És akkor miért nem lépsz ez ügyben?
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2025. 11. 12. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 12. szerda 14:35
engem nagyon izgatna ha látom hogy más férfi dugja vagy szopatja és teleélvezi.
Szívesen segítenék. Nem egyszerű,de talán sikerülhet
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2025. 11. 12. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgató is az ha mások is dugjak.
Nekem is
Enyémet a haverom dugja.
A legjobb érzés amikor más nejét felpróbálod, használod.
Volt benne részem és még remélem lesz is...
Volt benne részem és még remélem lesz is...
Sokszor az idő a legproblémásabb tényező, ha van is szimpátia. Olyan időpontot találni, amely minden félnek megfelelő.
Mi imádjuk, csak nehéz összehozni, hogy a család mellett mindenki ràérjen.
Én mindig örömmel csatlakoztam párokhoz. Csak pozitív élményeim vannak. Megtisztelő, mikor beenged egy pár ebbe az intim zónába egy külső személyt.
Engem is izgat ha basszák,szopatják a párom.
Nagyon jó làtvány!
Most van egy taxis izmos férfi a az oviba ahova visszük gyerek8et,Feleségem meg jegyezte,hogy jól néz ki.fiamnak beszólt a fia,erre a feleségem mondja a fiamnak,mondja azt a kis fiúnak ezt nem szabad és hogy apád szájára rá ülök ha nem szol rád.
Őt lehetne is keményen dugni
Volt már ilyen ,nem volt rossz
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 11. 16. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 16. vasárnap 17:22
Törölt felhasználó (4734958)
Most a feleségem is hangolom ilyenre hajlik felè.multkor is látott az ázsia egyik boltjàban egy srácot mondja ljol néz ki .este ugy basztamhogy közben mondom neki hogy a srác itt áll mesztelen és ahogy én kiveszem a farkam ő beteszi. Anedves punciàba és szèt keféli.
Most a feleségem is hangolom ilyenre hajlik felè.multkor is látott az ázsia egyik boltjàban egy srácot mondja ljol néz ki .este ugy basztamhogy közben mondom neki hogy a srác itt áll mesztelen és ahogy én kiveszem a farkam ő beteszi. Anedves punciàba és szèt keféli.
Régen a barátnőmet rendszeresen baszta a haverom,előttem is és úgy hogy én edzeni voltam imádtam ahogy kemény bassza és utána bele élvezi a meleg spermát a szájába.
detto
(Ez egy válasz magyarati üzenetére (2025. 11. 12. szerda 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon izgat ,izgalmas a fèrje elött dugni a felesègèt.Szertenèm minnèl többször àtèlni ezt.
Sajnos nálunk is pont ez a helyzet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 11. 04. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 04. kedd 18:16
Törölt felhasználó (4798204)
Engem nagyon felizgatna, ha valaki, vagy valakik előttem dugnák a felesègemet!
De sajnos Ő ezt nem szeretnè.
De sajnos Ő ezt nem szeretnè.

Herceg31

bovegara
Candy 3