Tegnap azt akarta hogy este a vonaton tegyem a magamévá...
..kis pererz!
Szombaton viszont nyelvvizsgázik...először írásban..utána másnap reggelig nálam...
Már most futkos a hátamon a hideg..sztem ki fog végezni! Szeretem az ilyen halálnemeket!

Szombaton viszont nyelvvizsgázik...először írásban..utána másnap reggelig nálam...

Már most futkos a hátamon a hideg..sztem ki fog végezni! Szeretem az ilyen halálnemeket!

Van rá egy tippem h. francia nyelvből vizsgázik a kedvesed
(Ez egy válasz cobra05 üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 11:37

Tegnap azt akarta hogy este a vonaton tegyem a magamévá...
..kis pererz!

Nem..német nyelvből!
Sajnos a francia nyelv csak az én kedvencem!
Amúgy hogy lehet rávenni egy lányt arra hogy legalább kipróbálja???
Nekem mindenem a franciázás, de ő vhogy nem szereti..sztem volt egy rosz emléke, vagy rosszul mutatta meg neki a "beavatója"
Please..segítsetek!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos a francia nyelv csak az én kedvencem!
Amúgy hogy lehet rávenni egy lányt arra hogy legalább kipróbálja???
Nekem mindenem a franciázás, de ő vhogy nem szereti..sztem volt egy rosz emléke, vagy rosszul mutatta meg neki a "beavatója"
Please..segítsetek!!

Dr. Cobra ezt javasolja:
Mindenképpen!
Én mint tanult és szakavatott eü-i dolgozó és tanuló melegen ajánlom a dolgot!
Előtte egy közös fürdő
...ott már lehet melegíteni!
Majd utána be a jó vastag takaró alá, és addig szeretkezni vadul, míg patakba nem folyik a víz rólatok
...no ezek után a párod lovagiasan főzzön neked egy jó forró mézes teát .../persze te maradsz a takaró alatt mezítelenül
/....kizárólag a folyadékpótlás miatt!
Ha megittad lehet folytatni..visszabújik melléd a párod az ágyba, egy kis puszilgatás, nyalogatás a vörhenyes helyeken
majd mehet tovább a mindent elsöprő vad szeretkezés!
Ha a párod nem bírja, panaszkodj neki, hogy biztos azért nem akarja mert nem akarja hogy meggógyulj..tutira leteper! Legalábbis ha elég férfi a talpán!
Ha nem elég segítőkész a barátod szólj..szívesen adok tüneti kezelést!
Ha megfogadod a tanácsom pár nap és jobban leszel..ha nem akkor ismételni kell a dolgot!
Itt az alkalom hogy kényeztessen téged a barátod!
Biztosan megérdemled!
Mindenképpen!
Én mint tanult és szakavatott eü-i dolgozó és tanuló melegen ajánlom a dolgot!
Előtte egy közös fürdő

Majd utána be a jó vastag takaró alá, és addig szeretkezni vadul, míg patakba nem folyik a víz rólatok

Ha megittad lehet folytatni..visszabújik melléd a párod az ágyba, egy kis puszilgatás, nyalogatás a vörhenyes helyeken

Ha a párod nem bírja, panaszkodj neki, hogy biztos azért nem akarja mert nem akarja hogy meggógyulj..tutira leteper! Legalábbis ha elég férfi a talpán!
Ha nem elég segítőkész a barátod szólj..szívesen adok tüneti kezelést!

Ha megfogadod a tanácsom pár nap és jobban leszel..ha nem akkor ismételni kell a dolgot!
Itt az alkalom hogy kényeztessen téged a barátod!
Biztosan megérdemled!
Lehet, h. a magányos izzadás is jót tenne. Bár influ és influ között is lehet különbség. Megelőzés!

Egyedül túl unalmas...hát nem jobb édes kettesben??
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 14:36

Lehet, h. a magányos izzadás is jót tenne. Bár influ és influ között is lehet különbség. Megelőzés!

Csabdlecsacsi vót. Én mög lemaradtam :(
(Ez egy válasz cobra05 üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha gyógyúni akarsz ne válogass nekem, mer odamegyek :)
(Ez egy válasz cobra05 üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha lány vagy jöhetsz...ha fiú inkább ne!
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor ezt biztos nem nekem akartad írni...
Én undok vagyok, a tendert üzleti megfontolásokból írtam ki
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 03. 02. szerda 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Tegnap este lestornózva.. lesz mit bepótolnunk a 7végén

Jóvanna hát tévedhetek a bókokban :))))))))))))))))vagy azok címzettjében :)))))))) Az üzleti megfontolás meg nem érdekel, mert úgyis elővételi jogom van :))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 04. péntek 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 04. péntek 07:01
Törölt felhasználó (2757)

Akkor ezt biztos nem nekem akartad írni...

bepótolva többszörösen
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 03. 04. péntek 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)

már elmúlt éjfél akkor nyugodtan nyilatkozhatom a tegnap estéről... hm......
egyre jobb.. úgy érzem ezt már nem lehet fokozni.. vagy talán mégis?

1:39-kor volt az első orgazmusom, már a tizediknél tartok, elhiszitek?

nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 01:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 06. vasárnap 01:49
Törölt felhasználó (7767)

1:39-kor volt az első orgazmusom, már a tizediknél tartok, elhiszitek?

inkább kefélnétek és élveznétek éjszaka, de itt veritek a nyálatokat.
Hidd el, lehet!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 06. vasárnap 00:30

már elmúlt éjfél akkor nyugodtan nyilatkozhatom a tegnap estéről... hm......
egyre jobb.. úgy érzem ezt már nem lehet fokozni.. vagy talán mégis?

Mit irigykedsz? Végig szexeltem 5 órát, ha nem hiszed így jártál....
(Ez egy válasz hidrom üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 06. vasárnap 07:06

inkább kefélnétek és élveznétek éjszaka, de itt veritek a nyálatokat.
nem irígykedek, csak megkérdezte a csaj, hogy elhisszük-e. Sokkal jobban örülnék annak, ha mindenki élvezkedne éjszaka, mint hogy csak veri itt a nyálát, vagy arra élvez el, amit itt írnak, esetleg a férfiak ráverik a farkukat a monitorra.