Tegnap este kivételesen nagyon korán elaludtam...lehet, hogy itt fáradtam le?
Ennek az az eredménye, hogy most meg itt vagyok..teljesen egyedül..nem lehetne valami hajnali csapatot is összehozni???
Egyetlen előnye van a dolognak: most rohanok a "munkahelyi cset" témá-ra és (bár vasárnap van), végre egyszer megelőzöm Moncy-t és Tom-ot...
Akkor folytatjuk még ma...csak egy kicsit később.

Ennek az az eredménye, hogy most meg itt vagyok..teljesen egyedül..nem lehetne valami hajnali csapatot is összehozni???
Egyetlen előnye van a dolognak: most rohanok a "munkahelyi cset" témá-ra és (bár vasárnap van), végre egyszer megelőzöm Moncy-t és Tom-ot...

Akkor folytatjuk még ma...csak egy kicsit később.
Nemtom mi volt tegnap este.
Csak azt, hogy mi nem volt.
"Kivételesen" nem volt szex, és nem volt net sem.
Egyik bosszantóbb mint a másik!
Csak azt, hogy mi nem volt.
"Kivételesen" nem volt szex, és nem volt net sem.
Egyik bosszantóbb mint a másik!

Sziasztok tegnap egy laza kölcsönös francia után 23 körül az asszony bealudt,én tévéztem tovább és hajnal 1 kor betámadtam arra ébredt,hogy benne vagyok nem volt ellenkezés sőt nagyon fini volt.
tegnap este megnéztem dominó napot nagyon érdekes volt és későn feküdtem le!

hát skacok,nekem se volt valami hudejó az estém..lementünk az egységbe,hogy majd mi aztán ajjaj de mekkorát bulizunk,aztán csendes iszogatás meg viccmesélés lett az egészből..éjfél környékén meg fogfájásra hivatkozva leléptünk a balféken párommal.Pedig(Moncynak üzenem):ott volt ő is,és mégsem birt anyi varázserőt rámbájolni,hogy még valahová át tudjon csalni szórakázni......
valószínű a reggeli kellemesnek nem mondható fogorvosi látogatás és a napok óta tartó emlitettel való nyűglődés okozta álmosság miatt döntöttem inkább az ágyam mellett..

Tegnap este nagyon jól éreztem magam. Finom pezsgő, jó beszélgetés, röhögés megállás nélkül...
Senkivel nem történt semmi tegnap este???
Ez hihetetlen.......
Megsúgom: velem sem
fürdés és bedőltem az ágyba, arra sem emlékszem hogy a párom mikor feküdt le... vagy lehet hogy nem is volt itthon... felőlem még a házat is elhordhatták volna... mint a tej úgy aludtam
Álmom volt.... vagyis remélem nem hangosan beszéltem,mert az nagy gáááááz lenne
Ez hihetetlen.......
Megsúgom: velem sem

Álmom volt.... vagyis remélem nem hangosan beszéltem,mert az nagy gáááááz lenne

az teljesen más,csajos.egyrészt az egy félreértés volt,másrészt meg Te nem anyáztál,meg nem beszéltél ugy velem mint a legutolsó kutyáddal.itt pedig az történt.és ezt mindenki tudja.
Naaaaaa freeee! Nekünk azért csak sikerült puszi-pajtiknak lennünk... mi vagyunk az élő példa
Ahogy indultunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 12. péntek 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 12. péntek 16:12

Ahogy indultunk

Törölt felhasználó (10061)

erre szokták azt mondani,hogy no comment..figyelj tom.aki engem egyszer nem kicsit bekóstolt,az ne várja el(meg senki sem) hogy puszi-pajtija legyek.Továbbmegyek:sajnálatos módon maximálisan képtelen vagyok tolerálni az illetőt. Az a nagy igazság,hogyha egyedül lennék ezzel,talán még el is gondolkoznék rajta,hogy vajon bennem van a hiba...?De minekután nem ez a helyzet,így marad ez az áldatlan állapot.
erre szokták azt mondani,hogy no comment..figyelj tom.aki engem egyszer nem kicsit bekóstolt,az ne várja el(meg senki sem) hogy puszi-pajtija legyek.Továbbmegyek:sajnálatos módon maximálisan képtelen vagyok tolerálni az illetőt. Az a nagy igazság,hogyha egyedül lennék ezzel,talán még el is gondolkoznék rajta,hogy vajon bennem van a hiba...?De minekután nem ez a helyzet,így marad ez az áldatlan állapot.
Freeee küldtem privát üzit......
este talán leszek msn-en... most chaten vagyok.. gyere be!!
este talán leszek msn-en... most chaten vagyok.. gyere be!!
moncyyyyyyyy mailom?mikor lezsel msn??
Tom... ej de kedves vagy!! Pussssz
És személy szerint is kérhetem a küldemény tárgyát?

És személy szerint is kérhetem a küldemény tárgyát?

aha.nem vagyok fóbiáss.jol tippeltem.ajvé.

jaj.én vagyok fóbiás,vagy ez a lina AZ a lina? nemakarooooom mégecce azt a ecetest.
És még Én azt hittem csak én vok ilyen irigy... hát látom nem egyedül vagyok....
Azért kihagynám a Dunát.. majd lesz jobb a helyzet...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2004. 11. 12. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 12. péntek 13:40
Azért kihagynám a Dunát.. majd lesz jobb a helyzet...

Ez azért már durva ha a rendszertelen sexuális életre is irigy vagyok, persze ez nem azt jelenti, hogy tom élete nem tartalmaz rendszeres sexet
.Ajaj most tudatosult az elöző mondat eleje öööö...... merre is van a Duna?

Ez azért már durva ha a rendszertelen sexuális életre is irigy vagyok, persze ez nem azt jelenti, hogy tom élete nem tartalmaz rendszeres sexet
.Ajaj most tudatosult az elöző mondat eleje öööö...... merre is van a Duna?

Azért egy kicsit írigy is vagyok

A rendszeres edzés hiánya

Tegnap este?Jóformán semmi.Életem párja mocskos mód berugott,én meg nem voltam hajlandó hazahozni
szemét vagyok,tudom,de kérdem én,ennyi iodösen mié nekem kéne lennem a szárazdajkája??Nem leszek.slussz.Igy aztán én buliztaaam.Bár nem sokat,mert egyes jókinezetű pasasok nagyon hamar leléptek a buli helyszinéröl.Ugyhogy jóformán semmi nem történt tegnap este.(sajnos)