Sziasztok!
Mi is a valóságot keressük... (Ez egy válasz sexypár31 üzenetére (ma 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 20:28
Mi is a valóságot keressük... (Ez egy válasz sexypár31 üzenetére (ma 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Fiatal, csini, vidám, szenvedélyes, kitartó pár vagyunk. Hozzánk hasonló párt keresünk párcserés gabalyodásra. Női bi-t szeretjük, de nem elvárás. Fogadni és utazni is tudunk. Hétköznap és hétvégén, napközben és este is. Mi tényleg mindketten szeretünk sexelni 4-esben.

Fiatal, csini, vidám, szenvedélyes, kitartó pár vagyunk. Hozzánk hasonló párt keresünk párcserés gabalyodásra. Női bi-t szeretjük, de nem elvárás. Fogadni és utazni is tudunk. Hétköznap és hétvégén, napközben és este is. Mi tényleg mindketten szeretünk sexelni 4-esben.

Sziasztok!
Ma estére keresünk párt!!!
Pápán apartman...
Ma estére keresünk párt!!!
Pápán apartman...
Sziasztok!
Dunavarsány dunaparti nyaralónkban szívesen ismerkednénk gabalyodnánk, nem kapkodós, szimpatikus párral.Hétköznap esténként vagy hétvégén.
Dunavarsány dunaparti nyaralónkban szívesen ismerkednénk gabalyodnánk, nem kapkodós, szimpatikus párral.Hétköznap esténként vagy hétvégén.
Sziasztok
40éves házaspárpár vagyunk bp 17kerből. Baráti extrás kapcsolatra keresünk mindkét részről bi párt.
Az ideális jelöltünk: a hölgy vékony/sportos a srác aktívabb és átlagosnál kicsit méretesebb intimmel.
Helyünk van, de mobilisak vagyunk. Ismerkedés közös programok és persze...
Írjatok priviben
40éves házaspárpár vagyunk bp 17kerből. Baráti extrás kapcsolatra keresünk mindkét részről bi párt.
Az ideális jelöltünk: a hölgy vékony/sportos a srác aktívabb és átlagosnál kicsit méretesebb intimmel.
Helyünk van, de mobilisak vagyunk. Ismerkedés közös programok és persze...
Írjatok priviben
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Van egy 25 éves lány partnerem is, esetleg nyitottak vagyunk fiatal (18-25 között) fiúra vagy párra, vagy házaspárra is. A lány lehet biszex is.
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Van egy 25 éves lány partnerem is, esetleg nyitottak vagyunk fiatal (18-25 között) fiúra vagy párra, vagy házaspárra is. A lány lehet biszex is.
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok!
Ma este egy négyesre keresnénk normális párt...
Nálunk a lány biszex fiú heteró...
Ma este egy négyesre keresnénk normális párt...
Nálunk a lány biszex fiú heteró...
50+-os házaspárként keresnénk a közelünkből nemdohányzó hetero férfiből és nem feltétlen biszex nőből álló párt, akivel alkalmanként összejárhatnánk egy kis esti iszogatós, beszélgetős estére. Ismerkedős erotikus játékok közepette megismerhetnénk egymást, nem egyből az ágyba ugorva. Közös programok együtt ahol az erotika is szerepet kapna. Kizárólag privát üzenetet várunk, ne ide írjatok !
Sziasztok!
Ismerkednénk!
Eger és környéke…
Nudi és érdekel minket.
Ismerkednénk!
Eger és környéke…
Nudi és érdekel minket.
Az bennünket is èrdekelne!
(Ez egy válasz MegyeiBang üzenetére (tegnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Táncos, bulizós partit tart valaki szombat este?
Sziasztok! Adatlapunknak megfelelően ismerkednénk!

Sziasztok!
Fiatal párt keresünk a hosszúhétvégére elsősorban Győr környékéről, de utazni is tudunk !
Üdv,
L,H
Fiatal párt keresünk a hosszúhétvégére elsősorban Győr környékéről, de utazni is tudunk !
Üdv,
L,H
Fogadni is tudó, szimpatikus pár kerestetik, szombat esténk jó lehet, kedveljétek a teltebb típust..., priviben várjuk a megkeresést, unatkozó parnak, magát kiadó férfiak inkább " kíméljenek"!
Sziasztok! Csinos 45 éves pár ismerkedne Csinos ápolt párral BALATON ÉS KKE! Csak párt keresünk! Puszi
Sziasztok!
Ma este párt fogadnánk.
Budapest,csak párt!
Ma este párt fogadnánk.
Budapest,csak párt!
Sziasztok, ma este párral ismerkednek ,egy négyes gabajodásra
Komoly? 2008 óta kezdők?
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (2025. 04. 30. szerda 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 30. szerda 15:36

sziasztok 40-47-éves dagifel3ség és férje párral ismerkedne.Teljesen kezdő pár vagyunk tisztelettudóak,korrektek.Ismerkednénk párral hetero alapon párcserés orálra,dugásra 35-50 év között.Szeretjük a szabadtéri dolgokat autos szopás,erdő,mező,vízpart.Ha valakit érdekel keressen nyugodtan.
sziasztok 40-47-éves dagifel3ség és férje párral ismerkedne.Teljesen kezdő pár vagyunk tisztelettudóak,korrektek.Ismerkednénk párral hetero alapon párcserés orálra,dugásra 35-50 év között.Szeretjük a szabadtéri dolgokat autos szopás,erdő,mező,vízpart.Ha valakit érdekel keressen nyugodtan.
Ma este pár akinek lenne kedve velünk találkozni?