Levélváltások,talán a boldogságba vezető út megtalálásához!!!

alvás....

Szopás, tövig nyelés (huhh, ez de jó érzés) nyalás, nyalás + vibri, dugás hátulról kutya-pázban, majd pucsítva, majd fekve (1. orgazmus a hölgynek) oldalról, szemből, punciba élvezés, zsebkendővel szerencsétlenkedés. Csiklósimogatás. (2. orgazmus a hölgynek)
Más is utálja kihúzni mikor élvez?
Más is utálja kihúzni mikor élvez?
Döntetlent játszott a Stuttgart a Kölnnel ezért elment a tippmixem...

Én megnéztem a Spartacus:Vér és homok utolsó 3 részét

hát nekem új élmény volt
a párom olyat tett h csak eppen a plafonig nem lőttem öt
tehát megtalálta a popsim. eloszor csak finoman ujjazott, es ahogy latta, h egyre csak kemenyedik a farkam, már bele is ült... mondanom sem kell, h 5 perc és vegem lett. a farkam a puniban, es az ujja a popsimban hihetetlen combo;p

Igen izgalmas ejszakank volt a parommal.A szokasos modon kezdodott;o negykezlab az agyon,de arra ugyelt,h jol hozzaferjek es nedvesre tudjam izgatni a csupasz puncijat,simogatni a szuk popsijat.Amikor mar lucskos volt mindene lovagolni kezdett.Mielott elelvezett volna pozt valtottunk,a hatara fekudt magasra felhuzva a labat es igy dugatta magat.Imadja,hogy ilyenkor melyen magaban erezheti a farkam.Mondtam neki,hogy a nyelvemmel akarom elelveztetni-isteni a szaftosra kefelt pinajat orgazmusig nyalogatni.Azt mondta,hogy csinaljam,de elotte verjem ki a farkam a puncijara es ugy nyaljam a csucsra.Annyira felizgatott amit kert,h par pillanat mulva hatalmasat spricceltem amugy is szaftos pinajara,majd meg kaban az elvezettol azonnal vadul nyalni kezdtem a gecitol sikos ajkait es csiklojat.Nem sok kellett hozza es egesz testeben remegve oriasit elvezett a szamba,en pedig elveztem a neki nyujtott kejt es pinajanak edes nedvet a sajat spermammal keveredve.Kulonleges es erdekes elmeny volt,de fantasztikusan izgalmas mind a kettonknek.Utana mindketten ugy beajultunk,h csak ejjel valamikor keltem fel arra,hogy a DVD reg lejart es mi keresztben alszunk az agyon..... Mar varom a kovetkezo izgalmas ejszakat,vajon mivel rukkol elo a parom??Azt hiszem nem fogom visszautasitani az ujabb otleteit ......

Bedugtam egy műfaszt a seggembe....

sajnos csak alvas
jo nektek .,nekem csak alvás jutott
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 07. hétfő 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 07. hétfő 07:25
Törölt felhasználó (812613)

tegnap este megismételtük
tegnap este megismételtük
pedig ilyenkor még jobb a szex
(Ez egy válasz mtpuncica üzenetére (2011. 10. 20. csütörtök 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 20. csütörtök 12:16

Semmi. :( Most hogy terhes vagyok, a párom nem akar szexelni velem.

estefeé borotválás zuhanyzás jól kinyaltam szeretkeztünk aztán zuhanyzás hatalmas francia
Alvás...

Nekem is ez a véleményem, ezt mindenképpen meg kell beszélnetek. Lehet, hogy félt Téged és a Babát, fél, hogy bajt okoz, ez elég gyakran előfordul a férfiaknál, amikor a párok babát várnak. Azért nehéz dolog ez, mert a nők nagy többsége a terhesség idején, főleg a rosszullétes időszak elmúltával hatványozottabban kívánja a szexet. Szóval az a lényeg, ezt meg kell beszélni, hogy mi az oka.
(Ez egy válasz mtpuncica üzenetére (2011. 10. 20. csütörtök 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 20. csütörtök 12:16

oltári nagy orális kényeztetés

Szopika
Az újjaim és a nyelvem élményvadász lányka puncijában.

Alvás....