volt este? Az volt, hogy a feleségem a kedvemben akart járni, de elbénázta, így aztán végül nem lett semmi.
Sajnálom,ami a szomorúság részét illeti...pici nekünk is kijutott belőle,de azért jól elvoltunk kettecskén
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 24. szombat 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 24. szombat 09:48

Törölt felhasználó (465893)

Buli, pia, meg egy kis szomorúság, de azért jó volt.

Buli, pia, meg egy kis szomorúság, de azért jó volt.

Vita

Semmi!

szioka én tegnap néztem ahogyan a párom izgatja magát cicinyalás
,újazással megy a csucsra.
én közbe rejszoltam a sperma a szájába landolt.Csokolóztunk a spermával a szánk
.
kis szünet és keféltünk egyet a sperma a punciba landolt.
Amikor érezte hogy folyik ki én meg jol kinyaltam punziját.és a finom kis seggét.

én közbe rejszoltam a sperma a szájába landolt.Csokolóztunk a spermával a szánk

kis szünet és keféltünk egyet a sperma a punciba landolt.
Amikor érezte hogy folyik ki én meg jol kinyaltam punziját.és a finom kis seggét.

bedurcázott, aztán alvás XD
Ezen megsem lepödök... :P
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 09. 19. hétfő 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi nem aludtunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 19. hétfő 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 19. hétfő 10:46

Egy fergeteges dugás a doktor úrral, aki belémélvezett, aztán pedig a melleimre is és nem engedte, hogy letöröljem, spermától ragadva kellett hazajönnöm. Még jó, hogy mindenki alszik éjjel...

Vasalás!

Egy fergeteges dugás a doktor úrral, aki belémélvezett, aztán pedig a melleimre is és nem engedte, hogy letöröljem, spermától ragadva kellett hazajönnöm. Még jó, hogy mindenki alszik éjjel...

Egyes számban lehet ezt a mondatot írni egyáltalán?
1 volt, de elég is...
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 09. 18. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Nah...dugtak? Hányan voltak???
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 18. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 18. vasárnap 11:34

Megdugtak, az volt!
Végre valahára...

Megdugtak, az volt!
Végre valahára...

Az nem gond, de akkor is akarlak...

nem nagyon olvassa az oldalt! Amúgy meg ő is részese lehet...........
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 09. 17. szombat 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)