mI VOLT TEGNAP ESTE?! KIHÁNYTAM A SONKÁT 10 ORA KÖRÜL ESTE , DE 11KOR MEGETTEM UGYANAZT A MENNYISÉGET AMIT ELÖTTE KIADTAM!!
Azt sem tudtam, hogy át kell állítani az órát, így a vendégek nem kaptak időben ebédet:-)) Majd néha tájékoztassatok a fontosabb eseményekről:-)

Úgy látom kettőnknek kell eldönteni az elsőségért való harcot
A fiúk megint megfutamodtak
(Ez egy válasz wchris üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 19:30

A fiúk megint megfutamodtak

A kuplung már rendben!
Kocsit mosni pedig a fiúk fognak
, hacsak megint meg nem futamodnak

Most valahogy, így húsvét hajnalán, ezt van hangulatom ide beszúrni...
Tegnap estének most lett vége: új idő szerint hajnali 4:03 most már talán valahogy aludnom kellene.. de túl felkavaró volt ez az este... hogy is tudnék aludni

A tegnap este megint belenyúlt a mai napba... és nem sokára folytatjuk... ja igen még szép mikor telihold van

A kuplung már rendben!
, hacsak megint meg nem futamodnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 21. hétfő 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 21. hétfő 17:45

Törölt felhasználó (2757)

Jaja...
Nekem már a tavasz is helyre vágta a vérem hőfokát...
Kuplungot megcsináltatni, mert ez a döntetlen nem túl jó... sokáig retkesek lesznek így az autók

Kuplungot megcsináltatni, mert ez a döntetlen nem túl jó... sokáig retkesek lesznek így az autók

akkor valami nem volt tökéletes, ha jól sejtem...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 03. 23. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 23. szerda 14:03

Vacsi, fürdés, beszélgetés, szex, alvás, de hajnali 3-kor felkeltettem és hazaküldtem...
Vacsi, fürdés, beszélgetés, szex, alvás, de hajnali 3-kor felkeltettem és hazaküldtem...
Egy kis forum utána +1 jó kis film majd szunya
Jaja...
(Ez egy válasz wchris üzenetére (2005. 03. 20. vasárnap 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 20. vasárnap 11:58

Végre itt a jóidő, és lehet raccsingolni
Tegnap este meghajtottuk a téli álmából ébredező kiskocsinkat, és döntetlent játszottunk. Sajna menet közben megfőztük egy kicsit a kuplungot,igy nem tudtunk sokat menni. Nem baj, elöttünk az egész nyár...

Tegnap este meghajtottuk a téli álmából ébredező kiskocsinkat, és döntetlent játszottunk. Sajna menet közben megfőztük egy kicsit a kuplungot,igy nem tudtunk sokat menni. Nem baj, elöttünk az egész nyár...

nekem úgy tűnt: te
Lehet, hogy tévedek??
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 03. 18. péntek 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet, hogy tévedek??

Szombaton Én is nagyon-nagyon szerettem a kedvesemet
... tegnap este egy light-os kávézói beszélgetés, koktél iszogatás volt az idő szűke miatt... vagy inkább tavaszi fáradtság uralkodott rajtunk?
Na jó bevallom tegn. semmiféle szexuális tevékenység felé nem vonzódtam, de van ez így néha...

Sziasztok ma hajnalban végre hazaérkeztem 03-20 ra gyors fürdés után beültem a nagy fotelba az asszony letérdelt és nagyon nagyon szeretett
Majd helyet cseréltünk
Igazán finom volt!

Hát kis orál után egy nagy szeretkezés:)
Végre itt a jóidő, és lehet raccsingolni

Nagyon kíváló orál!!
Ki mondta, hogy nem sokat kapsz?

én sokat akarok!!!!
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 03. 18. péntek 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja ha, neked a jó sem jó :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 18. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 19:36
Törölt felhasználó (2757)

Mert lehet, hogy mégse volt elég hatásos ;-)