hm.. szükség törvényt bont...ha nincs kivel akkor kilehet bírni...
De azért a gyanúra minden okod meglehet...
Volt h. huuu le sem merem írni...több mint egy évig semmi pedig férjnél voltam, bár ennek egy hosszabb betegség volt az oka, eredményként közvetve lehet ok h. mára már több mint egy éve külön lakunk... igaz azóta megjavultam.. azt hiszem
De azért a gyanúra minden okod meglehet...
Volt h. huuu le sem merem írni...több mint egy évig semmi pedig férjnél voltam, bár ennek egy hosszabb betegség volt az oka, eredményként közvetve lehet ok h. mára már több mint egy éve külön lakunk... igaz azóta megjavultam.. azt hiszem

hé még mindig nem butor darab ki szexel ha kell
meg kell hoditani minden este és figyelni hogy mi izgatja fel ujra és ujra.
meg kell hoditani minden este és figyelni hogy mi izgatja fel ujra és ujra.
A szokásos rutin munka. Azaz semmi immár 2 hete. Pedig nős vagyok. 16 éve.Mit csináljak egyre ritkább a dolog s nem én nem kívánom. Csak mindig álmos s már 7-kor alszik. Egyre nagyobb a gyanum hogy más élvezkedik helyettem, A multkor is így volt. Lányok! ki az aki kibírja 2 hétig hogy nem szexel? , pedig van kivel, van hol s van mikor.
én tegnap délután rendeztem le az asszonyt,elég rendesen!viszonzásul még szét is szopta a farkam!szóval jól el voltunk
Végre!!
Egy nagy élvezés!!!
Először csak simogattam a testét, majd amikor már kellően ellazult, kézbe vettem a punciját....sokáig csak a csiklóját simogattam... majd amikor már nem bírt magával 2 ujját a puncijába dugta...ettől nagyon begerjedtem és behatoltam....
nagyon élveztük... telistele élveztem...majd utána nyaltam ujjaztam és sikítva élvezett el...
és a szomszédok elkezdtek hangoskodni:-)
Pedig éjfélkor nem szoktak!
Egy nagy élvezés!!!
Először csak simogattam a testét, majd amikor már kellően ellazult, kézbe vettem a punciját....sokáig csak a csiklóját simogattam... majd amikor már nem bírt magával 2 ujját a puncijába dugta...ettől nagyon begerjedtem és behatoltam....
nagyon élveztük... telistele élveztem...majd utána nyaltam ujjaztam és sikítva élvezett el...
és a szomszédok elkezdtek hangoskodni:-)
Pedig éjfélkor nem szoktak!
19 óra körül ma , őrült jót izzadtunk

Nekem?
Kinél? (Ez egy válasz tekk üzenetére (2006. 06. 20. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Kinél? (Ez egy válasz tekk üzenetére (2006. 06. 20. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismét tanulás :-(((
Már kezd nekem is nagyon hiányozni testi együttlét...
Már kezd nekem is nagyon hiányozni testi együttlét...
Tegnap este, amikor hazaértem, a barátom várt felállt farokkal, és rámvetette magát. Jót dugtunk!

Én is tegnap sexeltem az asszonnyal úgy látszik tegnap volt a magyarországi sexnap ja és mi délelőtt csináltuk...

Nem neked kellett volna jelentkezni valakinél? :)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 20. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 10:15

A potenciámmal nincs gond... csak potenciális jelentkező nem volt:-P
A potenciámmal nincs gond... csak potenciális jelentkező nem volt:-P
(Ez egy válasz tekk üzenetére (2006. 06. 20. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 10:03

Ha tegnap este esetleg volt egy kis problémád a potenciával... generic_pills(kukac)freemail.hu
Ha tegnap este esetleg volt egy kis problémád a potenciával... generic_pills(kukac)freemail.hu
a spanyolok nyertek!!!!
irigyellek benneteket, még akkor is ha tudom, hogy már csak 2 hét és minden könyvem megy a sarokba és meg a Balcsira :-D
ÉN tegnap este is a barátnömmel voltam! most még szenvedélyesebb volt az egész mint szokott!
nagyon jol szop a nöm
nagyon jol szop a nöm
Délután, nagyon jól esett a szex !!!Természetesen :)))
69

Ezt már kezdjük megszokni,ez a topik szinte csak a tiéd.De nem baj csakemigyen tovább!!
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)