nyalni jó főleg ha már kicsit nedves is a punci
Nyalni, szívni és a nyelved mélyen bedugni. Sztem minden Nő imádja. A csikló szívása, szopogatása is sikert arat ha elég óvatosan kezdesz hozzá. Lényeg a fokozatosság elve. A lágy szellőtől a brutális erősségű nyelvcsapásokig.

Nem semmi teste van,eléggé tömör(izmos)egy nőnek,de azért nem rossz.Imádok puncit nyalni én is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 12:56

Törölt felhasználó (7767)
VIP

azért ez nem semmi

Én is szeretem a dolgot 8D
Katicika en a tiedet nyalnam, orgazmusig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 12:56
Törölt felhasználó (7767)
VIP

Zsozsókám, kitántorogtál a Tündérkertből, pedig ott írtam Neked! :)))))
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 06. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Az nagyon jo dolog szerintem mindkét fél örömére! Szuper, nyalni falni ...
Imádom nyalni kényeztetni a puncit.Nincs annál jobb mikor nyalod és szivod.Felizgat nagyon!
Én imádom a puncit nyalni és kényeztetni.De persze csak ha ápollt.Semmi igénytelenség
Én nagyon szeretem nyalogatni, az asszony meg imádja :)
IMÁDOM

eggy igényes csaj én is beválalnék van jelentkező?

Jo par eves tapasztalattal kijelentem(LOL)hogy bizony isteni egy(vagy tobb)puncit(pinat)nyalni,kenyeztetni foleg ha a no mar beindult.
69 az egyik legjobb ráhangolódás de kell hozzá egy kis gyakorlás hogy a másik ne maradjon hoppon
A legjobb, amikor látod, hallod, érzékeled, ahogy a partnered az "uralmad" alá kerül.
És a mentális tudat mellet a legjobb, ha még az ize is tuti. Bár nekem még rosszítű nem volt, de olyan igen, ami klasszisokkal fincsibb volt a többinél.
Puncit nyalni lehet orom,vagy keseruseg is! már volt reszem olyan puncit nyalni,ami egyszeruen taszito volt,es 1 perc utan abba kellett hagynom!Szerencsere a mostani csajomnak nagyon finom puncija van,imadom kenyeztetni,es a legszebb h o imadja a legjobban amikor a kicsi nyelvemet végighuzogatom a csiklóján!!
nekem nagyon tetszett a sztorid!
azt hiszem, ma nálunk is fürdőzés lesz... bocsi az ötletrabolásért
azt hiszem, ma nálunk is fürdőzés lesz... bocsi az ötletrabolásért