Próbáljátok vmi egyszerűbbel kezdeni ami még neki is belefér,pl képfeltöltéssel .Ha tetszik neki és jó képeket raktok fel biztos akad majd jelentkező hátha kedvet kap máshoz is....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 31. vasárnap 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 31. vasárnap 11:59

Törölt felhasználó (334425)

én is ebbe a cipőben járok.4 éve együtt vagyunk és tapintatosan próbálkoztam ezzel a témával de nem igazán jött össze.még nem adtam fel de ugy látom nem igazán fog hajlani semerre se.nagyon konzervativ a párom de azert szivesen várom én is az ötleteket.
Nem lesz hosszú élete ennek a fórumszálnak...
De a lényeg: Ha "rá akarod veni" abból csak gond lesz, és jó esélyed van rá, hogy még a kapcsolatotok látja a kárát. Ha valakit ráveszünk olyanra amit az nem akar, az mindig visszacsap.
Beszélgetni kell a dolgokról és ha pozitívan áll hozzá, akkor szerencséd van, ha elutasítja akkor én nem erőltetném. Vagy pedig nem a feleségeddel fogod átélni a többes örömeit.
De a lényeg: Ha "rá akarod veni" abból csak gond lesz, és jó esélyed van rá, hogy még a kapcsolatotok látja a kárát. Ha valakit ráveszünk olyanra amit az nem akar, az mindig visszacsap.
Beszélgetni kell a dolgokról és ha pozitívan áll hozzá, akkor szerencséd van, ha elutasítja akkor én nem erőltetném. Vagy pedig nem a feleségeddel fogod átélni a többes örömeit.
én is ebbe a cipőben járok.4 éve együtt vagyunk és tapintatosan próbálkoztam ezzel a témával de nem igazán jött össze.még nem adtam fel de ugy látom nem igazán fog hajlani semerre se.nagyon konzervativ a párom de azert szivesen várom én is az ötleteket.
(Ez egy válasz igabiga32 üzenetére (2011. 07. 31. vasárnap 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 31. vasárnap 09:36

33-éves Zalai pár vagyunk,szeretném kiprobálni a többes szexet,fiúval,párral,de a nejem hallani se akar róla.Szerintetek hogy lehetne rávenni?
először az egymás előtti szexet tudom ajánlani, ami semmit nem takar, csak más párokkal egy szobában való szexelést
erre próbáld ösztönözni a párod! egyébként ha rákényszeríted egy 3-asra vagy 4-esre akkor arra rámehet a kapcsolatotok .. mind2 félnek akarnia kell ...

33-éves Zalai pár vagyunk,szeretném kiprobálni a többes szexet,fiúval,párral,de a nejem hallani se akar róla.Szerintetek hogy lehetne rávenni?