Nagyon jó làtvány!
Most van egy taxis izmos férfi a az oviba ahova visszük gyerek8et,Feleségem meg jegyezte,hogy jól néz ki.fiamnak beszólt a fia,erre a feleségem mondja a fiamnak,mondja azt a kis fiúnak ezt nem szabad és hogy apád szájára rá ülök ha nem szol rád.
Őt lehetne is keményen dugni
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2025. 11. 12. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 12. szerda 14:35
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2025. 11. 12. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
engem nagyon izgatna ha látom hogy más férfi dugja vagy szopatja és teleélvezi.
Volt már ilyen ,nem volt rossz
(Ez egy válasz Atis4344 üzenetére (2025. 11. 16. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 16. vasárnap 17:22
Most a feleségem is hangolom ilyenre hajlik felè.multkor is látott az ázsia egyik boltjàban egy srácot mondja ljol néz ki .este ugy basztamhogy közben mondom neki hogy a srác itt áll mesztelen és ahogy én kiveszem a farkam ő beteszi. Anedves punciàba és szèt keféli.
Most a feleségem is hangolom ilyenre hajlik felè.multkor is látott az ázsia egyik boltjàban egy srácot mondja ljol néz ki .este ugy basztamhogy közben mondom neki hogy a srác itt áll mesztelen és ahogy én kiveszem a farkam ő beteszi. Anedves punciàba és szèt keféli.
Régen a barátnőmet rendszeresen baszta a haverom,előttem is és úgy hogy én edzeni voltam imádtam ahogy kemény bassza és utána bele élvezi a meleg spermát a szájába.
engem nagyon izgatna ha látom hogy más férfi dugja vagy szopatja és teleélvezi.
detto
(Ez egy válasz magyarati üzenetére (2025. 11. 12. szerda 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon izgat ,izgalmas a fèrje elött dugni a felesègèt.Szertenèm minnèl többször àtèlni ezt.
Sajnos nálunk is pont ez a helyzet.
(Ez egy válasz Trytonn77 üzenetére (2025. 11. 04. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 04. kedd 18:16
Engem nagyon felizgatna, ha valaki, vagy valakik előttem dugnák a felesègemet!
De sajnos Ő ezt nem szeretnè.
Szeretném átélni, eddig csak mindig utólag jöttem rá.
Sziasztok! Engem is izgatna ha megdugnám valaki feleségét.
Én is szeretném ha a páromat lerendezné valaki
Én is imádom így visszakapni a párom.
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2025. 11. 04. kedd 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 04. kedd 23:15
Legjobb élmény a szexben,nézni ahogy basszák ,szopatják a feleségem.
Izgató ha spermásan,tág pinával adják vissza....szexy.
Izgató ha spermásan,tág pinával adják vissza....szexy.
Legjobb élmény a szexben,nézni ahogy basszák ,szopatják a feleségem.
Izgató ha spermásan,tág pinával adják vissza....szexy. (Ez egy válasz Xpool01 üzenetére (2025. 11. 04. kedd 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 04. kedd 20:34
Izgató ha spermásan,tág pinával adják vissza....szexy. (Ez egy válasz Xpool01 üzenetére (2025. 11. 04. kedd 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
A legjobb mikor dugom,szopatom más feleségét,párját,főleg ha a pasija,férje ott van közben és nézi,ahogy szétbasszák a párját! És ez izgatja őket,de engem is nagyon!
A legjobb mikor dugom,szopatom más feleségét,párját,főleg ha a pasija,férje ott van közben és nézi,ahogy szétbasszák a párját! És ez izgatja őket,de engem is nagyon!
Engem nagyon felizgatna, ha valaki, vagy valakik előttem dugnák a felesègemet!
A Facebookon? Az hogy lehet, amikor a FB kimondottan prűd, még a festményeken kitakarják a mellbimbót.
(Ez egy válasz aronaron4343 üzenetére (2025. 10. 28. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 28. kedd 12:11
Tegnap irt rá a feleségemre a Fecebook-on egy ismeretlen pasi, hogy szívesen kinyalná.
Imádom a sztorit, mikor feleség idegenekkel dug a férje tudtával, pláne jelenlétében..
Hány felséget dugtál már kb ?
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2025. 10. 25. szombat 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 25. szombat 16:32
Nagyon szeretem én is más feleségét kényeztetni! A témában számomra az adja meg a maximális élvezetet, ha az ilyen különleges pillanatok ritkán fordulnak elő. Ez teszi őket igazán felejthetetlenné, és az adrenalin, valamint a vágy egekbe szökik ilyenkor. Szeretem látni a párom szemében, hogy ez számára is egy ritka élmény, és értékeli, hogy igazán különlegesnek érezheti magát ebben a helyzetben.
Nincs is jobb, mint amikor mindketten érzitek, hogy a középpontban van, és ez adja meg a lüktetést. Számomra az a legjobb, amikor én vagyok a hab a tortán, és igyekszem ezt a pillanatot meghálálni. Szeretek kényeztetni, és különösen a hármas élményekben találom meg a legnagyobb örömöt, legyen az heteró felállás vagy más variáció.
Szeretek felváltva, vagy akár közösen kényeztetni, szendvicsezni, kettős behatolással vagy más izgalmas helyzetekben. Ha a feleség szereti, hogy egyszerre két pasival van, az számomra is nagy öröm, és tiszteletben tartom a határokat. A creampie, akár egymás után, vagy egyszerre, szintén nagyon izgató számomra. Szeretem, amikor mások is részt vesznek, és érzem, hogy a punci tocsog, vagy ha többen kényeztetjük ugyanazt a nőt.
A szerelmes csókok, simogatások, és a közös élvezetek mindennél értékesebbek számomra. Ez az élmény minden alkalommal feltölt és megerősít, és mindig keresem azokat a pillanatokat, amikor ez megtörténhet.
Nincs is jobb, mint amikor mindketten érzitek, hogy a középpontban van, és ez adja meg a lüktetést. Számomra az a legjobb, amikor én vagyok a hab a tortán, és igyekszem ezt a pillanatot meghálálni. Szeretek kényeztetni, és különösen a hármas élményekben találom meg a legnagyobb örömöt, legyen az heteró felállás vagy más variáció.
Szeretek felváltva, vagy akár közösen kényeztetni, szendvicsezni, kettős behatolással vagy más izgalmas helyzetekben. Ha a feleség szereti, hogy egyszerre két pasival van, az számomra is nagy öröm, és tiszteletben tartom a határokat. A creampie, akár egymás után, vagy egyszerre, szintén nagyon izgató számomra. Szeretem, amikor mások is részt vesznek, és érzem, hogy a punci tocsog, vagy ha többen kényeztetjük ugyanazt a nőt.
A szerelmes csókok, simogatások, és a közös élvezetek mindennél értékesebbek számomra. Ez az élmény minden alkalommal feltölt és megerősít, és mindig keresem azokat a pillanatokat, amikor ez megtörténhet.

Herceg31

Michaela 3