Egy kis csalódás....... még jó, hogy néha olvasgatom a forumot.
Tegnap este bébicsőszködtem mert a bnőm randizott... marha jó...
Kicsit szomorkás volt sajnos.
Sajnos semmi...az alváson kívül...
akkor semmi Wadság?
Nejemmel???? Az ki van csukva!!!!
Leginkább aludni fexik mellém.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Leginkább aludni fexik mellém.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
lassan oda juttok, mint mi? csak nincs walakije?
nincs..ez tutti.....
ui. nejem nem volt képes hosszú idejig kielégülni, ezért hanyagolja a szexet....bár mostanában már össze-összejön...de ritkán....1-2-3 hetente 1x:-( (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ui. nejem nem volt képes hosszú idejig kielégülni, ezért hanyagolja a szexet....bár mostanában már össze-összejön...de ritkán....1-2-3 hetente 1x:-( (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tanulás...
Megitam egy sört két vodkát és aludtam.Ja ha jol emlékszem sötét volt,de ez nembiztos,
Megbontottam egy üveg bort.... reggel megtaláltam az üveget az asztal alatt....sajnos üresen...'Valaki' megitta a tartalmát:-)))
A barátom ivott pár sőrt és semmi :(((
Nem bírod a piaszagot, mi?
Pont mint nejem...ha iszom akkor még mellé se fekhetek!!!
(Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Pont mint nejem...ha iszom akkor még mellé se fekhetek!!!
(Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nincs bajom vele csak idő előtt elaludt :(
Sziasztok!
Tegnap este semmi, mert dolgoztam! :-(
De ma este!!! A barátnőmmel töltök egy egész éjszakát!!! Tutti, hogy ...!!! :-)))
Tegnap este semmi, mert dolgoztam! :-(
De ma este!!! A barátnőmmel töltök egy egész éjszakát!!! Tutti, hogy ...!!! :-)))
Te a picsába jársz aludni?
Én az ágyba...pedig picsába biztos jobb:-)
Én az ágyba...pedig picsába biztos jobb:-)
én a saját kétliteres PET palackom feleztem meg!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 08:40
Megbontottam egy üveg bort.... reggel megtaláltam az üveget az asztal alatt....sajnos üresen...'Valaki' megitta a tartalmát:-)))
Te mondtad nem Vad, hogy a pcsába aludtál! :-)))
szaisztok nálunk egy jo kis dugás volt kis nyalás ujjazás finom volt

kuklukszklán

Celina