[URL=http://SZIA ! KATTANJ RÁ![/URL]
(Politikai plakátod kimoderálva, és mivel a politikai jelleget Te vitted be a topicba 3 napra tiltólistára raklak! Felesleges vitát indítottál a topic címével "hátúlról" visszaélve! Sokkal okosabbnak gondoltalak, ez nagy butaság volt. Neked is azt tanácsolom, hogy KATTANJ ÁT az origo.hu fórumra. Ott lehet politizálni. Az is butaság volt, hogy politikai nézeteidet itt kinyilvánítottad, de ez magánügyed, nekem meg magánvéleményem!)
(Politikai plakátod kimoderálva, és mivel a politikai jelleget Te vitted be a topicba 3 napra tiltólistára raklak! Felesleges vitát indítottál a topic címével "hátúlról" visszaélve! Sokkal okosabbnak gondoltalak, ez nagy butaság volt. Neked is azt tanácsolom, hogy KATTANJ ÁT az origo.hu fórumra. Ott lehet politizálni. Az is butaság volt, hogy politikai nézeteidet itt kinyilvánítottad, de ez magánügyed, nekem meg magánvéleményem!)
ideális?
(Ez egy válasz matyika0425 üzenetére (2006. 04. 08. szombat 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz matyika0425 üzenetére (2006. 04. 08. szombat 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
hány centiméter az ideális pénisz hossz??
[URL=http:/ (politikai jellegű üzeneted kimoderálva)Szia ! Katt ide.[/URL]
Nčzd meg a szavazŕs ŕllŕsŕt, szerintem ez lesz!:)
Bizzál benne hogy a sárga bugyis nyer! És abban mégjobban reménykedj hogy a kékbugyis nem jön el a piros bugyissal. 1 ilyen szép popsit csak 2 másik tud legyőzni. 2 jó nö azért erősebb mint 1 tökjó.
1-et értek veled,de sajnos én borulátó vagyok nagyon nagyon,már rettegve tekintek a hétvége felé,mert mi lessz ha a piros bugyis lány fog nyerni??
Hajrŕ narancssŕrgabugyis!:)
A köv. kérdés legyen az hogy Ki mikor masztizott először (én 12 évesen legyen ilyen alacsony korhatár is)
Na most nekem midegyik szinű bugyi,és fenék tetszik,akkor vasárnap mindegyikre X-et tegyek?? Hát az meg úgy érvénytelen szerintem!
nagy az anarchi
sajnos ki turták egy mást:)
mert csak szükös a foto mérete.
nem fér rá minden "lánypopsi". (Ez egy válasz zagyvay üzenetére (2006. 04. 05. szerda 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
sajnos ki turták egy mást:)
mert csak szükös a foto mérete.
nem fér rá minden "lánypopsi". (Ez egy válasz zagyvay üzenetére (2006. 04. 05. szerda 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
választék? csak négy-öt ebből döntsön , az ország....
Napi 60 ezer egyedi ember nezi meg, mi ebben az elkepeszto? :) Igy is csak alig par %-uk szavaz...
nézd meg az egyik satot baloldalt alol pl free stat kis képre klik
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 04. 03. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 04. 03. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Mŕr 12000 ez tčnyleg elkčpeszto.....:)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 04. 02. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 02. vasárnap 19:33
van annyi ember söt még több is
atol hogy nem irnak a forumba atol a gg n vannannyi lusták az emberek
Hogy a heti szavazásban legyen mire rárévednünk nekünk is:)...
van annyi ember söt még több is
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 04. 02. vasárnap 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 02. vasárnap 15:21
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 04. 02. vasárnap 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Igy nem jň, mert nekem a zold feneku is tetszik, de csak egyszer lehet szavazni!
Egyŕltalŕn honnan van itt vagy 6000 ember?:)
Igy nem jň, mert nekem a zold feneku is tetszik, de csak egyszer lehet szavazni!
Nem megy ůlabban a pirosaknak:)
Dehŕt ilyen az člet! (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2006. 04. 02. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 02. vasárnap 11:54
Dehŕt ilyen az člet! (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2006. 04. 02. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
A pirosak ma nem túl jól szerepeltek (-2 autó)
remélem így lesz ez a jövő hétvégén is
három hétig nincs futam egyébként ferraris vagyok
három hétig nincs futam egyébként ferraris vagyok
A pirosak ma nem túl jól szerepeltek (-2 autó)
három hétig nincs futam egyébként ferraris vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 02. vasárnap 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 02. vasárnap 09:42
három hétig nincs futam egyébként ferraris vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 02. vasárnap 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

GG-ufsz

mikrobaba
Lara