Kérd + a pasidat! Ilyen egyszerűen teljesülhetne a kívánságod?!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 31. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 31. kedd 10:15

Törölt felhasználó (749903)

Kedves opaz51,
Nőként mondom hogy egy formás férfi popsit és egy szép farkat nagy zacsival a tanga gyönyörűvé és kívánatossá tesz
Én imádnám ha a pasim egyik este ezzel lepne meg
Nőként mondom hogy egy formás férfi popsit és egy szép farkat nagy zacsival a tanga gyönyörűvé és kívánatossá tesz

Kedves opaz51,
Én imádnám ha a pasim egyik este ezzel lepne meg
(Ez egy válasz opaz51 üzenetére (2012. 01. 31. kedd 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 31. kedd 10:06

én inkább alsó nélkül, mint egész nap drottal a seggemben
de biztos csak megszokás kérdése.

én inkább alsó nélkül, mint egész nap drottal a seggemben
de biztos csak megszokás kérdése.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2012. 01. 31. kedd 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Isteni a férfi tanga. Csak a lényget takarja!
Idén nyáron már sokkal több férfi hord tangát és már nem is nevetgélnek körőlette.Pár évvel ezelőtt még kiröhögtek.
Legutóbb a Kiniki.com-ról vásároltam. Korábban pedig Nuwear-ról. Ezek nem a legolcsóbbak, de minőségiek.
A Kiniki árban valamivel barátságosabb. Fürdőruhát is innen vettem. Most a német Oboy-t fontolgatom. (Ez egy válasz gold7 üzenetére (2011. 08. 04. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 04. csütörtök 17:22
A Kiniki árban valamivel barátságosabb. Fürdőruhát is innen vettem. Most a német Oboy-t fontolgatom. (Ez egy válasz gold7 üzenetére (2011. 08. 04. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Múltkor a Lemila fehérneműboltban sikerült venni. Nekem beváltak, jó minőségűek, és abszolút kényelmesek. 500,- volt darabja.
Te hol szoktad a neten vásárolni, és mennyiért?
Te hol szoktad a neten vásárolni, és mennyiért?
Múltkor a Lemila fehérneműboltban sikerült venni. Nekem beváltak, jó minőségűek, és abszolút kényelmesek. 500,- volt darabja.
Te hol szoktad a neten vásárolni, és mennyiért? (Ez egy válasz eltamas üzenetére (2011. 08. 03. szerda 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 03. szerda 18:35
Te hol szoktad a neten vásárolni, és mennyiért? (Ez egy válasz eltamas üzenetére (2011. 08. 03. szerda 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos már nem sok üzlet van ahol tudsz venni férfi tangát. Talán még a KIK-ben. Ezen ok miatt én a neten vettem utoljára.
Sajnos már nem sok üzlet van ahol tudsz venni férfi tangát. Talán még a KIK-ben. Ezen ok miatt én a neten vettem utoljára.
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2011. 05. 18. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 18. szerda 09:55

Ti hol szoktatok férfi tangát vásárolni? És mennyiért?
Olyanra gondolok, ami normál hétköznapi viselet, kényelmes, jó anyagú, és nem drága.
Csak tangát hordok mióta kipróbáltam, és nagyon szeretem, de kellene még pár darab. Barátnőmnek is tetszik, sokkal jobban bejön neki, mint bármelyik másik fazon.
Olyanra gondolok, ami normál hétköznapi viselet, kényelmes, jó anyagú, és nem drága.
Csak tangát hordok mióta kipróbáltam, és nagyon szeretem, de kellene még pár darab. Barátnőmnek is tetszik, sokkal jobban bejön neki, mint bármelyik másik fazon.
Én múltkor vettem a páromnak egy fi tangát, fekete, tök jó anyag van, 1500 volt asszem, bár Szegeden... Az eladó csajok tök normálisak voltak.
Kicsit később küldök priviben. Most F1 van. Közben megnéztem a képeidet. Nagyon kívánatos vagy! Ezt a testet öröm lehet hosszasan kényeztetni.

Egyáltalán nem kényelmetlen. Szinte olyan mintha nem is lenne rajtam.
Én nőit hordok, nekem nagyon bejött. A mostani kedvencem egy fekete selyem állítható vékony oldalpántos. A feleségemnek is tetszik de Ő nem szereti hordani.

Próbáltam én is a nőit, de nem kényelmes, mert nincs hely benne a tojásoknak. A férfi sokkal jobb, az kényelmes.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 18. szerda 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 18. szerda 15:23
Törölt felhasználó (217424)

Én sehol nem kapok,ezért hordok nőit.Nem olyan agyon csipkézettet,hanem az egyszerűbb fajtát.A barátnőm szokta venni,így nem tudom az árát.
Kicsit konkrétabban melyik boltban? Mert egyszer már végigjártam mindet, és nem találtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 18. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 18. szerda 15:59
Törölt felhasználó (42338)

A westendben tudsz venni...
Hát heteróként én se helyeslem egyiket sem, lehet hogy az egyéb gondolkozásúpasiknak bejön, nekem nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 21. szombat 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 21. szombat 14:26
Törölt felhasználó (453592)

Engem ha valami kiábrándít, akkor az a férfi tanga! Ezt a nőknek találták ki, ne vegyétek el tőlünk, mint a teljes test szőrtelenítést. Nálam a boxer a nyerő!
Engem ha valami kiábrándít, akkor az a férfi tanga! Ezt a nőknek találták ki, ne vegyétek el tőlünk, mint a teljes test szőrtelenítést. Nálam a boxer a nyerő!
A westendben tudsz venni...
Én sehol nem kapok,ezért hordok nőit.Nem olyan agyon csipkézettet,hanem az egyszerűbb fajtát.A barátnőm szokta venni,így nem tudom az árát.
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2011. 05. 18. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 18. szerda 09:55

Csak tangát hordok mióta kipróbáltam, és nagyon szeretem, de kellene még pár darab. Barátnőmnek is tetszik, sokkal jobban bejön neki, mint bármelyik másik fazon. (Ez egy válasz eltamas üzenetére (2011. 05. 17. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 17. kedd 19:36
Csak tangát hordok mióta kipróbáltam, és nagyon szeretem, de kellene még pár darab. Barátnőmnek is tetszik, sokkal jobban bejön neki, mint bármelyik másik fazon. (Ez egy válasz eltamas üzenetére (2011. 05. 17. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Én még mindig maradok a tangánál. De csak a férfinél. Nagyon ritkán hordok más fajtát. Viszont megtapasztaltam, hogy csak a "minőségi" a kényelmes. Strandra ezért még nem merészkedek ilyenben, mert az emberek nem úgy állnak hozzá, hogy egy férfi is hordhat tangát. Talán ha többet lehetne hallani az újságokban erről a "divatról". A feleségem is elfogadja, hogy ilyet viselek. Sőt megszokott lepni is egy-egy darabbal.
Természetesen az ilyen viselethez dukál a megfelelő szőrtelenítés és a higénia. Szerintem.
Természetesen az ilyen viselethez dukál a megfelelő szőrtelenítés és a higénia. Szerintem.
Szerintem nagyon kényelmes viselet. Aki nem próbálta az ne mondjon rá megjegyzéseket.