Én imádok játszani a csiklóval,szopogatni,nyalni,és közben ujjazom a puncit,szeretem a nedves ajkakat nyalni

Szex nem lehet nyalás nélkül ! Imádom mikor nyalom a párom, közben látni, érezni, ahogy beleremeg az egész teste s csípőjét mozgatja, már megéri. Persze én is megkapom ezt a kellemes kényeztetést, s persze ahogy csinálja az valami ??? nincs rá, utána egy jót szexelünk ,szerintem nincs jobb ennél. Persze ha társulna még egy hölgy kivel ezt 3- asban lehetne.
Sajnos nekem nem nagyon van részem hosszú nyalásban. Legtöbb partnerem csak megmutatja neki a nyelve helyét és kész....

hmmm partnert kell kicserélni...
(Ez egy válasz szandi288 üzenetére (2011. 12. 26. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 26. hétfő 12:06

Sajnos nekem nem nagyon van részem hosszú nyalásban. Legtöbb partnerem csak megmutatja neki a nyelve helyét és kész....

a monitoron keresztűl nem jön át
pedig tuti a játék, ha hosszasan műveli és ügyesen játszik a nyelvével a páciens

nem kell monitor csak a va-ló-ság..
(Ez egy válasz bubacska üzenetére (2011. 12. 26. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 26. hétfő 12:29

a monitoron keresztűl nem jön át
pedig tuti a játék, ha hosszasan műveli és ügyesen játszik a nyelvével a páciens

csatlakoznék az előttem szolokhoz egyértelmű,ha partner nem úgy csinálja ahogy szereteted, le kell cserélni
(Ez egy válasz szandi288 üzenetére (2011. 12. 26. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Minél hamarabb tisztázni kell vele, hogy miért nem kedveskedik Neked ezzel, és igen is vágysz erre! De légy tapintatos! Talán olyan ok rejtőzhet a háttérben, amire nem is gondoltál!
Sok sikert! (Ez egy válasz szandi288 üzenetére (2011. 12. 26. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok sikert! (Ez egy válasz szandi288 üzenetére (2011. 12. 26. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia.Én imádok nyalni,de volt egysszer egy barátnőm,akinek "kellemetlen" ízű volt a puncija,és egyszerűen elment a kedvem az egésztől,amikor vele voltam.....Állandóan hagymát zabált például és az is nagyon érződött rajta.........Ezt nem bántásként mondom,csak figyelj,lehet hogy ez a baj.......

Nemtom de én Imádok nyalni egyszerűen a mindenem
Remélem,úgy értetted,h a horoszkópod szerint vagy szűz!

Nálam partnerfüggő. Volt akinél nem akartam és olyan is akinél már nagyon vártam arra kerüljön a sor
nem úgy értettem...
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2012. 01. 02. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ez igy igaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 23. szombat 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 23. szombat 12:32

Törölt felhasználó (134651)

Valaki azt mondta,hogy a dugás nyalás nélkül olyan mint a leves só nélkül.És nagy igazság!!!
nincs itt olyan lány, aki szeretné, ha kinyalnák?ha van akkor írjon nyugodtan

Szerintem,egy normális sexhez,szerelmeskedéshez,hozzá tartozik,sőt!!!tovább mennék,az alapja!!!!!!Nélküle,olyan,mint a ló farok nélkül,legalább is nálam.

Mert sajnos,még nem találkoztunk!!!!

Szívesen élvezésig nyalnálak!

Sziasztok! Képzeljétek itt a netről meg ismiztem egy hozzám közel lakó csajszival és bizony kimondottan szép kivánatos puncija volt,de kimondottan szépet képzeljetek el,meg volt mindene, és jó kis homlokos is ráadásul,de olyan kellemetlen volt a szaga h nem voltam képes nyalni neki!! Hát volt ilyenben is részem!!!
pasit kell cserélni, szeretkezéskor finoman odahúzod a fejét és kissé odaszorítod, nem is kell megszólalj, egy tapasztalt pasi ebből kell hogy értse mit akarsz, ha nem, akkor mással próbáld