Tegnap este bébicsőszködtem mert a bnőm randizott... marha jó...

Egy kis csalódás....... még jó, hogy néha olvasgatom a forumot.
4d-s ultrahangfelvétel nézegetése a next generationról
alvás mert mind a ketten fáradtak voltunk
kellemes beszélgetés a volt menyasszonyommal........végre
Alvás....ismét..
ha én azt elmondanám
reggel mise , est esemmise:))
sotet
Alvás! :(
sajnos megint semmi....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Szió!
Az egyenlet nem igaz!!! :-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Az egyenlet nem igaz!!! :-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy jó kis kefélés volt tegnap este ,de inkább éjjel az asszonnyal!

nálunk nagyon jo kis elöjáték és utána elöröl hátulro aztán lovagás
sajnos csak marok marcsa volt :(
szerelmem=feleségem?
(Ez egy válasz bl6806 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 13:04

Hi!
Tegnap dolgoztam, de késő este bejött hozzám a Szerelmem és magunkra zártuk az ajtót, majd ami belefér!!! :-))) Nagyon jó volt, de a ma este is jó lesz, remélem, legalábbis az alapján, amit írt a feleségem nekem!!! :-)))
Tegnap dolgoztam, de késő este bejött hozzám a Szerelmem és magunkra zártuk az ajtót, majd ami belefér!!! :-))) Nagyon jó volt, de a ma este is jó lesz, remélem, legalábbis az alapján, amit írt a feleségem nekem!!! :-)))
Hi!
Nothing, too.
Szia!
És nem akarsz fel hagyni vele? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 03. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
És nem akarsz fel hagyni vele? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 03. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)