Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2006. 03. 04. szombat 14:46
vadmacskafogo vadmacskafogo
Mit tegyek,ha ez a mindenem ,ha nyalhatom,imádhatom,kényeztethetem ezt csodálatos NŐ szervet,ami kicsinysége ellenére képes extázisba, izgalomba hozni a nő testet..
#2   2006. 03. 04. szombat 14:55
Kollinsz Kollinsz
Szerinteem csak csináld! Én is hasonlóan vélekedek a kérdésről! hajrá!
(Ez egy válasz vadmacskafogo üzenetére (2006. 03. 04. szombat 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 04. szombat 14:46
Mit tegyek,ha ez a mindenem ,ha nyalhatom,imádhatom,kényeztethetem ezt csodálatos NŐ szervet,ami kicsinysége ellenére képes extázisba, izgalomba hozni a nő testet..
#3   2006. 03. 04. szombat 15:04
köszönöm a vélemyényedet....örülök hogy más is hasonlóan vélekedik
(Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2006. 03. 04. szombat 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 04. szombat 14:55
Szerinteem csak csináld! Én is hasonlóan vélekedek a kérdésről! hajrá!
#4   2006. 03. 04. szombat 15:05
nyes
#5   2006. 03. 04. szombat 17:28
freddy2 freddy2
finom Pedig jó dolog
#6   2006. 04. 28. péntek 01:44
gocsev gocsev
A kiadós szeretkezés alapja,+két újj a punciba!
#7   2006. 04. 28. péntek 19:04
duciladi duciladi
Szerintem ha imádod ezt csinálni akkor csináld szorgalmasan:) A nők meg imádják, ha nyalják őket:)
Legalábbis én személy szerint nagyon imádom ezt a fajta játékot:)
(Ez egy válasz vadmacskafogo üzenetére (2006. 03. 04. szombat 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
#8   2006. 04. 28. péntek 19:36
vazelinator vazelinator VIP Admin
nem lesszek gonosz nem törlöm pedig van punci nyalos téma:)
még tom1019 is mulik ne én legyek mindig a gonosz:)
meg érzek egy kis lekesedést ebben a formámaban:)
#9   2006. 04. 29. szombat 11:03
Mr.Enigma Mr.Enigma
Ha ezt imádod, akkor éld ki ilyen irányú "perverziódat" minél többször minél inkább. Én is legalább ilyen "perverz" vagyok mint te. :)

Az adott lány meg majd nem győz dicshimnuszokat zengeni rólad barátnőinek, ha jól csinálod.
Legutóbbi csajom egyenesen beajánlott saját hugának egy nyelvjáték erejéig, mert a lány nem szerette ha bárki szájjal ért a puncijához, de nem is sok embernek adott esélyt (leginkább egynek sem). Sajnos nem lettem kikölcsönözve, de talán majd még egyszer. Mindenesetre hízelgő volt a helyzet. Alátámasztotta, hogy valamit jól csinálhatok.
#10   2006. 04. 29. szombat 15:41
bobxv1600 bobxv1600
:) ez az alap sztem, ha egy pasi alaposan kinyalja a párját..
#11   2006. 05. 02. kedd 08:32
Mr.Enigma Mr.Enigma
Hülyeségnek tartom. Ha odafigyelsz a partneredre, és tanulékony vagy akkor mindegy, hoyg fiú vagy e vagy lány, akkor te is nyelvmester lehetsz. Hidd el tapasztalatból tudom.
#12   2006. 05. 03. szerda 15:36
Valaki aki vad Valaki aki vad
Hát az én nyelvtani képességeim miatt mondták rám, hogy "Csiklóprofesszor"
Ezt nem dicsekvésnek mondom, de igaz is!!!
Sok fincsi punci ment már el a nyelvemtől(is)!
#13   2006. 05. 18. csütörtök 17:14
69 69
Válasz cicuska81-nek:
Méltányolom, hogy felvállalod azt, hogy szereted, ha nyalnak.
Csodálkozva találkoztam olyan lányokkal, akik nem engedték meg nekem, hogy nyelvemmel remekeljek. Undorítónak, ellnszenvesnek tartották a kérésem. Persze azt meg hallani sem akarták, hogy ők szopogassák a farkincám. Nem értem, ha tetszik valaki, akkor tetszik az egész személy, tetőtől talpig. Olyan helyen kell neki a gyönyört nyújtani, amitől kiszakad a velő a gericéből. Bármennyit szeretkezel is, ez a szám kevesebb annál, mint amit megérdemelsz. MIndent bele!
Csak az az egy lehet fontos: repüljön el partnered, mert csak így adhat neked is szárnyakat.
#14   2006. 05. 19. péntek 07:08
X Törölt felhasználó (48337) VIP
Szó szerint igaz!
(Ez egy válasz 69 üzenetére (2006. 05. 18. csütörtök 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 18. csütörtök 17:14
Válasz cicuska81-nek:
Méltányolom, hogy felvállalod azt, hogy szereted, ha nyalnak.
Csodálkozva találkoztam olyan lányokkal, akik nem engedték meg nekem, hogy nyelvemmel remekeljek. Undorítónak, ellnszenvesnek tartották a kérésem. Persze azt meg hallani sem akarták, hogy ők szopogassák a farkincám. Nem értem, ha tetszik valaki, akkor tetszik az egész személy, tetőtől talpig. Olyan helyen kell neki a gyönyört nyújtani, amitől kiszakad a velő a gericéből. Bármennyit szeretkezel is, ez a szám kevesebb annál, mint amit megérdemelsz. MIndent bele!
Csak az az egy lehet fontos: repüljön el partnered, mert csak így adhat neked is szárnyakat.
#15   2006. 10. 29. vasárnap 07:38
X Törölt felhasználó (55447)
A punci a legédesebb dolog a világon. Szeretem nyalogatni izgatni a csiklót. Csajok aki undorítónak hiszi egy csodálatos élményal szegényebb. A kedvesem szereti amikor kényesztetem izgató punciját. beka3 beka3
#16   2006. 10. 29. vasárnap 09:51
bolhab bolhab
imádom mikor a párom kinyal őis szereti de szeretem ha a vágén beteszi a farkát
#17   2006. 10. 29. vasárnap 21:38
X Törölt felhasználó (66962)
beka3 nagyon finom egy borotvált pinát nyalni
#18   2006. 10. 30. hétfő 14:48
cicus69 cicus69
Imádom amikor a párom nyalogatja a csupasz puncimat. Persze néma gyereknek anyja se érti a szavát... tartja a mondás. és ez igaz is. ha nem is sikerül mindig elélvezni tőle (mert lányok valljuk be ez így van), akkor is élvezem... és igenis szólok amikor épp nem jó helyen nyalogat, és akkor is amikor megtalálja a legérzékenyebb pontomat... és fiúk: amikor a nő csípője megmozdul, akkor igazán tetszik neki, és vegyétek fel az ő ütemét. higyjétek el, siker lesz! :)
#19   2006. 10. 30. hétfő 14:52
colUmbia13 colUmbia13
imádom nyalni
#20   2006. 10. 30. hétfő 19:44
X Törölt felhasználó (137313)
Teljesen +értem a csodálkozásodat;volt 1 palim,aki szintén irtózott ettől(mármint a nyalástól),de +' azt sem akarta,h. Én "nyalogassam-->csak el kelett kapnom-->utána nem győzte kérni.Szóval:csak azt akarom mondani,h. Te is csak "kapd el" a nőt,ő is köynörögni fog érte.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vadmacskafogo vadmacskafogo
Nyitás ideje: 2006. 03. 04. szombat
Üzenetek: 1002db
Utolsó üzenet: 2023. 02. 13. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!