Sziasztok!
Mi 29-én m2glátogatnánk benneteket!
Marcsi és Gábor (Ez egy válasz fakoandi76 üzenetére (tegnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi 29-én m2glátogatnánk benneteket!
Marcsi és Gábor (Ez egy válasz fakoandi76 üzenetére (tegnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyitott pár keres játszotársat Pécs környékén
Sziasztok.
A két ünnep között szabadok vagyunk,szívesen találkoznánk párral,párokkal esetleg buli,klubb is szóba jöhet.
A két ünnep között szabadok vagyunk,szívesen találkoznánk párral,párokkal esetleg buli,klubb is szóba jöhet.
Sziasztok. Két ünnep között,vagy január első vagy második hétvégéjén el mennénk valahova kikapcsolódni 1-2 napra,ahol párral szívesen töltenénk az időt. Várjuk az ötleteket,ajánlásokat is,hogy hova érdemes stb
December 27-én, szombaton szívesen vendégül látnánk 3-4 párt budapesti lakásunkon egy utókarácsonyi swinger morzsapartira.
Mindenki hoz karácsonyról megmaradt kaját és piát, jót beszélgetünk, majd hagyjuk, hogy a vágyak maguk alá temessenek.
Nem dohányzó esemény.
Mindenki hoz karácsonyról megmaradt kaját és piát, jót beszélgetünk, majd hagyjuk, hogy a vágyak maguk alá temessenek.
Nem dohányzó esemény.
Két ünnep között szabadok vagyunk szívesen ismerkedünk adatlapunk szerint.
sziasztok,párt keresunk dec 25 es jan 4 -ig fogadni es utazni is tudunk
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
Sziasztok!
A két ünnep között, napközbenre keresünk programot, párt.
Utazni tudunk.
Marcsi és Gábor
A két ünnep között, napközbenre keresünk programot, párt.
Utazni tudunk.
Marcsi és Gábor
Sziasztok
Mi egy negyvenes, vidám, laza pár vagyunk és a téliszünetben szeretnénk nyitott párokat megismerni.
Szeretünk szaunázni, wellnessezni. Utazni tudunk.
Mi egy negyvenes, vidám, laza pár vagyunk és a téliszünetben szeretnénk nyitott párokat megismerni.
Szeretünk szaunázni, wellnessezni. Utazni tudunk.
Benne vagyunk
(Ez egy válasz gpár üzenetére (2025. 12. 21. vasárnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 21. vasárnap 16:32
(Ez egy válasz gpár üzenetére (2025. 12. 21. vasárnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Két ünnep közt gabalyodnánk párokkal. Helyünk és tapasztalatunk is van.
Sziasztok. Két ünnep közt gabalyodnánk párokkal. Helyünk és tapasztalatunk is van.
Sziasztok!
29-én napközbenre keresünk programot, párt.
Utazni tudunk.
Marcsi és Gábor
29-én napközbenre keresünk programot, párt.
Utazni tudunk.
Marcsi és Gábor
Sziasztok !
Párt keresünk Budapesten ,ma estére ,fogadni és utazni is tudunk .
Párt keresünk Budapesten ,ma estére ,fogadni és utazni is tudunk .
Legjobbak ti vagytok!!!!!
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2025. 12. 21. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 21. vasárnap 14:38
Sziasztok a két ünnep között szívesen kalandoznánk . Adatlapot olvass köszi!
Sziasztok a két ünnep között szívesen kalandoznánk . Adatlapot olvass köszi!
Holnap, azaz hétfőre keresünk párt. Helyünk van. Észak dunántúl
Párt keresünk holnap estére,helyünk van Kecskemét mellett.
Rita Ferenc
Rita Ferenc
Sziasztok! Szeretnénk a szilvesztert egy vagány, szabadelvű Pár társaságában tölteni. Helyünk van, privát üzenetet várunk.
Kedden Pécsen karácsonyozunk. Hasonló pár akik velünk tartanának?

Borotvált pár

Daisy