:ppppppppppppppppppp
a nylogátassal egyet értek de a fasz szopással nem
a nylogátassal egyet értek de a fasz szopással nem
Az a helyzet, hogy a csiklóm nyalásának az iránya sem mindegy nálam. Pl. ha oldalról nyalják vagy hátulról, akkor nekem jobb. Más hogy van van ezzel?
Az kellene, csak nem vagyunk egész nap együtt, sajnos.
Sok ilyen dumától folyamatos a nedvkibocsájtásom, ami igen síkossát teszi a napomat.
Lehet így dolgozni?, hogy csak a nyalásra és szexre gondolunk?
Jajjaj.... dugni kék (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 12:00
Sok ilyen dumától folyamatos a nedvkibocsájtásom, ami igen síkossát teszi a napomat.
Lehet így dolgozni?, hogy csak a nyalásra és szexre gondolunk?
Jajjaj.... dugni kék (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (84607)
Mindenki fogja a párját és kezdjenek el szeretkezni.
Mindenki fogja a párját és kezdjenek el szeretkezni.
sanyisanya az az érdekes, hogy én a franciáért nem lelkesedem. Valahogy az sok nekem. Ha nekem nyalnak akkor is az a jó, hogy tökre ellazul az ember és nem kell figyelni. Ha meg cumizás van, hát akkor csak a páromra figyelek és gerjesztem a csúcsig.
Baj ez? (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 20. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Baj ez? (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 20. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
A szexnek szerintem akkor van igazi értelme, ha minden kölcsönös. Én is imádom ahogy a párom nyög és tolná magát a számba.
"Nyalni, csak úgy lehet, ha élvezzük az ízeket..."
"Nyalni, csak úgy lehet, ha élvezzük az ízeket..."
nagyon jó dolog,tőle már csak a francia sex jobb
Ha akarod én minden kényesztetni fogom a hamvas puncid a nyelvemmel. BoZeR
(Ez egy válasz mussika üzenetére (2007. 03. 20. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 12:58
Iszonyat felpörgettetek tegnap fiúk.
Olvastam a véleményeteket, az érzéseket a nyalásról és teljesen lázba jöttem. Iszonyat forró éjjszakánk volt a pasimmal. Kényeztettem őt ahogy egy férfi elvárja, de most aztán én is kikértem a nyalásból a részemet.
Istenien csinálja.
Köszi nektek srácok, hogy felvilágosítottatok arról, mekkora öröm a nőt nyalni.
Bizsergek a gondolatától is.
Írjatok még ilyeneket, habár még tart a tegnapi láz és ma se sokat fogunk aludni. Jelenleg alig birok a lukamon ülni, annyira gerjedt vagyok.
Olvastam a véleményeteket, az érzéseket a nyalásról és teljesen lázba jöttem. Iszonyat forró éjjszakánk volt a pasimmal. Kényeztettem őt ahogy egy férfi elvárja, de most aztán én is kikértem a nyalásból a részemet.
Istenien csinálja.
Írjatok még ilyeneket, habár még tart a tegnapi láz és ma se sokat fogunk aludni. Jelenleg alig birok a lukamon ülni, annyira gerjedt vagyok.
nekem tetszik csiklot nyalni, jo látni ahogy a barátnöm élvez töle. BoZeR
Hol lakozol,drága ˝Lefetymester˝?
Iszonyat felpörgettetek tegnap fiúk.
Istenien csinálja.
Istenien csinálja.

nagyon nagyonjo képek! gyapi mond honnét szerezted őket?
Kezd nagyon el Chat-esedni a dolog!!!
Beszéljétek meg priviben, vagy menjetek fel a Chat-re!!!
Mert tiltás lesz!!!
Beszéljétek meg priviben, vagy menjetek fel a Chat-re!!!
Mert tiltás lesz!!!
én egyedül megcsinálom azt, amit 3! még mi az, hogy na de fiúk? na de Niki!!!
én a Niki punciját imádnám :)
Nyagyon jó dolog a finom igényesen borotvált puncit nyalni.Szerencsére a párom pinusa is ilyen.Nem is maradhat ki egyetlen alkalom sem.Eleinte párom óckodott tőle,de mostmár ő is nagyon élvezi.Van mikor az arcomra ül és én úgy nyalom az édes puncit,isteni mikor finom nedvét a számban érzem.Bocs a buta fogalmazásért,de még kezdő vagyok a neten.Mindenkinek jó nyalakodást kívánok!
elég rá nézni és kedvet kap hozzá az ember

én is találtam egyet - ilyen, mikor egy helyes srác tudja a dolgát :)- puszi

vadmacskafogo

cirobumer