Nem a bánom rabolt el ? pedig rá gyanakodtam :-D
Benne vagyok... kíváncsivá tettél...

Én nem mondtam, hogy tévedsz... csak...mégis... honnan gondolod?
Komoly barát? Hm... honnan gondolod?

Hát... igen. A kézzel fogható dolgokat én is jobban szeretem...

El ám... de nem is bánom

elraboltak ? bazz. itt is megy az emberkereskedelem ezerrel? Már sehol sincs biztonságban az ember :-)
Édes... azt már nem is kérdezted meg tagnap, hogy hogy raboltak el... még csak virtuálisan...

fú..... tegnap meg azzal hencegtél, hogy... na de el se mondom

Most irígy vagyok...

Na akkor zárda tényleg kilőve...

Engem is elraboltak, de a valóságban.... hmmm. nem gondoltam volna
tiszta happy vagyok...

Komolyra fordítva a szót... tényleg nem bánom, hogy "elraboltak"... ilyen még talán csak egyszer volt... mikor az Igorral beszélgettem nagyon sokat. Viszont ezzel a "galád"
rablóval órákig tudok beszélgetni, úgy hogy közben az sem érdekel, hogy mi megy a közösben... sőt... tegnap este nem is voltam a chaten max 10 percet... ilyen még nem fordult mostanában elő...és a téma meg nem akar fogyni.
Mindig jön valami új, amiről órákig tudunk beszélgetni.

Jókisfiú?????????????? Ezt butaságot meg ki mondta Neked?
Többet ne állj szóba vele... füllentős

Na de kedves Uram... ezt hogy képzelte... én jókislány vagyok... nem engedem ám magam csak úgy elrabolni...

Tegnap este??????????? Meglepődtem... ennyien már régen voltak a chaten egyszerre... erre nem "elraboltak"...
(igaz csak virtuálisan), de nem bántam.

Hogy tegnap este... hm...csütörtöktől-tegnapig tartott a szilveszter úgyhogy kicsit fáradtka vagyok...
Beszélgettem...sokáig... nagyon sokáig...

Azért a fekete ruháimat nem dobom még ki...
BUÉK!

BUÉK!
Szia virág! BUÉK!!!! Örülök hogy kimarad azért az életünkből a zárda!!!
Aludtam sikeresen 2,5 órát.. és azt hiszem folytatjuk a szilvesztert.. majd ráérünk holnap pihizni!!

Aludtam sikeresen 2,5 órát.. és azt hiszem folytatjuk a szilvesztert.. majd ráérünk holnap pihizni!!