Sziasztok.
Akik esetleg unják a felesleges köröket,Május 31.én házibuli jelkegű privát partyt szervezünk kötelező dolgok nélkül.Válogatott vonzó jó fej párokkal,igényes környezetben,profitmentesen!
Várjuk még normál vagy sportos testalkatú PÁROK jelentkezését,52 éves korig akár kezdőket is!
Részletekért keressetek bátran privátban ...
Akik esetleg unják a felesleges köröket,Május 31.én házibuli jelkegű privát partyt szervezünk kötelező dolgok nélkül.Válogatott vonzó jó fej párokkal,igényes környezetben,profitmentesen!
Várjuk még normál vagy sportos testalkatú PÁROK jelentkezését,52 éves korig akár kezdőket is!
Részletekért keressetek bátran privátban ...

Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk, elsősorban Tolna megyéből
Fiatal, csini, vidám, szenvedélyes, kitartó pár vagyunk. Hozzánk hasonló párt keresünk párcserés gabalyodásra. Női bi-t szeretjük, de nem elvárás. Fogadni és utazni is tudunk. Hétköznap és hétvégén, napközben és este is. Mi tényleg mindketten szeretünk sexelni 4-esben.

Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Ma délután, kora este szívesen találkoznánk egy nem dohányzó párral egy ital mellett és négy igen esetén folytatnánk párcserés élvezetekkel.
Budapest, csak párok.
Budapest, csak párok.
Sziasztok, adatlapunknak megfelelően ismerkednénk.
Szombat estére keresunk programot, Miskolc-Eger
Párokkal gabalyodnánk szombat este Budapest és környéke

Mi sem de szìvesen ismerkedünk.
(Ez egy válasz arisa üzenetére (2025. 05. 14. szerda 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Mi egy vidám 50-es házaspár vagyunk, ahol a hölgy tagunk szereti a lányos játékokat. Szívesen ismerkednénk és barátkoznánk hasonló korú és elképzelésű házaspárokkal.
?
(Ez egy válasz Kezdőparszolnok üzenetére (2025. 05. 13. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,pàrt vagy hölgyet keresünk közös huncutkodàsra szexbaràtsàgra, nem vagyunk swingerezők nem ugrunk àgyba első szóra .A rosz tapasztalatok utànn csak videocset utànn talizunk.Csak az ìrjon aki ezt bevàlalja.Köszi hogy vègigolvastàtok.
Sziasztok! Holnap (péntek) este szívesen megismerkednénk egy egymás előtti szexre nyitott párral. Budapesten leszünk, 9 utáni találkozó érdekelne. A terv beszélgetés lenne, esetleg egy koktél, vagy egy rövid séta, aztán nálatok folytatnánk

Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Érdekel a szex chat is!
Holnap este, éjszaka párt fogadnánk, parcsere, kellemes 4 és, a biszex dolgok csak lehetőség, privát levelet várunk
Sajnos,nem jó....max a jövő héten.....
(Ez egy válasz 2025sxipar üzenetére (tegnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Idős kővér pár vagy Nő??? Pécs?
Sziasztok holnap estére párt keresünk
Sziasztok! Jövő hét végére keresnénk adatlapunk szerint Párt a Fővárosból vagy a környékéről. Privát leveket várunk!
A jövő héten (máj.20-22) Egerszalókon a Shirazban töltjük.
Párokkal szívesen ismerkedünk.
Párokkal szívesen ismerkedünk.