Nem lettem kihagyva, megalázva, merthogy ilyen nem történt, ez a történet nyilvánvalóan kitalált.
Azaz egy alkalom volt nélkülem, egy sráccal, előre megbeszélve, nekem jött közbe valami.
Ez a srác meg amúgy is volt már nálunk többször. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 16. szerda 09:44
Azaz egy alkalom volt nélkülem, egy sráccal, előre megbeszélve, nekem jött közbe valami.
Ez a srác meg amúgy is volt már nálunk többször. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
VIP

De itt akkor te teljesen ki lettél hagyva, nem? Nekem ez a felvázolt szitu már óvatosan súrolgatja az alázás határait, sok benne a női dominancia, nem is az a féle hármas, amire mi vágyunk. Én részt venni akarok benne, és a párom se mással akar külön szexelni, hanem együtt, mindenki.
De ettől még nem ítélem el, hiszen erre is érvényes az, hogy ha mindenki jól érzi magát benne, akkor az jó mindenkinek.
De ettől még nem ítélem el, hiszen erre is érvényes az, hogy ha mindenki jól érzi magát benne, akkor az jó mindenkinek.
Egyes szám első személyben írtad le. Mitől is lenne "nyilvánvalóan" kitalált?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 16. szerda 09:53

Törölt felhasználó (104575)

Nem lettem kihagyva, megalázva, merthogy ilyen nem történt, ez a történet nyilvánvalóan kitalált.
Ez a srác meg amúgy is volt már nálunk többször.
Ez a srác meg amúgy is volt már nálunk többször.
Olyan valos parokat keresek, akik fiatalok es pest megyeiek, elsosorba parunkrol beszelgetni stb stb aztan ha ugy alakul ismerkedni ..
Alázás lenne ez pl ? !
Azt hittem, ez mondat, így kérdőjellel elég ahhoz hogy a történet fiktív. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 16. szerda 12:49
Azt hittem, ez mondat, így kérdőjellel elég ahhoz hogy a történet fiktív. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
VIP

Egyes szám első személyben írtad le. Mitől is lenne "nyilvánvalóan" kitalált?

Alapból nem, de most már a következőnél tudni fogom, hogy kendnél ez azt jelenti.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 16. szerda 16:29

Törölt felhasználó (104575)

Alázás lenne ez pl ? !
Azt hittem, ez mondat, így kérdőjellel elég ahhoz hogy a történet fiktív.
Azt hittem, ez mondat, így kérdőjellel elég ahhoz hogy a történet fiktív.
Sziasztok!3evi könyörgés után végül igent mondott a párom hogy legyen egy másik ffi a kapcsolatunkban!keresünk egy jóképű intelligens humoros ffit!aki elfogadja hogy első randinal csak kavezgatas ismerkedés!a többit a hölgy dönti el!Nyíregyháza és kornyeke
Gyönyörű a hölgy! Biztos sok jelentkező lesz.
(Ez egy válasz kálmán68 üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 17. csütörtök 07:17

Sziasztok!3evi könyörgés után végül igent mondott a párom hogy legyen egy másik ffi a kapcsolatunkban!keresünk egy jóképű intelligens humoros ffit!aki elfogadja hogy első randinal csak kavezgatas ismerkedés!a többit a hölgy dönti el!Nyíregyháza és kornyeke
Köszönjük!ti is csinosak szépek vagytok!))))
(Ez egy válasz ibag üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és környékén.....
dagi nő is lehet?
(Ez egy válasz koma72 üzenetére (2019. 01. 24. csütörtök 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen..... Szeretem ha van mit fogni....
(Ez egy válasz buvár üzenetére (2019. 01. 24. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!minket a látvány is feldobna ha látnánk egy másik pár szeretkezeset és közben a pár ffi tagja a miénket orálisan kielegitene!párja előtt!)))de a másik pár női tagja közben erzekien simogatna a miénket!jó lenne egy ilyen pár nyiregy környékén!
Szívesen megdugom más feleségét, egy kellemes masszázs után.
Budapest - Székesfehérvár párhoz csatlakoznék
Látom az olvasás nem erősséged!
Nem társkereső! (Ez egy válasz koma72 üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem társkereső! (Ez egy válasz koma72 üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is!
(Ez egy válasz Kolombusz1 üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 23:51

Szívesen megdugom más feleségét, egy kellemes masszázs után.
Csak egyszer olvasnék már olyan topik címet, hogy "Izgat, ha szeretkezem a feleségeddel", "Izgat, ha szeretkeznek a feleségemmel", hogy ne úgy nézzen ki a feleség szerepe, mintha eladnák, mint egy malacot.
Szerintetek egy lassan 10 éve együtt elő pár ha a harmadiknak beszálló idegen férfitól nemi szűrővizsgálatot kér óvszernélkűli és punciba élvezős szexért cserébe ráadásúl úgy hogy mi álljuk mennyire nehezitené meg az ismerkedést.??
Sajnos itt minden nehezíti az ismerkedést
(Ez egy válasz cmszex üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 17:34

Szerintetek egy lassan 10 éve együtt elő pár ha a harmadiknak beszálló idegen férfitól nemi szűrővizsgálatot kér óvszernélkűli és punciba élvezős szexért cserébe ráadásúl úgy hogy mi álljuk mennyire nehezitené meg az ismerkedést.??
Az a punci bármilyen vizsgálatot megérne!
(Ez egy válasz cmszex üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 17:34