Hmmmmmm
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 10. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 10. hétfő 12:27
Törölt felhasználó (3989732)

...saját részre, vagy úgy érted, hogy másét?

Majdnem szó szerint ezt mondta nekem mindig az egyik barátunk, aki hozzánk járt.
Nem éppen az a lényeg, hogy valakinek a felesége legyen, hanem az, hogy lássam élvezi azt amit 1 pasi nem tud megadni neki. Sokkal intenzívebben élvez és ez gyönyörű!
Egy időben kapcsolatban álltunk egymással,és valahogy sosem volt jó nektek.
Es egyszeri felhaszalasro van szo vagy szeretsz letaborozni es hasznalni amig meg nem unod vagy ki nem rakjak a szurodet!
Nálunk is pont ez volt,azt hittem valami baja van,de nem akkora farka volt a pasinak 8cm vastag kb 17 hosszu
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2019. 06. 10. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi most pont ezt szeretnénk kipróbálni , megdugni más feleségét hogy mindketten jelen vagyunk
Sziasztok!keresem a lehetőséget,hogy rá tudjam venni páromat egy hármas vagy négyes csatára,de sajnos még nem tudtam .Adtok valami tippet hogy tudnám bele vinni,hogy jól érezze magát.
Sziasztok! Szívesen készítek igényes tribute képeket , videót a párotokról. 26 éves sportos srác vagyok 18- as mérettel. korneldonvm@gmail.com
Köszönöm a bizalmat!
Köszönöm a bizalmat!
Ez nekem is nagy vágyam...De ha minden igaz,a régi osztálytársa lerendezi rendesen..

Ez mondjuk titokban van,nem tudja ezt az izgalmamat egyik fél sem..
(Ez egy válasz Józsa15 üzenetére (2019. 11. 20. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 20. szerda 14:26

Ez nekem is nagy vágyam...De ha minden igaz,a régi osztálytársa lerendezi rendesen..

Sokkal jobban izgat ha az én feleségemet dugják, dugjuk együtt.
Egy nő volt itt aki valamiért nagyon felizgatott.
Őt nagyon szívesen megdugtam volna a párjával együtt.
Egy nő volt itt aki valamiért nagyon felizgatott.
Őt nagyon szívesen megdugtam volna a párjával együtt.

Énis szívessen megdugnám valaki feleségét
az izgató

8cm vastag? nem is tudjátok az mekkora
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 11:30
Törölt felhasználó (3959702)

Nálunk is pont ez volt,azt hittem valami baja van,de nem akkora farka volt a pasinak 8cm vastag kb 17 hosszu
Nagyon szeretném rávenni a feleségem!
Nekem is nagy fétisem a férj elött megdugni az asszonykáját! Ha idő közben beszáll a mókába az még jobb.
Szívesen megdugnám valaki feleségét, miközben a párja fel venne minket !
Feleséget dugni akár titokban a férje tudta nélkül, vagy akár ha a férj végig nézi vagy csak hallgatja... Mindegyik nagyon izgalmas.
Az jo
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 11:33

Mi most pont ezt szeretnénk kipróbálni , megdugni más feleségét hogy mindketten jelen vagyunk
Remek játék lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 09. kedd 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 09. kedd 13:43

Törölt felhasználó (4513812)
VIP

Nekem is nagy fétisem a férj elött megdugni az asszonykáját! Ha idő közben beszáll a mókába az még jobb.