Puncit nyalni bármikor! Addig izgatom a barátnőmet
a nyelvemmel amíg el nem élvez,csak utána dugom
meg.
a nyelvemmel amíg el nem élvez,csak utána dugom
meg.
nagyon jok csak drágák
imádo nyalni és a nejem is élvezi. Még jobban szeretem,ha közben az ujjam bedugom a puncijába. A végén pedig a puncis számmal megcsókolom
Vannak fantasztikus orgazmuskrémek. Be kell kenni a vele a csiklót és környékét, vérbőséget okoz és a nejem pl. erre sokkal jobban elélvez, többször is. Persze azért nyalni kell a puncit s környékét s főleg a csiklót. Én is élvezem nagyon.
ha fárad is a nyelv, megéri, kárpótol látni barátnőm arcát, hallani a hangját, míg nyelvemmel kényeztetem. Különösen, amikor elélvez... na az, mindent megér...
Nekem egy másik lánnyal volt a csúcs az életmben, Ő tette fel magasra a mércét...! Az előtt, és az óta sem volt senki a közelében sem annak az érzésnek amit abban az időszakomban átéltem...!
Te is! (csettelésért tiltani foglak benneteket!) Csak érdemben szóljatok hozzá a témához, vagy menjetek át a GG chat szobába!
(Ez egy válasz gabici üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
olvasd a Figyelemfelhívások topicot!
(Ez egy válasz vismajorka üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
és elfárad a nyelved......hát nem is tudom....
(Ez egy válasz gabici üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is!
(Ez egy válasz gabici üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
imádom, ha nyalnak! te meg édes vagy!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 20:55

Áhhh ne má! Kitörölted gabici válaszát nekem,hogy édi vagyok
.
Ja igen no off:
A puncinyalás jó...Okéés?
Lányok.A puncinyalatás jó...Éértem?

Ja igen no off:
Lányok.A puncinyalatás jó...Éértem?
Barátnőm is ezt mondja.

Ha vágsz rá,próbáld ki.Állítólag a nőknek jó,ha jól csinálják,nekem elszokott fáradni a nyelvem,de a barátnőm öröme megéri!Jótanács!(örömet kapni jó,de lehet viszonozni is)
(Ez egy válasz pharmavit üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 13:53

imadom nezni a filmekben a nyalast, de az eletben nem merem megengedni, pedig vagyom ra de valami miatt felek tole..a puncimmal nincs semmi gond, megsem merem engedni..na mindegy...az a lenyeg hogy jo lehet

Áhhh ne má! Kitörölted gabici válaszát nekem,hogy édi vagyok
.
Ja igen no off:
Lányok.A puncinyalatás jó...Éértem? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja igen no off:
Lányok.A puncinyalatás jó...Éértem? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
töröltem a témához nem kapcsolódó hszeket
ősi dakota recept: végy egy üveg pezsgőt, idd meg, aztán hagyd magad!
(Ez egy válasz pharmavit üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)

imadom nezni a filmekben a nyalast, de az eletben nem merem megengedni, pedig vagyom ra de valami miatt felek tole..a puncimmal nincs semmi gond, megsem merem engedni..na mindegy...az a lenyeg hogy jo lehet

Pedig hidd el nagyon élveznéd
Ha ki szeretnéd próbálni csak szólj

Sokáig kérettem magam az első nyalás előtt, de azóta ez elnegedhetetlen. Nincs többé potencia gond, egy jó nyalatás, felér egy dugással.
Ne félj tőle,csak egyszer próbáltasd ki a partnereddel,legközelebb már kérés nélkül is megteszi neked.Hidd el,minket férfiakat is felizgat,ha játszhatunk a "barackotokkal"!Egy fontos dolog:legyen tiszta és illatos! A partnereddel fürödjél egyszerre,már akkor beindul a fantáziátok.