Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Írd ide le, ha voltál már hármasban. Oszd meg velünk élményeid bárki is vagy a hármasból vagy többesből. Akkor is írj bátran, ha csak álmodozol róla vagy ha szeretnéd rávenni az asszonyt.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 16 17 18
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#19   2011. 08. 25. csütörtök 19:13
Jade_ Jade_
Tényleg netről másolt történetek? De úgy látom nem izgatja, mert hinti még mindig smile
#18   2011. 08. 25. csütörtök 19:11
Herceg31 Herceg31
Sziasztok!
Szeretném veletek megosztani egy kedves párral együtt töltött első élményemet.
Egy presszóban találkoztunk. Nem küldtek képet magukról, de a paraméterek nagyon vonzóak voltak. Ez volt az egyetlen alkalom, hogy kép nélkül találkoztam valakivel. Mikor megláttam a lányt a lélegzetem is elakadt. Tőlem egy fejjel magasabb, vékony manöken arcú fiatal tündér volt, kis formás cicikkel. A férje is szimpatikus srác volt. Röviden beszélgettünk és mivel meg volt a szimpátia, mentünk fel a lakásba. Egy kék nyári ruha volt a lányon ami nem sokat takart a testéből. Vékony lábai jól látszottak és a válla is szabadon volt. A ruhán át kivehetően csúcsosodtak a mellbimbói. A srác kiment még cigizni az ajtó elé, így kettesben maradtam a lánnyal. Nagyon vissza kellet fogni magam, hogy a hívogató tekintetére ne döntsem rá az ágyra. Mint utólag megtudtam ez bejött volna neki és a férjének is. A második alkalomnál már bátran ledöntöttem és mire bejött a férje már mohón szopta a farkam. No de maradjunk még az elsőnél. Bejött a férje, kibontott egy sört, leült az ágy mellé és mondta, hogy csak bátran, vágjatok bele. Elkezdtem csókolózni a lánnyal és ettől mindhárman felizgultunk. Jó kemény kis cicije van és egyből nedves lett a bugyija is. Szépen levetkőztettem, majd lehúzta a nadrágom és elkezdett szopni. Nagyon ügyes benne. Férje is elővette a farkát és miközben minket nézet verte a farkát. Közben nyalogattam a kis nedves punciját. Igazán finom puncija van. Majd odajött a férje és elkezdte dugni a feleségét, miközben a farkam szopta az asszony. Ezután cseréltünk a férjével és szemből bedugtam a feleségének. Kezdetben szopta a férjét, de aztán úgy belemelegettünk, hogy már nem tudott rá koncentrálni, így inkább élvezte a dugást. Gyakran mondogatta közben, hogy basszál meg, amit jó volt hallani. Közben csókolóztunk is, míg az asszonyka el nem élvezett, aztán én sem bírtam már sokáig és én is elélveztem. Aztán odafordult a férjéhez és addig szopta míg a szájába nem csurgott az ondó. Ez volt velük az első együttlétem. A második is nagyon jól alakult, de azt majd legközelebb leírom. Kívánom minden férfitársamnak és párnak, hogy éljenek át hasonló élményeket. Sziasztok
#17   2011. 08. 25. csütörtök 15:32
Jade_ Jade_
Hihetetlen mennyire irigyek vagytok nyes
#16   2011. 08. 25. csütörtök 15:24
kudogvoy kudogvoy
Csak úgy a nagy számok törvénye, az arányok alapján írj már egy meghiúsult esetet is, légy'szíves
#15   2011. 08. 25. csütörtök 14:07
X Törölt felhasználó (165067)
Aha...
#14   2011. 08. 24. szerda 20:25
Herceg31 Herceg31
Sziasztok!
Egy másik élményemet írom le nektek egy nagyon fiatal párral. A lány épphogy 19 éves volt, akkora cicikkel, hogy két kezembe sem fért bele egy. Egy bevásárló központ előtt találkoztunk, de képeken már láttam előtte, hogy baba arca van a lánynak. Tudjátok, olyan ártatlan tekintet, csókos szájjal. Már nagyon vártam, hogy élőben is lássam. Szimpik voltunk egymásnak, így néhány szó után beültek hozzám a kocsiba és mentünk a lakásomra. Alig vártam, hogy a szobába érjünk. A lány levette a pulcsiját és egyből az ágyra ült, én meg mellé és elkezdtem csókolgatni a nyakát majd a melleit, mert egy kivágott ruhában volt. A férje is odajött és ő meg a másik hatalmas mellét csókolgatta. Levettük a felsőjét és elidőztünk egy darabig ezeken a szépségeken. Jó nagy mellbimbója volt, ami bejött nekem. Aztán az ágyra fektettük és két oldalról a szájába adtuk a farkunk. Ügyesen bánt a két dákóval. Aztán a pasija elkezdte dugni, míg tovább szopta a farkam. Nagyon jól állt a kislányos arcába a nagy farkam, és mohón szopta. Majd négykézlábra állt és elém fordította a fenekét. Hát kevés ilyen jó segget láttam. Be is akasztottam neki mélyen, amitől felnyögött és elkezdte szopni a férjét. Nagyon élvezte ahogy dugtam, jó volt hallani. Ezt a pózt nagyon szeretem és neki is bejött így ebben sokáig voltunk. Ebbe mentem el először. Aztán a pasija dugta, míg engem szopott különböző pózokban. Nagyon változatos volt. Aztán a pasija is elélvezett, rá a melleire. Ezután a pasija elkezdte nyalni őt, jó mélyen és hevesen. Közben kérte hogy rendesen szopassam őt. Szereti ha erősebben dugják a száját. Örültem a felkérésnek és megadtam neki, ami jár és végül a szájába élvezetem. Az utolsó cseppig lenyelte az ondót. Kicsit később a feleség is elélvezett. Kipurcanva feküdtünk az ágyon egy darabig, majd beszélgettünk és végül felöltöztünk. Nagyon jó volt velük lenni. Sok sikert minden hasonlóra vágyó párnak és férfinek.
#13   2011. 08. 24. szerda 18:23
madmaximum madmaximum
Ez szimpla önfényezés, kinek bejön kinek nem. Sztem az a legnagyobb "dicsőség" ha a pár ir rolad...nem pedig magad. Sztem.
#12   2011. 08. 23. kedd 21:52
kymera1 kymera1
Ez már nekem sok! confused buck
#11   2011. 08. 23. kedd 20:09
Herceg31 Herceg31
1. Sziasztok! Ismét szeretném megosztani egy 3-as együttlétemet veletek. Egy fiatal pár volt akiknek én voltam az első 3-as sex. A második alkalmat szeretném leírni nektek, de azért néhány szóban elmondom az elsőt is. Itt a GG-n ismerkedtünk meg és találkozót szerveztünk náluk. Egy 21 éves lányról és 23 éves párjáról van szó, akik együtt élnek. A lány manöken típusú kis formás cicikkel a párja meg izmos, sportos típus. A házuk előtt találkoztam a pasival, beszélgettünk röviden, majd felhívott a lakásba. A lány nem volt túlöltözve. Egy feszes kisnadrág volt rajta amiben látszott a formás, feszes feneke és a puncija is jól kivehető volt. Egy feszes fehér poló volt rajta, amin keresztül nem volt nehéz elképzelni a melleit. Beszélgettünk, nagyokat nevettünk, társasoztunk, aztán a pasija elkezdte vetkőztetni. Gyönyörű teste van és nagyon formás kerek melli kis mellbimbókkal. Pasija mondta, hogy fogjam meg a melleit. Jó volt velük eljátszani, szopogatni. Simogatni a formás fenekét, testét. hosszan sexeltek, több pózban, de én csak simogattam és csókolgattam a lányt, mást nem engedett. Így is nagyon élvezetes és emlékezetes volt az első alkalom. Igazából nem voltam benne biztos, hogy lesz második, mert úgy tűnt csak ezt akarta megélni a lány. Kb. 1 hónap múlva kaptam egy sms-t, hogy ráérek-e mostanában? Nagyon örültem az invitálásnak és megint találkoztunk. Mikor odaértem hozzájuk, ők is épp előttem értek haza. Mondták, hogy elmennek zuhanyozni. Be is mentek a fürdőszobába de az ajtót nyitva hagyták. A lány nekivetkőzött gyorsan és én még mindig elcsodálkoztam, hogy lehet valakinek ennyire jó teste. Beálltak a kádba és eljátszottak egymás testével. A lány kérte a pasit, hogy dugja meg a kádban, de a pasi nem akarta ott. Kijöttek a kádból, megtörölköztek és mivel ott álltam az ajtóban a lány kifelé jövet nekem dörgölődzött a meztelen testével én meg jó alaposan végigsimogattam mindenhol. Én is gyorsan lezuhanyoztam. Bementünk a szobába, a lány elkezdte szopni a pasiját. Jól bánt a fasszal, kínálgattam neki az enyém is, de nem akarta szopni, így én vertem közben és simogattam a lányt ahol csak akartam. Jó volt megújjazni őt szopás közben. Aztán ráült a pasija farkára és jól meglovagolta. Ekkor már úgy gondoltam, hogy ismét csak néző leszek sex közben. Ekkor a lány leszállt a pasija farkáról, elkezdte szopni és felém fordította a fenekét. Hátra fordult és csak ennyit mondott: csak óvatosan tedd be. Levegőt is alig kaptam a meglepetéstől. De nem tétováztam sokáig, szépen óvatosan betoltam a kis nedves puncijába a nagy farkam. Megmarkoltam a kis fenekét és alaposan megdugtam a gyönyörű lányt. Nagyon élvezte, aminek hangot is adott. Aztán lehúzta magát a farkamról és mondta a pasijának, hogy most te dugjál szemből. Odavittem a szájához a farkam, de nem akarta szopni. Aztán a pasija rendesen dugta őt, nagyon élvezte a lány és közben kézzel verte a farkam. Egyszer csak azt látom, hogy bekapja a farkam és szopta rendesen. Majd mondta a lány hogy cseréljünk.
#10   2011. 08. 23. kedd 20:09
Herceg31 Herceg31
2. Most én dugtam szemből és a pasiját szopta. Így dugtam őt egy darabig. Közel jártam már hozzá, hogy elélvezzek, így megkérdeztem a pasiját, hogy hova élvezhetek, mire ő rávágta hogy a lány szájába. Láttam, hogy elkerekedett a szeme a lánynak, kis mosoly volt az arcán, de nem szólt semmit. Kicsivel később kihúztam a farkam, a pasija hátrább ment a lány nagyra nyitotta a száját és meg tele nyomtam ondóval, miközben végig a szemembe nézett. Majd becsukta a száját és lenyelte. Ezután bekapta a farkam és rendesen letisztogatta róla az ondót. A pasija újra dugta őt, addig míg el nem élvezett a lány. És végül a pasija is a szájába élvezett. Nagyon jó volt velük lenni. Igazán sexi, csini pár. Hasonló jókat kívánok minden párnak és férfinek. Sziasztok
#9   2011. 08. 23. kedd 20:01
Herceg31 Herceg31
Csinos párod van, beszéljük meg privátban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 23. kedd 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2011. 08. 23. kedd 16:40
Szia. Abból indulok ki, hogy minek kamuzni. Én se teszem. Bár akad "amott" elég sok meredek történet, de fogadjuk mind igaznak. Arra lennnék kiváncsi, Herceg31 vajon az én páromat is megdugná ahogy itt lentebb leirja a sztoriját ? Igaz, ott ott lennék én mint néző, videóznám is, de akadály, hogy a párom kiesik az életkorból pár évvel, mint ami az úriember igénye.
#8   2011. 08. 23. kedd 16:40
X Törölt felhasználó (104575)
Szia. Abból indulok ki, hogy minek kamuzni. Én se teszem. Bár akad "amott" elég sok meredek történet, de fogadjuk mind igaznak. Arra lennnék kiváncsi, Herceg31 vajon az én páromat is megdugná ahogy itt lentebb leirja a sztoriját ? Igaz, ott ott lennék én mint néző, videóznám is, de akadály, hogy a párom kiesik az életkorból pár évvel, mint ami az úriember igénye.
(Ez egy válasz kymera1 üzenetére (2011. 08. 23. kedd 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 23. kedd 12:45
77 Magyar népmese By GG buck

Ales azért ne higyj el mindent komolyabb pasinak gondollak! ejnye1
#7   2011. 08. 23. kedd 12:45
kymera1 kymera1
77 Magyar népmese By GG buck

Ales azért ne higyj el mindent komolyabb pasinak gondollak! ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 23. kedd 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2011. 08. 23. kedd 08:22
Nekem sajnos mindössze egyszer volt rá lehetőségem, hogy más feleségét megdughassam, és már jó rég is volt. Szombati nap volt, szokásos kocsikázás a városban, egyik helyről a másikra. Az egyik buli előtt ott ácsorgott a lány pár barátnőjével, dumáltak, vihorásztak. Csatlakoztam a dumapartihoz. Kis idő múlva azt mondja a csaj, neki nincs is kedve bemenni a buliba, autózzunk. Akkor őszintén nem is gondoltam még semmire. De mivel az összes barátnője bulizni akart, senki nem jött velünk, maradtunk ketten. Akkor már gondoltam arra, hogy nem lenne rossz a kocsiban egy kis tipi tapi, csőrözés, stb. Azt mondja a csaj, fel kell szaladnia, mert otthon hagyott valamit. Jó menj, megvárlak. Erre ő, gyere már te is, ne unatkozz itt negyed órát a kocsiban, hát erre nem lehet nemet mondani, lesz ami lesz. Fent voltunk, erre ő, most igy már nincs is kedve sehova mennie, igyunk valamit. Iszogattunk, kérdezem, és a férjedurad merre van. Most szét vannak, sőt el is válnak majd idővel, ne is beszéljünk róla. Megittuk az üveg piát, ő elmegy zuhanyozni. Mondom, segitsek ? Persze, ha akarsz. Na, hát ezután gyors fürdés, aztán be az ágyba. Sima dugás volt, semmi szopi, nyali, de jólesett. Szerintem a csaj előbb tudta hogy aznap este dugni fog valakivel, mint én magam. Hát ennyi volt, semmi extra. Most persze ne essék szó azokról az esetekről, mikor úgy dug meg az ember egy csajt, hogy lehet van férje, lehet nincs, de ezt nem tudni.
Viszont az én páromat, mint azt a másik topikban már részletesen, és többször leirtam, többen is megdugták, persze nem egyszerre, az is egy izgató a dolog a számomra. Meg minden bizonnyal aki dugta, annak is izgató volt.
Bár én lehetnék ilyen helyzetekben, és ilyen sűrűn, mint a Herceg31. Hogy csinálod? Mi a titkod?
Ha volna kivánságműsor, akkor pl az egyik hétvégén én mennék el ilyen bulikra mint Herceg31, a másik hétvégén meg nézném, ahogy dugja valaki a párom. De maradjunk a realitásoknál.
Röviden ennyi.
#6   2011. 08. 23. kedd 08:22
X Törölt felhasználó (104575)
Nekem sajnos mindössze egyszer volt rá lehetőségem, hogy más feleségét megdughassam, és már jó rég is volt. Szombati nap volt, szokásos kocsikázás a városban, egyik helyről a másikra. Az egyik buli előtt ott ácsorgott a lány pár barátnőjével, dumáltak, vihorásztak. Csatlakoztam a dumapartihoz. Kis idő múlva azt mondja a csaj, neki nincs is kedve bemenni a buliba, autózzunk. Akkor őszintén nem is gondoltam még semmire. De mivel az összes barátnője bulizni akart, senki nem jött velünk, maradtunk ketten. Akkor már gondoltam arra, hogy nem lenne rossz a kocsiban egy kis tipi tapi, csőrözés, stb. Azt mondja a csaj, fel kell szaladnia, mert otthon hagyott valamit. Jó menj, megvárlak. Erre ő, gyere már te is, ne unatkozz itt negyed órát a kocsiban, hát erre nem lehet nemet mondani, lesz ami lesz. Fent voltunk, erre ő, most igy már nincs is kedve sehova mennie, igyunk valamit. Iszogattunk, kérdezem, és a férjedurad merre van. Most szét vannak, sőt el is válnak majd idővel, ne is beszéljünk róla. Megittuk az üveg piát, ő elmegy zuhanyozni. Mondom, segitsek ? Persze, ha akarsz. Na, hát ezután gyors fürdés, aztán be az ágyba. Sima dugás volt, semmi szopi, nyali, de jólesett. Szerintem a csaj előbb tudta hogy aznap este dugni fog valakivel, mint én magam. Hát ennyi volt, semmi extra. Most persze ne essék szó azokról az esetekről, mikor úgy dug meg az ember egy csajt, hogy lehet van férje, lehet nincs, de ezt nem tudni.
Viszont az én páromat, mint azt a másik topikban már részletesen, és többször leirtam, többen is megdugták, persze nem egyszerre, az is egy izgató a dolog a számomra. Meg minden bizonnyal aki dugta, annak is izgató volt.
Bár én lehetnék ilyen helyzetekben, és ilyen sűrűn, mint a Herceg31. Hogy csinálod? Mi a titkod?
Ha volna kivánságműsor, akkor pl az egyik hétvégén én mennék el ilyen bulikra mint Herceg31, a másik hétvégén meg nézném, ahogy dugja valaki a párom. De maradjunk a realitásoknál.
Röviden ennyi.
#5   2011. 08. 23. kedd 05:56
zorn zorn
Álmodik a nyomor úgye nem gondolod komolyan , hogy ezt elhisszük.Bátran kapj a fejedhez !
(Ez egy válasz Herceg31 üzenetére (2011. 08. 22. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 22. hétfő 21:49
Sziasztok. Egy újabb együttlétemet szeretném megosztani veletek. Egy középkorú párral találkoztam. A lány jött ki elém az utcára és mikor megláttam, nem hittem, hogy tényleg ő az mert 16-nál nem néztem többnek. Gyönyörű vörös hullámos haja van, nagy mellekkel és kis fokhagyma gerizd fenékkel. Egy cicire simuló felsőt és egy kis falat miniszoknyát viselt. A férje még nem volt otthon mikor bementünk. Leültetett a konyhába és elkezdtünk beszélgetni, de ő nem ült le hanem előttem megállt. A mellei pont szájmagasságban voltak. A második mondat után magamhoz húztam és simogattam szépen lassan ahogy értem, majd puszilgattam is. Mivel ez volt az első alkalom neki, hogy a férjén kívül más is hozzá ér, így kicsit visszafogott volt, de nem ellenkezett. Aztán behívott a hálószobába és az ágyon ülve igyekeztem kihámozni a ruhájából, de mondta hogy várjuk meg a férjét. Azért a melleit sikerült kicsomagolnom, ami feszes és formás volt. Egy keveset engedte, hogy eljátsszak velük. Megkért menjek és tusoljak le, amit igen gyorsan le is tudtam. Visszamentem a szobába és az ágyra döntöttem őt. Simogattam és csókolgattam a testét, melleit. Én már meztelen voltam így könnyen hozzáfért a farkamhoz és simogatni kezdte. Mondtam neki, hogy kapja be. Kis hezitálás után odahajolt és elkezdte szopni. Tudjátok én már sok ügyes ajkat éreztem a farkamon, de az övé ott van az elsők között. Ilyen jó szopásban már régen nem volt részem. Nagyon sok érzéssel szopott. Pont úgy mintha a férjét szopná. Mivel ez a második farok, amivel életében találkozik, látszott rajta, hogy nagyon bejön neki. Közben sikerült a felsőjét is levennem róla és formás mellei közben engem simogattak. Ekkor jött meg a férje, amitől gyorsan öltözni kezdett. Látszott rajta, hogy kicsit zavarban van. Mire a férje a szobához ért már felöltözve várta. Köszöntünk a férjével egymásnak, aki szimpatikus volt. Kimentünk a konyhába és miközben beszélgettünk 3-asban, én tovább simogattam a felesége melleit, fenekét és punciját. Aztán visszamentünk a szobába, a felesége az ágyra fektetett minket és felváltva szopni kezdett. Mikor épp nálam járt a férje mögé hajolt és elkezdte nyalni a punciját. Amitől nagyon begerjedt. Kértem hogy nézzen a szemembe miközben élvezi a kényeztetést. Tudjátok, olyan fasz állító tekintette volt. Nem is tudtam sokáig nézni, hanem a szájába dugtam a farkam, amit hevesen szopott tovább. Ez a póz nagyon bejött, ahogy az élvezettől nyögdécselő feleség a farkam szopja. Aztán mondtam, hogy megakarlak dugni, így oldalt feküdtek egymással szemben 69 pózba és egymást nyalták szopták, miközben én hátulról tövig nyomtam a kis, nedves puncijába a farkam. Olyan volt a puncija, mintha szűz lenne. Nagyon feszes volt, viszont jó nedves. Ekkora farok még nem volt benne és nagyon várta már. Megmarkoltam a kislányos fenekét és dugtam rendesen. A férje nagyon élvezte a látványt. Kis idő múlva mondta neki a férje, hogy mutassa meg, hogy tud lovagolni. Így farokkal a puncijában fölém térdelt, háttal nekem.
#4   2011. 08. 22. hétfő 21:49
Herceg31 Herceg31
Sziasztok. Egy újabb együttlétemet szeretném megosztani veletek. Egy középkorú párral találkoztam. A lány jött ki elém az utcára és mikor megláttam, nem hittem, hogy tényleg ő az mert 16-nál nem néztem többnek. Gyönyörű vörös hullámos haja van, nagy mellekkel és kis fokhagyma gerizd fenékkel. Egy cicire simuló felsőt és egy kis falat miniszoknyát viselt. A férje még nem volt otthon mikor bementünk. Leültetett a konyhába és elkezdtünk beszélgetni, de ő nem ült le hanem előttem megállt. A mellei pont szájmagasságban voltak. A második mondat után magamhoz húztam és simogattam szépen lassan ahogy értem, majd puszilgattam is. Mivel ez volt az első alkalom neki, hogy a férjén kívül más is hozzá ér, így kicsit visszafogott volt, de nem ellenkezett. Aztán behívott a hálószobába és az ágyon ülve igyekeztem kihámozni a ruhájából, de mondta hogy várjuk meg a férjét. Azért a melleit sikerült kicsomagolnom, ami feszes és formás volt. Egy keveset engedte, hogy eljátsszak velük. Megkért menjek és tusoljak le, amit igen gyorsan le is tudtam. Visszamentem a szobába és az ágyra döntöttem őt. Simogattam és csókolgattam a testét, melleit. Én már meztelen voltam így könnyen hozzáfért a farkamhoz és simogatni kezdte. Mondtam neki, hogy kapja be. Kis hezitálás után odahajolt és elkezdte szopni. Tudjátok én már sok ügyes ajkat éreztem a farkamon, de az övé ott van az elsők között. Ilyen jó szopásban már régen nem volt részem. Nagyon sok érzéssel szopott. Pont úgy mintha a férjét szopná. Mivel ez a második farok, amivel életében találkozik, látszott rajta, hogy nagyon bejön neki. Közben sikerült a felsőjét is levennem róla és formás mellei közben engem simogattak. Ekkor jött meg a férje, amitől gyorsan öltözni kezdett. Látszott rajta, hogy kicsit zavarban van. Mire a férje a szobához ért már felöltözve várta. Köszöntünk a férjével egymásnak, aki szimpatikus volt. Kimentünk a konyhába és miközben beszélgettünk 3-asban, én tovább simogattam a felesége melleit, fenekét és punciját. Aztán visszamentünk a szobába, a felesége az ágyra fektetett minket és felváltva szopni kezdett. Mikor épp nálam járt a férje mögé hajolt és elkezdte nyalni a punciját. Amitől nagyon begerjedt. Kértem hogy nézzen a szemembe miközben élvezi a kényeztetést. Tudjátok, olyan fasz állító tekintette volt. Nem is tudtam sokáig nézni, hanem a szájába dugtam a farkam, amit hevesen szopott tovább. Ez a póz nagyon bejött, ahogy az élvezettől nyögdécselő feleség a farkam szopja. Aztán mondtam, hogy megakarlak dugni, így oldalt feküdtek egymással szemben 69 pózba és egymást nyalták szopták, miközben én hátulról tövig nyomtam a kis, nedves puncijába a farkam. Olyan volt a puncija, mintha szűz lenne. Nagyon feszes volt, viszont jó nedves. Ekkora farok még nem volt benne és nagyon várta már. Megmarkoltam a kislányos fenekét és dugtam rendesen. A férje nagyon élvezte a látványt. Kis idő múlva mondta neki a férje, hogy mutassa meg, hogy tud lovagolni. Így farokkal a puncijában fölém térdelt, háttal nekem.
#3   2011. 08. 22. hétfő 21:49
Herceg31 Herceg31
És azt a bomba kis popsiját elkezdte ütemesen mozgatni. Neki tanítania kéne azt amit csinál, mert ezekkel a mozdulatokkal is ott van az első lovaglók között. Többször meg kellet állítanom, mert annyira jó volt, hogy majdnem beleélveztem. Ezt a pózt is élveztük egy darabig. Majd négykézlábra állt és tovább szopott, míg a férje ismét nyalta őt. Nem tudtam sokáig nézni, mert a látvány lélegzetállító volt. Nyögdécselve szopta a farkam. Tudjátok ez is igen ritka, hogy ennyire élvezze és kimutassa valaki ahogy élvezi az örömét. Nekem nagyon bejött. Aztán mögé kerekedtem és mélyen betoltam a puncijába a farkam. Megmarkoltam a kis fenekét és adtam neki rendesen. Közben a férjét szopta az elején ,de egy idő után már annyira élvezte, hogy csak nyögdécselt és meg meg feszült a teste. Addig dugtam így ütemesen, amíg el nem élvezett. Aztán én is elélveztem a puncijában. Nekik ez volt az első hármas és az első nagy farok a puncijában. Nagyon élvezte a 3as sexet, pedig előtte nem gondolta volna, hogy ilyen jó lesz. Hasonló élményeket kívánok minden párnak és pasinak.
#2   2011. 08. 22. hétfő 21:48
X Törölt felhasználó (744977)
jó is a 3-4 fiús felállás smile
(Ez egy válasz Herceg31 üzenetére (2011. 08. 22. hétfő 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 22. hétfő 21:45
Sziasztok! Egy kellemes emlékemet szeretném megosztani azokkal, akiket érdekel és akik örömmel olvassák. Egy huszonéves párral voltam nemrég. Második hosszú utam volt vidékre, de megérte. Egy parkolóban találkoztunk és meglepetésemre 3-an ültek a kocsiban. Mint kiderült szerveztek még egy fiatal fiút is, így négyes lett belőle. Nekem ez volt az első 1+3-as élményem. Szobára mentünk, kicsit beszélgettünk. Aztán a lány az ágyra dobta magát. Egy feszes fekete ruha volt rajta, ami jól ált a fekete hajához. A ruha kis miniszoknyában végződött, ami igen jól domborodott a fenekén. Mivel a fiúk nem ugrottak mellé az ágyra, én nem bírtam tovább csak nézni, mellé feküdtem és elkezdtem simogatni a fenekét. Közben még valamit beszélgettünk, de mivel így felém fordult elkezdtünk csókolózni. Közben simogattam ahol értem. Jó nagy mellei voltak, így gyorsan levettem a ruháját, hogy eljátszhassak velük. A pasija és a srác közben vetkőzni kezdtek. A pasija lehúzta a bugyiját és elkezdte nyalni, ami nagyon bejött a lánynak, mert csókolózás közben élvezett, kapkodta a levegőt. Nagyon izgató volt így csókolózni vele. Aztán én is levetkőztem és közben a srác szopatta őt. Aztán ketten szopattuk a lányt. Imádta, hogy 3 pasi egyszerre foglalkozik vele. Nyaltuk faltuk egymást, heteró alapon egy jó darabig, aztán a pasija elkezdte dugni szemből, mi meg szopattuk és a melleivel foglalkoztunk. Nagyon jó mellei voltak, tudjátok olyan egész éjszakás.  Aztán a srác dugta hátulról, a pasija pihent és meg szopattam őt. Miután a srác is kidőlt, maradt enyém a nő és jó alaposan megdugtam, miközben ők nézték. Kicsit pihentünk, majd a lány mondta, hogy szívesen táncol nekünk. Hát tudjátok egy GO-GO girl is megirigyelhetné ezt a lányt. Nagyon izgatóan ringatta magát és közben meg-megállt leszopni valakit. Táncoltam is vele és két fordulat közben letérdelt szopni. Rendesen odanyomta a seggét a farkamhoz, hogy dugjam meg újra. Meg is dugtuk többször. Igazából kellettünk is hárman neki, mert folyamatosan dugtuk felváltva és újra és újra elélvezett. Nagyon jó volt dugni őt. A végén kérte, hogy a szájába élvezzünk. Mindhármunk ondóját benntartotta a szájában és játszott vele, majd lenyelte. Nagyon jó ki vadmacska ez a lány. Aztán még dumcsiztunk egy kicsit és jöttem haza, mert másnap munka volt. Hasonló élményeket kívánok nektek is. wave
#1   2011. 08. 22. hétfő 21:45
Herceg31 Herceg31
Sziasztok! Egy kellemes emlékemet szeretném megosztani azokkal, akiket érdekel és akik örömmel olvassák. Egy huszonéves párral voltam nemrég. Második hosszú utam volt vidékre, de megérte. Egy parkolóban találkoztunk és meglepetésemre 3-an ültek a kocsiban. Mint kiderült szerveztek még egy fiatal fiút is, így négyes lett belőle. Nekem ez volt az első 1+3-as élményem. Szobára mentünk, kicsit beszélgettünk. Aztán a lány az ágyra dobta magát. Egy feszes fekete ruha volt rajta, ami jól ált a fekete hajához. A ruha kis miniszoknyában végződött, ami igen jól domborodott a fenekén. Mivel a fiúk nem ugrottak mellé az ágyra, én nem bírtam tovább csak nézni, mellé feküdtem és elkezdtem simogatni a fenekét. Közben még valamit beszélgettünk, de mivel így felém fordult elkezdtünk csókolózni. Közben simogattam ahol értem. Jó nagy mellei voltak, így gyorsan levettem a ruháját, hogy eljátszhassak velük. A pasija és a srác közben vetkőzni kezdtek. A pasija lehúzta a bugyiját és elkezdte nyalni, ami nagyon bejött a lánynak, mert csókolózás közben élvezett, kapkodta a levegőt. Nagyon izgató volt így csókolózni vele. Aztán én is levetkőztem és közben a srác szopatta őt. Aztán ketten szopattuk a lányt. Imádta, hogy 3 pasi egyszerre foglalkozik vele. Nyaltuk faltuk egymást, heteró alapon egy jó darabig, aztán a pasija elkezdte dugni szemből, mi meg szopattuk és a melleivel foglalkoztunk. Nagyon jó mellei voltak, tudjátok olyan egész éjszakás.  Aztán a srác dugta hátulról, a pasija pihent és meg szopattam őt. Miután a srác is kidőlt, maradt enyém a nő és jó alaposan megdugtam, miközben ők nézték. Kicsit pihentünk, majd a lány mondta, hogy szívesen táncol nekünk. Hát tudjátok egy GO-GO girl is megirigyelhetné ezt a lányt. Nagyon izgatóan ringatta magát és közben meg-megállt leszopni valakit. Táncoltam is vele és két fordulat közben letérdelt szopni. Rendesen odanyomta a seggét a farkamhoz, hogy dugjam meg újra. Meg is dugtuk többször. Igazából kellettünk is hárman neki, mert folyamatosan dugtuk felváltva és újra és újra elélvezett. Nagyon jó volt dugni őt. A végén kérte, hogy a szájába élvezzünk. Mindhármunk ondóját benntartotta a szájában és játszott vele, majd lenyelte. Nagyon jó ki vadmacska ez a lány. Aztán még dumcsiztunk egy kicsit és jöttem haza, mert másnap munka volt. Hasonló élményeket kívánok nektek is. wave
 
... 16 17 18
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Herceg31 Herceg31
Nyitás ideje: 2011. 08. 22. hétfő
Üzenetek: 359db
Utolsó üzenet: 2023. 01. 30. hétfő
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!