csodálatos érzés amikor a nyelveddel simogatod a zamatos puncilétől nedves csiklót és a parnered egyre jobban a szádhoz nyomja punciját, hogy erősebben nyalogasd vagy szopogad!!
1. Azt nem tudom lohaszt-e az alkolhol, de elsőre túl gyanús a sztori. Sztem nem igaz.
2. Orvos. Enyém jár rendesen, mégsem tudják mi a baja. Kenet vizsgálat mindig negatív, már én is voltam, de középidőben iszonyat, hogy mi jön belőle. Úgyhogy ezért kár dokihoz menni.
2. Orvos. Enyém jár rendesen, mégsem tudják mi a baja. Kenet vizsgálat mindig negatív, már én is voltam, de középidőben iszonyat, hogy mi jön belőle. Úgyhogy ezért kár dokihoz menni.
nekem nagyon tetszett a sztorid!
azt hiszem, ma nálunk is fürdőzés lesz... bocsi az ötletrabolásért
azt hiszem, ma nálunk is fürdőzés lesz... bocsi az ötletrabolásért

Puncit nyalni lehet orom,vagy keseruseg is! már volt reszem olyan puncit nyalni,ami egyszeruen taszito volt,es 1 perc utan abba kellett hagynom!Szerencsere a mostani csajomnak nagyon finom puncija van,imadom kenyeztetni,es a legszebb h o imadja a legjobban amikor a kicsi nyelvemet végighuzogatom a csiklóján!!
És a mentális tudat mellet a legjobb, ha még az ize is tuti. Bár nekem még rosszítű nem volt, de olyan igen, ami klasszisokkal fincsibb volt a többinél.
A legjobb, amikor látod, hallod, érzékeled, ahogy a partnered az "uralmad" alá kerül.
69 az egyik legjobb ráhangolódás de kell hozzá egy kis gyakorlás hogy a másik ne maradjon hoppon
Jo par eves tapasztalattal kijelentem(LOL)hogy bizony isteni egy(vagy tobb)puncit(pinat)nyalni,kenyeztetni foleg ha a no mar beindult.
eggy igényes csaj én is beválalnék van jelentkező?

IMÁDOM

Én nagyon szeretem nyalogatni, az asszony meg imádja :)
Én imádom a puncit nyalni és kényeztetni.De persze csak ha ápollt.Semmi igénytelenség
Imádom nyalni kényeztetni a puncit.Nincs annál jobb mikor nyalod és szivod.Felizgat nagyon!
Az nagyon jo dolog szerintem mindkét fél örömére! Szuper, nyalni falni ...
Zsozsókám, kitántorogtál a Tündérkertből, pedig ott írtam Neked! :)))))
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 06. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Katicika en a tiedet nyalnam, orgazmusig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 12:56
Törölt felhasználó (7767)
VIP

Én is szeretem a dolgot 8D
azért ez nem semmi
Nem semmi teste van,eléggé tömör(izmos)egy nőnek,de azért nem rossz.Imádok puncit nyalni én is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 12:56

Törölt felhasználó (7767)
VIP