ez nekem is izgató, viszont ez sokan össze keverik, mert ez lehet izgató wife sharing-ként és lehet izgató de másként más mozgató rugóval cuckoldként,
Párszor már próbáltak ismerkedni velünk "bull" pasik, és nem értették meg sehogy , hogy nem cucklod játékról van szó (Ez egy válasz RaceR00 üzenetére (2026. 05. 11. hétfő 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 11. hétfő 16:49
Párszor már próbáltak ismerkedni velünk "bull" pasik, és nem értették meg sehogy , hogy nem cucklod játékról van szó (Ez egy válasz RaceR00 üzenetére (2026. 05. 11. hétfő 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
A mostani parosnal is izgatta a ferjet, hogy vegig nezhette mit muvelek a kedvesevel
A legtöbben nem tudják mi a különbség a cuckold, és a hotwife játékok közt.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 05. 11. hétfő 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 11. hétfő 22:45
ez nekem is izgató, viszont ez sokan össze keverik, mert ez lehet izgató wife sharing-ként és lehet izgató de másként más mozgató rugóval cuckoldként,
Párszor már próbáltak ismerkedni velünk "bull" pasik, és nem értették meg sehogy , hogy nem cucklod játékról van szó
Párszor már próbáltak ismerkedni velünk "bull" pasik, és nem értették meg sehogy , hogy nem cucklod játékról van szó
Hány eves volt a hölgy ?
(Ez egy válasz RaceR00 üzenetére (2026. 05. 11. hétfő 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
A mostani parosnal is izgatta a ferjet, hogy vegig nezhette mit muvelek a kedvesevel
Nagyon irigyellek
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2026. 01. 13. kedd 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Elhiszem mert gyönyörű farkad van engem is izgatja látni ahogy teleelvezed a menyasszony ön száját és punciját is
(Ez egy válasz RaceR00 üzenetére (2026. 05. 11. hétfő 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol lehet találni jó mérettel megáldott fekete srácot? Valakinek tapasztalat?
Itt írtam egynek hogy megdugná-e a szeretőmet a szemem láttára, nem is válaszolt.
Szórakozóhelyek?
Egy másik platformon kommunikáltam olyan pasipárossal ahol az egyik fekete, de még nem jött össze az éles bevetés hogy elvigyem nekik a lányt és lerendezzék előttem.
(Ez egy válasz puncikám79 üzenetére (2026. 05. 12. kedd 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 12. kedd 16:54
Szórakozóhelyek?
Egy másik platformon kommunikáltam olyan pasipárossal ahol az egyik fekete, de még nem jött össze az éles bevetés hogy elvigyem nekik a lányt és lerendezzék előttem.
(Ez egy válasz puncikám79 üzenetére (2026. 05. 12. kedd 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol lehet találni jó mérettel megáldott fekete srácot? Valakinek tapasztalat?
Mi is írtunk itt az oldalon nagy méretű,vastag fotós hirdetésre de kamu volt,unatkozós idióta.
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2026. 05. 12. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 12. kedd 17:15
Itt írtam egynek hogy megdugná-e a szeretőmet a szemem láttára, nem is válaszolt.
Szórakozóhelyek?
Szórakozóhelyek?
én is szeretem mikor előttem dugják a feleségemet
Kiderült, hogy feleségemet egy másik, idősebb pasi kúrja (bevallotta).
Mit szóltál hozzá? Örültél neki, hogy kelendő a párod?
(Ez egy válasz Harmasparom üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 14. csütörtök 09:31
Kiderült, hogy feleségemet egy másik, idősebb pasi kúrja (bevallotta).
Van olyan rajtam kívül aki imádja hallgatni szex közben hogy a párja másról beszél?

Herceg31

zozoka79
Katerina S