1. Azt nem tudom lohaszt-e az alkolhol, de elsőre túl gyanús a sztori. Sztem nem igaz.
2. Orvos. Enyém jár rendesen, mégsem tudják mi a baja. Kenet vizsgálat mindig negatív, már én is voltam, de középidőben iszonyat, hogy mi jön belőle. Úgyhogy ezért kár dokihoz menni.
2. Orvos. Enyém jár rendesen, mégsem tudják mi a baja. Kenet vizsgálat mindig negatív, már én is voltam, de középidőben iszonyat, hogy mi jön belőle. Úgyhogy ezért kár dokihoz menni.
csodálatos érzés amikor a nyelveddel simogatod a zamatos puncilétől nedves csiklót és a parnered egyre jobban a szádhoz nyomja punciját, hogy erősebben nyalogasd vagy szopogad!!
azt nem teljesen értem, h miért én kaptam a választ, de köszi a figyelmeztetést!!!
Pezsgő nem érdekel! de nyalni nagyon jó!!
Sziasztok!En nagyon szeretem a nöket oralisan,hosszan kenyeztetni,nyalni a kis ajkakat,a nagy ajkakat,a csiklot,majd tövig behatolni a nyelvvel es jol mozogni benne.Minden nö mashol erzekeny bent es ez nekem az izgato!!
én is szeretem ha nyalnak de legjobb amikor szivja finoman harapdálja a csiklóm puszi nektek is oda lányok jó lenne veletek is kiprobálni
Egyszerűen első olvasatra azt mondtam nem lehet.
Én az igazán jó szexélményeimet nem tudnám visszaidézni, mert nem gondolom, hogy a vér az agyamban van, és memorizál.
Csak arra emlékszem, hogy marha jó volt, vagy ha vissza tudom játszani, akkor az a másodosztályúból való volt, csak dugtunk egyet.
De mindegy, ha igaz, igaz, sztem nem.
Én az igazán jó szexélményeimet nem tudnám visszaidézni, mert nem gondolom, hogy a vér az agyamban van, és memorizál.
Csak arra emlékszem, hogy marha jó volt, vagy ha vissza tudom játszani, akkor az a másodosztályúból való volt, csak dugtunk egyet.
De mindegy, ha igaz, igaz, sztem nem.
Én ezel szoktam nyalni
én imádok nyalni.
Én is imádom csinálni,főleg mikor gusztán-frissen borotvált a puncus.Harapom,szívom és a nyelvemmel behatolok az nagyon vadító.
A puncit akkor a legjobb nyalni,amikor frissen borotvált,es ápolt!!Minden csaj elvárja ,es szereti,h nyalogassák a csikloját,ezrt jol kell csinálni,az hatalmas orom a csajoknak!
Imádok nyalni az asszony meg engem imád érte!

En ezt szeretem nyálozni a legjobban!!!
Szerintem a puncinyalás a legjobb dolog a világon.Ha egyszer elkezdem nem tudom abbahagyni,szinte megrészegülök tőle,a feleségem ilyenkor a falat vakarja a gyönyörtől.Mindenkinek melegen ajánlom az illatos finom puncit!
Imádom a puncit kényeztetni a nyelvemmel. Annyira jó érzékelni, ahogy a párom lassan a szinte könyörög a végkifejletért. Lehet, hogy erős az uralkodási vágyam?
a puncinyalás a legjobb a világon!Izgalomba hoz engem is,a kedvesem meg egyenesen megőrül tőle.Nincs is jobb a finom illatos puncinál!

vadmacskafogo

Katka