Az ex nejemmel szemben olyan féltékeny voltam (de minek), hogy a kocsiját teletömtem lehalgatóval, kamerával, gps követővel. Egyszóval tudtam mindig mit csinál, hol van és kivel. Voltak kemény poénok. A buli az egészben az volt, hogy semmit sem tudott az egészből. Akit hasonló érdekel tudok adni tippeket, megoldásokat.
Én nagyon féltékeny vagyok,arra a sok sok jó nőre,akiket mások kefélnek nem én,Reparatur,a gazdag jelzőt töröltesd ki a 15:00-órás irásodból,a műveltet is,meg a sikerest is,a többi maradhat szerintem,meg szerintem neked fiúd van,mert sokszor öltessz itt női alakot,ami "meleg" szivű emberekre vall!!
Ohhh!

Ohohó!

dehogynem....
csak igyekszem magamban tartani....

Na és az önbizalomhiányról Ki tehet? A hímnemű egyed...
megpróbáltuk.. az mondta a pszichológus reménytelen eset... mármint a férjem...

Cudálom, cudálom, mi mozog a puszámon, s hát a zünzöm!

Ismerős a féltékenység dolog. Az exem nagyon az volt. Először nem szerette, ha lányokkal beszélek. Aztán nem szerette, ha nőkre tekintek az utcán. Aztán nem szerette, ha nők képeit nézem a gépen. Aztán nem szerette ha !rajzolt! nők képeit nézem. Aztán nem szerette, ha lánybarátaim voltak, aztán azt mondta, hogy egyáltalán ne is legyenek barátaim.
Én is mondtam neki valamit. (Azzal a történéssel, hogy elküldem a francba.) :-D
Sziasztok!
Ezzel pont ugyanigy voltam én is,már nekem is csak az exem. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 23:05
Ezzel pont ugyanigy voltam én is,már nekem is csak az exem. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (336449)

Ismerős a féltékenység dolog. Az exem nagyon az volt. Először nem szerette, ha lányokkal beszélek. Aztán nem szerette, ha nőkre tekintek az utcán. Aztán nem szerette, ha nők képeit nézem a gépen. Aztán nem szerette ha !rajzolt! nők képeit nézem. Aztán nem szerette, ha lánybarátaim voltak, aztán azt mondta, hogy egyáltalán ne is legyenek barátaim.
Nekem nem volt ilyen. Az elején letisztáztam mindig :- Ez a kapcsolat addig tart amig megvan a bizalom !Bizalom vége =kapcsolat vége
"...elég! elég! elég! nekem ennyi is elég!
azt mondják fogtad a kezét, nézted egy riherongy szemét.
de ha már a kezét fogtad, biztos a lompost is benyomtad.
jut eszembe, jut eszembe! neki is hátulról teszed be?
utállak, hogy vele voltál, ugyanolyan púdert nyomtál. biztos hangosan ziháltál: ah-ah-ah, teljesen szétziláltál!..." RÉS
azt mondják fogtad a kezét, nézted egy riherongy szemét.
de ha már a kezét fogtad, biztos a lompost is benyomtad.
jut eszembe, jut eszembe! neki is hátulról teszed be?
utállak, hogy vele voltál, ugyanolyan púdert nyomtál. biztos hangosan ziháltál: ah-ah-ah, teljesen szétziláltál!..." RÉS
Mindenkiben van egy egészséges féltékenység, de a beteges féltékenység az tényleg tönkreteszi a kapcsolatot. És a túlzottan féltékeny ember nem is szeretni a párját úgy ahogy kellene.
Ha valakit szeretek és menni akar, akkor engedem, még ha az fáj is.
A fájjon nálam két j!!!
viszont el kell engedned h. megtudd igazán szeretett e.. ha visszatér akkor igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 22. vasárnap 19:27

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55658)

Ha valakit szeretek és menni akar, akkor engedem, még ha az fáj is.
én egy kicsit féltékeny tipus vagyok, de ez azért kell!
Légy óvatos. A féltékenység nem más, mint a kirekesztettség érzése. Ha a partnered fél tőled, fél a reakcióidtól, akkor normális, hogy próbálja eltitkolni azt ami szerinte neked nem tetszene. Ez nagy baj, mert az érzelmei eltitkolásához vezet. Ráadásul azt gondolja, hogy ezt a te érdekedben teszi. Ha elfogadod amit a kirekesztetettségről mondtam, akkor beláthatod, hogy a féltékeny ember saját magát sodorja egyre rosszabb helyzetbe.
Próbálj örülni annak, ami a párodnak jó, hisz szereted. Nézz szembe azzal, hogy nem te vagy a legjobb a világon, mert csak akkor lehetsz jobb másoknál. Hagyd meg a párodnak a jogot, hogy érzelmei emóciói legyenek, hisz pont ezért választott téged. A szerelem elmúlik a beteljesüléssel. Amikor eléri a célját. Ezután csak egymás támogatása köthet össze embereket. Ebbe sok minden belefér. Mindenkinek a saját élete fontos, de ha van kire támaszkodni jobbak az esélyei. A féltékenység benned keletkezik, tehát magadban kell keresni a megoldást. Ha megtalálod, megerősíted a kapcsolatodat. (Ez egy válasz winxp22 üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Próbálj örülni annak, ami a párodnak jó, hisz szereted. Nézz szembe azzal, hogy nem te vagy a legjobb a világon, mert csak akkor lehetsz jobb másoknál. Hagyd meg a párodnak a jogot, hogy érzelmei emóciói legyenek, hisz pont ezért választott téged. A szerelem elmúlik a beteljesüléssel. Amikor eléri a célját. Ezután csak egymás támogatása köthet össze embereket. Ebbe sok minden belefér. Mindenkinek a saját élete fontos, de ha van kire támaszkodni jobbak az esélyei. A féltékenység benned keletkezik, tehát magadban kell keresni a megoldást. Ha megtalálod, megerősíted a kapcsolatodat. (Ez egy válasz winxp22 üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy kis féltékenység kell egy erős kapcsolathoz.