Irtam
(Ez egy válasz Biszex28 üzenetére (tegnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:01
Sziasztok.Tomi 36 é.és Tina 32é vagyunk.Fiatal uni pasi s shemale barinője.
Érden van helyünk.
Ma este párrokal,lányal,hölgyel taliznánk.
Érden van helyünk.
Szabolcs megyében keresek hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok.Tomi 36 é.és Tina 32é vagyunk.Fiatal uni pasi s shemale barinője.
Érden van helyünk.
Érden van helyünk.
Sziasztok
Márciusba szeretnénk elmenni a párommal, a Gyulai Corvinba...
Keresünk elösször is olyan BISEX / Lesbi lányt aki tapasztalt, vagy ha nem tapasztalt akkor ki szeretné próbálni hogy milyen egy lánnyal....
Elsődleges szempont hogy csinos és szimpi legyen, ne legyen " idősebb" hanem beállítottságban és kűlsőben passzoljunk.....
Szóval csak olyanok keressenek akik hasonló adotságúak mint én....
Biztos én sem jövök be mindenkinek, ezért én se bántódok meg, és mást sem akarok megsérteni...
Ha ez végkép nem megy, akkor olyan párt keresünk, akinek mindkét tagja igényes, és ell tudja fogadni hogy ebben a felállásban Én és a párom tabuk vagyunk a másik páros férfi tagjának....
Alap feltétel mindkét esetben hogy kitöltött adatlap legyen, valamint képek is...
Fontos hogy a kapcsolat jelölést, elöször üzenetválltás előzi meg !!
Egyedűlálló férfiak, vicceskedők, és kamusok próbálkozásait azonnal tiltással - jelentéssel jutalmazzuk...
Márciusba szeretnénk elmenni a párommal, a Gyulai Corvinba...
Keresünk elösször is olyan BISEX / Lesbi lányt aki tapasztalt, vagy ha nem tapasztalt akkor ki szeretné próbálni hogy milyen egy lánnyal....
Elsődleges szempont hogy csinos és szimpi legyen, ne legyen " idősebb" hanem beállítottságban és kűlsőben passzoljunk.....
Szóval csak olyanok keressenek akik hasonló adotságúak mint én....
Biztos én sem jövök be mindenkinek, ezért én se bántódok meg, és mást sem akarok megsérteni...
Ha ez végkép nem megy, akkor olyan párt keresünk, akinek mindkét tagja igényes, és ell tudja fogadni hogy ebben a felállásban Én és a párom tabuk vagyunk a másik páros férfi tagjának....
Alap feltétel mindkét esetben hogy kitöltött adatlap legyen, valamint képek is...
Fontos hogy a kapcsolat jelölést, elöször üzenetválltás előzi meg !!
Egyedűlálló férfiak, vicceskedők, és kamusok próbálkozásait azonnal tiltással - jelentéssel jutalmazzuk...
De kár, hogy Debrecenben...
(Ez egy válasz parpar35 üzenetére (tegnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:46
(Ez egy válasz parpar35 üzenetére (tegnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma este Debrecenbe, szívesen megismerkednénk egy csinos bi hölgytagú párral.
Sziasztok! Ma este Debrecenbe, szívesen megismerkednénk egy csinos bi hölgytagú párral.
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Sziasztok! Budapesten vagyunk, ma estére(szombat) párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok! Hétfő vagy kedd délelőtt szívesen fogadnánk egy szimpi korban és alkatban közeli párt! Szívesen ismerkedünk, leginkább hosszú távú partnereket keresnénk!
Sziasztok! Ma este Abonyba Valentin napi buliba párokat fogadnánk.06 20 296 36 99 Víberen írj ne ide.
Minden valós párnak:
kellemes Szerelmesek ünnepét kívánunk!
kellemes Szerelmesek ünnepét kívánunk!
Sziasztok! Budapesten vagyunk, ma estére(szombat) párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Holnap mohacs villany vonalon keresunk párt, lányt és esetleg faszit, de a holgytag nagyon válogatós.
pécsi először nyitó párként ismerkednénk Pécs környéki párral
Házi buli féle, azt szeretjük a legjobban.
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2026. 02. 13. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép estét!Szolid kezdő párokal ismerkednénk Bp. és környéke.
Szentkirályon swinger buli.
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2026. 02. 13. péntek 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (2026. 02. 13. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresünk adatlapunknak megfelelő vagány ,jókedvű,àpolt , sportos,nem szőrös biszex pàrt,vagy bi pasit vagy bi hölgyet.
Kérjük,hogy figyelmesen olvassàtok el
az adatlapunkat!
Viberünk,helyünk van!
Köszi ☺️
Kérjük,hogy figyelmesen olvassàtok el
az adatlapunkat!
Viberünk,helyünk van!
Köszi ☺️
Fiatal, csini, vidám, szenvedélyes, kitartó, érzelmes, szeretkezős pár vagyunk. Hozzánk hasonló párt keresünk párcserés gabalyodásra, wellness szexre nálunk. Nem tartunk távolságot, úgy szexelünk veletek, mint a párunkkal, tabuk nélkül. Női bi-t szeretjük, de nem elvárás. Fogadni és utazni is tudunk. Hétköznap és hétvégén, napközben és este is. Mi tényleg mindketten szeretünk szexelni 4-esben.
Ismerjük őket nem kamuk. Inkább más gond van velük.
(Ez egy válasz Szolnoki1977 üzenetére (2026. 02. 10. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Szolnoki1977 üzenetére (2026. 02. 10. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Borotvált pár

makkoshotyka
Alena S