Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#181   2008. 09. 10. szerda 21:49
eltamas eltamas
Szerintem elég sokan úgy gondolják, hogy a férfi tangát csak a melegek hordják. Ez nem igaz, mint ahogy tudjuk.
Elég bátor vagy ha a strandra kimersz menni egy szál tangában. Engem már akkor is megnéztek a Palán amikor egy keskeny pántos fürdőalsóban voltam.A tanga viselet (férfi )sajnos itthon nyilvános helyen még nem elfogadott.
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2008. 09. 09. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 09:25
Árulja el valaki, a férfiak miért nem szeretik a tangát?Én egész nyáron tangát hordok, nagyon jó, hogy a fenekemre nem tapad az anyag és a strandon nem csurog a viz belőle.Csak éppen akkorát fordok, hogy a textiles strandon nelássák a farkam, igy nem mondhatja senki, hogy tök meztelen vagyok.
#180   2008. 09. 09. kedd 09:43
tisza-tó tisza-tó
Van aki szereti van aki nem. A lányok sem hordanak mindig és mindenhol tangát. De ha neked ez így jó és kényelmes akkor lelked rajta.
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2008. 09. 09. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 09:25
Árulja el valaki, a férfiak miért nem szeretik a tangát?Én egész nyáron tangát hordok, nagyon jó, hogy a fenekemre nem tapad az anyag és a strandon nem csurog a viz belőle.Csak éppen akkorát fordok, hogy a textiles strandon nelássák a farkam, igy nem mondhatja senki, hogy tök meztelen vagyok.
#179   2008. 09. 09. kedd 09:25
kotlar kotlar
#178   2008. 08. 17. vasárnap 21:13
eltamas eltamas
Köszi az infot.
A West Endben a Color Sport-ban láttam férfi tangákat 5000-7000 Ft. körül.
Egyébbként most jöttem haza az olasz tengerpartról, Jesoloban 8 Euro-ért fürdőtangát ( férfi )lehet venni a sima utcai árusnál. Ott úgylátszik van rá igény.
(Ez egy válasz Sonyc üzenetére (2008. 08. 13. szerda 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 13. szerda 21:54
Az oldal cime: http://www.sartoriadamor.com/KriszSartoria/index_it.htm
Ne zavarjon meg, hogy olasz az oldal. emailnél megtalálod a címét és érdeklödhetsz az alsók árai után. Már többször rendeltem töle: megbizható és gyorsan küldi a rendelt terméket. Ezekből az alsókból szokott feltenni a veterára is ott is rendelhetsz tőle - remélem nem minősitik reklámnak ezt a beírást.
Múltkor kiváncsiség képpen rendeltem, a képekből a legfelsőből - azt hittem kényelmetlen de talán kényelmesebb mint az ilyen tangák mert nem "vág" be annyira.
A Westendben hol melyik üzletben láttál ilyen alsót és mennyiért? csak kiváncsiság képpen kérdezem. Régen többen jártam ott , de most már vidékem élek, és nem vagyok képben.
#177   2008. 08. 14. csütörtök 16:19
IntelPrescott2,8 IntelPrescott2,8
Emberek! Szerintem, ma M.O.-on hozzájutni férfi tangákhoz igen körülményes, és persze drága is. Vannak olyan férfiak akik nem mennek el boltba és ott nézelődni a kinálat felett (van egyáltalán ilyen hely ahol találnék?) hanem inkább internetről rendel. Itt térnék a lényegre, azt nem mondom hogy rengeteg tangám van, de egy pár van. Van amitt innen a gg.shopból rendeltem van amit máshonnan. A legkényelmesebb és a legszexisebb (párom szerint is) az un. Márvány tanga ilyenből mindjárt 2 is van, az egyik elég elhasznált már, sokat hodom smile Nyáron remek ahogy szellőzők ott lent is. A minitangákat nem ajánlom hosszútávra (órákat bennelenni) viszont egy kellemes estéhez szuper. A lakktangákkal ugyanez a helyzet. Végül leszögezném nem vagyok homokos, viszont igenis szívesen hordok FÉRFI tangákat, pláne ilyen melegbe, nemegugye mert NEKEM tetszik, és kénylemes, Peace
#176   2008. 08. 13. szerda 21:54
Sonyc Sonyc
Az oldal cime: http://www.sartoriadamor.com/KriszSartoria/index_it.htm
Ne zavarjon meg, hogy olasz az oldal. emailnél megtalálod a címét és érdeklödhetsz az alsók árai után. Már többször rendeltem töle: megbizható és gyorsan küldi a rendelt terméket. Ezekből az alsókból szokott feltenni a veterára is ott is rendelhetsz tőle - remélem nem minősitik reklámnak ezt a beírást.
Múltkor kiváncsiség képpen rendeltem, a képekből a legfelsőből - azt hittem kényelmetlen de talán kényelmesebb mint az ilyen tangák mert nem "vág" be annyira.
A Westendben hol melyik üzletben láttál ilyen alsót és mennyiért? csak kiváncsiság képpen kérdezem. Régen többen jártam ott , de most már vidékem élek, és nem vagyok képben.
(Ez egy válasz eltamas üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 11. hétfő 13:57
Igazad van,Én is azt tapasztalom hogy itthon nincs igazán nagy választék ezekből az alsókból. Ahol eddig lehetett kapni ( pl. C&A ), most már ott sincs. Új helyeket viszont nem nagyon vannak. A West End-ben találtam egy új boltot ahol különböző szín összeállítású miniket lehet kapni de sajnos arany áron.
Talán az idén itthon is megnyílik a KiK Textil üzletlánc, ahol remélem árulni fognak férfi tangákat is. Ausztriában és Németországban 2-3 Euróba kerülnek az akciós alsók ezekben a boltokban.
Addig is a honlap címe engem érdekelni, ahol a lenti tangákat meg lehet rendelni.
#175   2008. 08. 11. hétfő 13:57
eltamas eltamas
Igazad van,Én is azt tapasztalom hogy itthon nincs igazán nagy választék ezekből az alsókból. Ahol eddig lehetett kapni ( pl. C&A ), most már ott sincs. Új helyeket viszont nem nagyon vannak. A West End-ben találtam egy új boltot ahol különböző szín összeállítású miniket lehet kapni de sajnos arany áron.
Talán az idén itthon is megnyílik a KiK Textil üzletlánc, ahol remélem árulni fognak férfi tangákat is. Ausztriában és Németországban 2-3 Euróba kerülnek az akciós alsók ezekben a boltokban.
Addig is a honlap címe engem érdekelni, ahol a lenti tangákat meg lehet rendelni.
(Ez egy válasz Sonyc üzenetére (2008. 08. 06. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 17:21
Igen igazad van ebben is és a korábban írt hozzászólásodban is- Én is rendeltem ilyen sex oldalas web-siteról, de már nem fogok- a minősége : no comment , méret: S -t kértem de szerintem Xxl-t kaptam - Na mindegy.
Akitől a képeket feltettem készít női és férfi alsókat , a minősége szerintem renben van. Te választhatod ki az anyagot , a színt, a szabást és méretet. A kidolgzásra meg odafigyel - asszem - ebből él.
Apróbb fazonokat és színesebb alsókat szoktam keresni, de Mo.-n sima boltban egyre reménytelenebb. Mindenhol a szokásos színek (fekete, fehér, piros, kék és szürke)Ezeket a színeket unom már.
Alsóból még a mikro boxert is kerestem, de az is csak csak különlegesség. A most rendelt alsónak csak egy hátránya van: az ára. A legkisebb alsó is kb 3000 Ft-nál kezdődik és 5000 Ft nál áll meg de ezek már fűrdőnadrágok. Azért picit sokkalom, hogy női tangák már 1000 Ft-t lehet kapni addig férfi a triplája és uannyi anyag.
#174   2008. 08. 06. szerda 17:21
Sonyc Sonyc
Igen igazad van ebben is és a korábban írt hozzászólásodban is- Én is rendeltem ilyen sex oldalas web-siteról, de már nem fogok- a minősége : no comment , méret: S -t kértem de szerintem Xxl-t kaptam - Na mindegy.
Akitől a képeket feltettem készít női és férfi alsókat , a minősége szerintem renben van. Te választhatod ki az anyagot , a színt, a szabást és méretet. A kidolgzásra meg odafigyel - asszem - ebből él.
Apróbb fazonokat és színesebb alsókat szoktam keresni, de Mo.-n sima boltban egyre reménytelenebb. Mindenhol a szokásos színek (fekete, fehér, piros, kék és szürke)Ezeket a színeket unom már.
Alsóból még a mikro boxert is kerestem, de az is csak csak különlegesség. A most rendelt alsónak csak egy hátránya van: az ára. A legkisebb alsó is kb 3000 Ft-nál kezdődik és 5000 Ft nál áll meg de ezek már fűrdőnadrágok. Azért picit sokkalom, hogy női tangák már 1000 Ft-t lehet kapni addig férfi a triplája és uannyi anyag.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (32259)
2008. 08. 06. szerda 06:22
Én viszont azt tapasztaltam, hogy a pántok szélei nincsennek megfelelően eldolgozva és...kidörzsölhetnek smile
#173   2008. 08. 06. szerda 14:42
bonusz4 bonusz4
nagy méretet viszont nem takar sajna..
#172   2008. 08. 06. szerda 06:22
X Törölt felhasználó (32259)
Én viszont azt tapasztaltam, hogy a pántok szélei nincsennek megfelelően eldolgozva és...kidörzsölhetnek smile
(Ez egy válasz Sonyc üzenetére (2008. 08. 05. kedd 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 22:29
a képen látható alsókból párat már kiprobáltam, de a minősége szerintem a különböző sex oldalakon található alsókéval nem összemérhető mint ezen az oldal által forgalmazott alsók és a rendelést mindig méretre készitik - ez nem reklám akart lenni.
Skyniben is van meg Intimissiben is találni férfi tangákat, sajnos egyre kevesebbet mind fazonban és mind szinekben. Nekem van ilyen is meg olyan is - söt rendes boxer is. Mind1ik kényelmes.
#171   2008. 08. 05. kedd 22:29
Sonyc Sonyc
a képen látható alsókból párat már kiprobáltam, de a minősége szerintem a különböző sex oldalakon található alsókéval nem összemérhető mint ezen az oldal által forgalmazott alsók és a rendelést mindig méretre készitik - ez nem reklám akart lenni.
Skyniben is van meg Intimissiben is találni férfi tangákat, sajnos egyre kevesebbet mind fazonban és mind szinekben. Nekem van ilyen is meg olyan is - söt rendes boxer is. Mind1ik kényelmes.
(Ez egy válasz Antika... üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 23:07
hello! akik hordják azoktol kérdezném.ez mennyire kényelmetlen?eléggé annak tünik,de a nagy gatyákat én sem szeretem,ezért gonodltam hogy beáldozok egybe! smile
#170   2008. 08. 05. kedd 19:56
X Törölt felhasználó (32259)
Szerintem ne ezekkel a "mini" tangákkal kezd. elég gagyi minőségűek és ráadásul kényelmetlenek is. Inkább menj be egy Skinny boltba és ott nézz magadnak egy normál férfi tangát.
Az alábbi képeken látható tangákat silány, anyagból, nem megfelelő szabással készítik.
Személyes véleményem szerint, inkább szexhez, mint normál használathoz.
De mindent egybevéve, egy megfelelően kiválasztott méret és anyagminőségű férfi tanga messzemenőleg a legkényelmesebb alsó.
(Ez egy válasz Antika... üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
hello! akik hordják azoktol kérdezném.ez mennyire kényelmetlen?eléggé annak tünik,de a nagy gatyákat én sem szeretem,ezért gonodltam hogy beáldozok egybe! smile
#169   2008. 08. 05. kedd 19:15
X Törölt felhasználó (115716)
Szerintem sokkal kényelmesebb, mit bárbelyik boxer, és nem kell állandóan "igazítani"...
#168   2008. 08. 05. kedd 17:20
kotlar kotlar
Nyugodtan vegyél egyet, három nap után mást nem fogsz fordani. Csak az elején kellemetlen, aztán megszokod!
#167   2008. 08. 03. vasárnap 23:07
Antika... Antika...
#166   2008. 08. 03. vasárnap 21:28
eltamas eltamas
Ezeket a minitangákat én is ajánlani tudom. Tavaly több darabot is vettem. Ilyenkor nyáron én is csak ezeket hordom. Olyan mintha nem lenne rajtad semmi, de elől még is takar.
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 08:12
Nem biztos, hogy egy férfinek női tangát kell veselnie, remek férfi tangák is vannak, pld. GoldenGate szexshop. Már annyira megszoktam, hogy elviselhetetlennek tartom a nagy gatyákat. Éppen csak akkora tangákat hordok, hogy a kukacot takarja, hátul csak egy vékony csik. Most nyáron kell kipróbálni.
#165   2008. 07. 31. csütörtök 18:53
Sonyc Sonyc
Találtam egy jó honlapot ott ilyeneket lehet rendelni pl: (ha érdekel megírom hol lehet ezeket és hasonlókat)

(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 08:12
Nem biztos, hogy egy férfinek női tangát kell veselnie, remek férfi tangák is vannak, pld. GoldenGate szexshop. Már annyira megszoktam, hogy elviselhetetlennek tartom a nagy gatyákat. Éppen csak akkora tangákat hordok, hogy a kukacot takarja, hátul csak egy vékony csik. Most nyáron kell kipróbálni.
#164   2008. 07. 31. csütörtök 08:12
kotlar kotlar
(Ez egy válasz Ef8 üzenetére (2008. 05. 06. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 06. kedd 13:25
Én csak nöi tangát viselek, csak ebben érzem jól magam. Úgy 18 éves korom óta tart ez a dolog. A feleségem is tud róla, elviseli ezt a hóbortomat, sőt még szeretkezni is szoktunk úgy, hogy rajtam tanga van. Férfi tangára még nem is gondoltam, a nőiben van valami más, valami jobb, valami izgatobb. Nekem nagyon bejön, mindig én vásárolom magamnak.
#163   2008. 05. 09. péntek 16:58
Sonyc Sonyc
Köszi a tippet Fázóapuka.
Lehet hogy Ef8-nak van igaza, néhány unisexisebb nöi tangát venni - olcsóbb és könnyebb hozzájutni -
Lehet hogy megprobálom : )
EF8: gondolom akkor egy számmal nagyobb kell ?
#162   2008. 05. 09. péntek 15:34
fázóapuka fázóapuka
Szia!
Próbáld meg a www.harisnyadiszkont.hu oldalon,ott van férfi tanga és nem is drága az anyaga nagyon kellemes microfibra anyagú mint a 40-denes harisnyák. Próba képpen én is rendeltem postán két nap alatt meg van.
üdv
(Ez egy válasz Sonyc üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 12:12
Intimissit és Skiny -t tudom hol lehet,
de hol lehet még ?
Nem Bp-n élek, ritkán járok fent, és akkor se azzal töltöm az idöm hogy ilyen alsókat keressek smile
Vidéken meg ilyen alsót találni ... no comment
régebben még láttam, de most...
Korábban németből tudtam hozni ,de már oda se jutok ki.
vagy van aki gyakran jár ki Németo.ba és tudna segíteni ?

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Tress Tress
Nyitás ideje: 2006. 02. 24. péntek
Üzenetek: 401db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 01. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!